Kudas soovitada naisele??
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kudas soovitada naisele??
- This topic has 62 replies, 35 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
cosmonaut.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 30, 2008 at 11:36 e.l. #138129
Liinu
Memberma tean ühte meest, kes ütles oma naisele, et kui ta 10kg allavõtab, siis ostab talle auto. See stiimul oli naisele väga hea. naine võtiski 10kg alla ja sai auto.
no kas nüüd just nii kallist stiimulit vaja, aga ehk alustada mõne väiksema stiimuliga. Kui kord juba trennis käib, küll siis ka käima jääb.
Viimases hädas võiks ehk proovida.
ja veel üks mõte:
kui ta võtab trenni nagu lisa kohustust, siis varsti on tal lisakohustus hoopis liigseid kilosid kaasas kanda.
jaanuar 30, 2008 at 12:52 p.l. #138139FG
Memberma tean ühte meest, kes ütles oma naisele, et kui ta 10kg allavõtab, siis ostab talle auto. See stiimul oli naisele väga hea. naine võtiski 10kg alla ja sai auto.
päris hea!jaanuar 30, 2008 at 1:20 p.l. #138149daemonium
Memberma tean ühte meest, kes ütles oma naisele, et kui ta 10kg allavõtab, siis ostab talle auto. See stiimul oli naisele väga hea. naine võtiski 10kg alla ja sai auto.Palju paremini mõjuks vast naiselt auto ära võtmine,

odavam ja tervislik mõju kohe tunda.
jaanuar 30, 2008 at 2:42 p.l. #138177Liinu
MemberPalju paremini mõjuks vast naiselt auto ära võtmine,
odavam ja tervislik mõju kohe tunda.
tegelikult küll…
aga samas võiks vist teha lisa ettepaneku…. kui kaal hakkab tagasi tulema, siis auto käest ära…
no hetkel see naine käib usinasti trennis…
jaanuar 30, 2008 at 11:32 p.l. #138266Rambo vend
MemberMinu meelest peavad paarisuhtes inimesed jagama samu standardeid füüsilisest vormist… Kui see nii pole, läheb asi kergesti vasakule…Minu arvates on “enese käest ära laskmine” üks hullemaid asju, mida partnerile teha saab selles mõttes, et suhet ju alustati füüsiliselt teistsuguse inimesega ja kui teine on hooliv, siis ta ei tõstata seda suure probleemina, aga sisimas ikka kripeldab…
Pean nõustuma 100%
veebruar 22, 2008 at 1:31 p.l. #142043punu
MemberNojahh, mida rohkem ma mõtlesin selle üle, seda selgem tundub, et kui mees mulle midagigi negatiivset mu välimuse kohta ütleks, lendaks ta ennem uksest välja, kui “nipitiri” jõuab öelda. See on umbes samamoodi, kui mehele öelda, et kuule, sa oled ikka loll, äkki lähed teed magistrikraadi? Reegel on see, et naisele ei tohi öelda, et ta on kole ja mehele, et ta on loll (isegi kui see tõele vastab).
Kusjuures, kui mul olekski vaja alla võtta, siis jätaksin sellise mehe maha ja siis võtaks kiusu pärast ikkagi alla
veebruar 22, 2008 at 4:42 p.l. #142057Karu
Membertegelikult küll…aga samas võiks vist teha lisa ettepaneku…. kui kaal hakkab tagasi tulema, siis auto käest ära…
no hetkel see naine käib usinasti trennis…
Usinasti = tahab saada uut ja ilusamat autot?
veebruar 22, 2008 at 5:40 p.l. #142062Okk
MemberNojahh, mida rohkem ma mõtlesin selle üle, seda selgem tundub, et kui mees mulle midagigi negatiivset mu välimuse kohta ütleks, lendaks ta ennem uksest välja, kui “nipitiri” jõuab öelda. See on umbes samamoodi, kui mehele öelda, et kuule, sa oled ikka loll, äkki lähed teed magistrikraadi? Reegel on see, et naisele ei tohi öelda, et ta on kole ja mehele, et ta on loll (isegi kui see tõele vastab).Kusjuures, kui mul olekski vaja alla võtta, siis jätaksin sellise mehe maha ja siis võtaks kiusu pärast ikkagi alla
veebruar 22, 2008 at 5:42 p.l. #142063Totenkopf
MemberTervist, mul on väike küsimus. Kuna siin on ilmselt põhilised külastajad naised siis on see õige koht. Minu kallimal oleks vaja natuke trenni teha kuid ma ei tea kuidas ma seda talle serveerin e. ütlen.Kuidas saab naine panna trenni tegema?
Mul on tõesti head kavatsused, tal on natuke liiga palju rasva.
Andke palun head nõu.
hästi
veebruar 22, 2008 at 5:43 p.l. #142064Totenkopf
MemberJah , kui mehel ikka magistrikraadi ei ole , siis on ta üks loll idioot
veebruar 23, 2008 at 2:48 p.l. #142171hehee
MemberKusjuures, kui mul olekski vaja alla võtta, siis jätaksin sellise mehe maha ja siis võtaks kiusu pärast ikkagi alla
veebruar 23, 2008 at 3:14 p.l. #142175AlanBStard
ModeratorKusjuures, kui mul olekski vaja alla võtta, siis jätaksin sellise mehe maha ja siis võtaks kiusu pärast ikkagi alla
veebruar 23, 2008 at 4:11 p.l. #142181daemonium
MemberNojahh, mida rohkem ma mõtlesin selle üle, seda selgem tundub, et kui mees mulle midagigi negatiivset mu välimuse kohta ütleks, lendaks ta ennem uksest välja, kui “nipitiri” jõuab öelda. See on umbes samamoodi, kui mehele öelda, et kuule, sa oled ikka loll, äkki lähed teed magistrikraadi? Reegel on see, et naisele ei tohi öelda, et ta on kole ja mehele, et ta on loll (isegi kui see tõele vastab).Kusjuures, kui mul olekski vaja alla võtta, siis jätaksin sellise mehe maha ja siis võtaks kiusu pärast ikkagi alla
veebruar 23, 2008 at 4:22 p.l. #142185Vägivaldur
MemberEdu punu mehele igatahes!
veebruar 23, 2008 at 9:22 p.l. #142250punu
MemberHellõu, ma ei saa aru kust otsast see õel on? See on ju teada, et välimus, eriti kaal on naise kõige õrnem koht. Ja mees räägib naise kaalust siis kui kana pissib. Naised ju põevad ja elavad pool elu dieedil ja muretsevad kogu aeg ja siis mees tuleb ütlema, et naine peaks ennast veel rohkem piitsutama??? Nagu mida?? Kui midagi ei meeldi, siis mingu minema. Pole ju probleemi võtta kohe järgmine mees, kes ei vinguks. See loomulikult tähendab väga rangelt seda, et ka naine ei vingu mehe kallal. Lihtne. Mees käib riides täpselt nii, nagu ise tahab, sõidab sellise autoga, nagu talle meeldib, tegeleb selliste hobidega, mis talle kõige rohkem rõõmu pakuvad, lõikab juukseid nii, nagu tahab ja ajab habet siis, kui tahab. Samamoodi nagu mees on võimeline prill-lauda üles tõstma, on naine ka võimeline seda ise alla panema, kui vaja. Kui mees on ülekaalus, siis ta on ülekaalus ja naine seda ei kommenteeri. Kui aga mees tahab sellega tegeleda ja ise soovi avaldab, siis naine toetab ja aitab teda. Kui mees tahab, joob igal õhtul õlut ja kui tahab, on hoopis täiskarsklane- oma valik. Ja kui mulle tõesti midagi ei meeldi, võtan uue ja parema, sest teist inimest muuta ei saa, kui ta ise muutuda ei taha. Mis mõtet on siis luua suhet inimesega, kelle harjumused, põhimõtted ja väärtushinnangud sulle ei meeldi- eesmärgiga hakata teda muutma selliseks, mis kõlbaks? Kui tegemist on mehega, kellega ma saan kõigest rääkida ja kellega on alati tore olla, siis ma lepin ka tema muude omadustega, isegi kui ma ise tema asemel nii ei teeks/oleks. Samas on mõlemal poolel loomulikult vaieldamatu sõnaõigus selle kohta, kuidas nad soovivad saada teise poolt koheldud ja kuidas kujundada koosveedetud aega. Kui mehele ei meeldi, et ma ei räägi talle, miks ma mossitan, või kui tema leiab ennast pidevalt meie ühiselt tekitatud nõusid pesemast, siis tal on täielik õigus vinguda. Aga kui mehele ei meeldi, et ma liiga aeglaselt sõidan, siis tal pole õigust vinguda, tal on endal ju ka load, sõitku ise.
Kusjuures punu mehel on kõik kõige paremas korras, sest ta on nimelt maailma kõige parem mees. Näiteks ei tulnud tema suust poolt piuksugi, kui mina paar aastat tagasi kümme kilo juurde võtsin. Selline juurdevõtt ei juhtu ju kunagi niisama lambist. Kui kooli- ja tööpäevad on kella 08.00-22.00, siis ei ole lihtsalt aega trennis käia ja kui töö on veel ilgelt nõme ja lisaks veel unetus (1-3h öö kohta on kõva sõna eksju) siis on loogiline, et kaalu tuleb. Ja kui mees sellises olukorras teataks, et kuule, mine trenni, sa oled täiega paks lehm, siis see oleks ikka alatuse tipp. Ma ei saa aru, kuidas siin kõik inimesed (kaasa arvatud naised) saavad olla veendumusel, et mehed võivad oma naisi igasugu solvangutega ja nõudmistega kostitada ja naine peab kõik vaikides ära kannatama. Kuhu jääb võrdne partnerlus, see, et eelkõige ollakse teineteise parimad sõbrad jne?? Või te arvate, et naine võib siis mehe kallal samamoodi vinguda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on küll üks tore armas perekond. Mees: “Kallis, sa oled räigelt paksuks läinud, mine trenni!” Naine: “Ei no tore, ma olen paks küll, aga vähemasti mitte nii loll, et 25-aastaselt ikka veel alla keskmise palka saada!” Õhtu kulmineerub kindlasti romantilise veinijoomisega kamina ees, ma arvan, peale seda kui mõlema poole kõige õrnemad kohad on põhjalikult läbi klohmitud 
(Kuigi see ei käi vist selliste naiste kohta, kes auto saamise nimel on nõus alla võtma- normaalne naine ostab ise omale auto ja kõik muud vajalikud asjad. Kui mees soovib midagi naisele osta, siis see on kingitus ja mitte tasu millegi eest. Too konkreetne case on ilmselt kuskilt prostitutsiooni piirimailt, ma arvan.)
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.