Skip to main content

Kuda alustada

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Oleks siis sihuke küsimus asja tundjatele et tahaks hakata ka jõusaalis käima olen sellega varem tegelenud aga nüüd tahaks aineid ka kasutama hakata.Et tahaks siis teada mis allguseks kõige parem on et lihaseid kiiremini välja saaks.Keha kaal on 90kg.

freshman
    Member

Kasuta palun otsingut ja loe vanemaid teemasid.

ROtter
    Member

Mis kiirelt tuleb,see ka kiirelt läheb.

MatiUne
    Member

Mis kiirelt tuleb…. Siis tekkiski mul küsimus – kui kiirelt ta siis tuleb ja kui kiirelt ta siis läheb… Sellest, et algajatel pidi lihasmassi algus ohtralt tulema, ei ole mina väga aru saanud (omal ajal). Tuli küll jõudu ja hiljem ka massi, kuid tundub et asi on kõvasti kinni nö. kehatüübis – kes on ikka loomu poolest kõhna, sellel on lihaseid raske kasvatada, küll aga aastates üle 30-ne tuleb vale toitumise korral pekki küll ja küll. Niisiis lõpuks iva – Kui nö kõhnadel on raske lihast kasvatada, kas siis raskesti kättevõidetud lihas püsib ka kauem kui trenn pooleli jätta? Ning kui massi perioodil korralikult süüa, suurenevad ka “sangad”, kui aga vähem süüa, on tulemused kesisemad?, Pärast mingit tsüklit (nt. 3 kuud) rasva maha ajades kaotab ka üks jagu lihasmassi. Jälle alguses tagasi…?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.