Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
juuli 7, 2012 at 9:17 p.l. #319535
AlanBStard
ModeratorPrantsusmaal vist keelati hanede jõuga haigeks nuumamine ära, siiani nad said hanemaksapasteedist megalt K2-te. Jaapanlased saavad mädanenud sojaoast. Eestlased saaks tegelikult suvisest karjamaal peetava lehma võist hädapärase koguse kätte. Mõned USAs isegi varuvad suvist võid sügavkülma.
Ma vist hakkan seda jaapanlaste nattot kasvatama. Hais on kole aga maitse oli hea. Parem kui rootslaste mädaheeringas.
juuli 8, 2012 at 7:16 e.l. #319543Ott Kiivikas
MemberVaatasin su nö massitsükli kava – mida võib vabalt kasutada ka dieedi ajal nagu sa seda praegu teed ja lihtsalt harjutuste valikus edaspidi jäta sisse ainult baasharjutused suurtele lihastele, st. lendamise asemel kas hantlite või kangi surumised ja kokku rinnale 3 harjutust, praegu 2 harjutust ja neist üks baasharjutus. Lendamised , plokid ja trenazöörid tulevad järgmises tsüklis kus teed pikki seeriaid ja kus oluline on lihastunnetus, mitte kangil olev raskus, sest seal teeb töö ära maht, mitte intensiivsus.
juuli 8, 2012 at 8:42 e.l. #319547Kristjan-Johannes Konsap
MemberVaatasin su nö massitsükli kava – mida võib vabalt kasutada ka dieedi ajal nagu sa seda praegu teed ja lihtsalt harjutuste valikus edaspidi jäta sisse ainult baasharjutused suurtele lihastele, st. lendamise asemel kas hantlite või kangi surumised ja kokku rinnale 3 harjutust, praegu 2 harjutust ja neist üks baasharjutus. Lendamised , plokid ja trenazöörid tulevad järgmises tsüklis kus teed pikki seeriaid ja kus oluline on lihastunnetus, mitte kangil olev raskus, sest seal teeb töö ära maht, mitte intensiivsus.
Kui tõstan massitsüklis järgmine kord suurte lihaste mahtu ja kasutan ka raskemaid harjutusi, siis pean vähendama kerge päeva intensiivsust 90%-lt märgatavalt, kui ma just sagedust ei taha vähendada? Juba praegu oli taastumine piiri peal: kui tegin viimasel rinnatrennil 2 abiga kordust, väljendus see koheselt selles, et kergel päeval oli 90% raske numbrid ära teha.
juuli 8, 2012 at 9:48 e.l. #319548Ott Kiivikas
Member90 % ei ole kuidagi taastav trenn 50 – 70% saame lugeda taastavaks trenniks….sealt ka see ,miks sul asi nii piiri peale juba jooksis
juuli 8, 2012 at 2:33 p.l. #319560Archangel
MemberSamas soola mind sisse ja kutsu soolakurgiks, sest vaatasin, mis kaneeli ma kasutan ja tõepoolest seda Latplanta oma. Pole see nii haruldane midagi: isegi Maximas oli saadaval.
Ära sa märgi. Pean ka otsima minema. Ma mingi aeg käisin poed läbi aga igal pool see cassia ainult. Vbl mingites spets maximates, aga kontrollin üle igaks juhuks enda maja kõrval oleva.
Kaneeli positiivne mõju on küll selline, et pole mingit mõtet seda mitte enda huvides ära kasutada.

Lasnamäe Pae maximas täiesti olemas. Ostsin kohe kolm pakki ja hakkan tarbima.
Alan – oled sa muidu uurinud ka palju see päevane max. kasulik doos on? Päris Kalmuse kombel 2 pakki päevas tundub nagu veits liig.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2012 at 6:35 p.l. #319573Kristjan-Johannes Konsap
MemberÄra sa märgi. Pean ka otsima minema. Ma mingi aeg käisin poed läbi aga igal pool see cassia ainult. Vbl mingites spets maximates, aga kontrollin üle igaks juhuks enda maja kõrval oleva.
Kaneeli positiivne mõju on küll selline, et pole mingit mõtet seda mitte enda huvides ära kasutada.

Lasnamäe Pae maximas täiesti olemas. Ostsin kohe kolm pakki ja hakkan tarbima.
Alan – oled sa muidu uurinud ka palju see päevane max. kasulik doos on? Päris Kalmuse kombel 2 pakki päevas tundub nagu veits liig.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõepoolest täitsa tavalises Maximas.
Teistele teadmiseks: siuke paberist kott.
juuli 8, 2012 at 6:57 p.l. #319577Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna viimane jõutükli seljatrenn Revalis. Enne seda uued vormipildid, mille Ott tegi seekord oma telefoniga. Loodetavasti on kvaliteet suht sama ja pildid omavahel võrreldavad.
Trenn järgnev:
Jõutõmme
12×120
10×140
6×160
6×180
Ott lasi eelviimasel seerial väikse varu jätta. Tuli kasuks, sest isegi kahtlesin enne trenni, kas jälle +10kg juurde panna õnnestub.
Viimane seeria oli korralik max pingutus kogu raha eest. Adrenaliinilaks oli võimust võtnud ja ma ei mäletagi õieti, kuidas ma selle ära tegin. Kuid eks videost näeme.
Kitsa althaardega rippes käte kõverdused
10x
10x
8x+10 kg
7x+15 kg
Siinkohal tabasin end mõttelt, et miks ma lisaraskust pole kasutanud jõutükli ajal? Sellepärast, et esimestel trennidel ei jõudnud ma niisamagi lõuga tõmmata ja kordused kasvasid kiiremini kui mu teadvusesse jõudsid. Aga polnud eriti raske: ketta raskus aitas keha kiikumist ära hoida, seega sain energia tõmbamisse rakendada.
Ettekallutatult kangi tõmbed althaardega
12×60
10×80 (+5kg)
8×95 (+5kg)
8×110 (+5 kg)
Järgnevates kavades peab kangi tõmbed ikka trenni alguses tegema ja võimalusel jõutõmbest eraldi. Väsinud alaseljaga annab teha. Aga norm sooritus ajalooannaalide jaoks.
Õlakehitused kangiga
10×110
8×130
6×150
+10kg igal seerial. Norm. Piisavalt hea tehnikaga.
Biitsepstõste kangiga
12×40
10×45
8×50
7×55
+5 kg igal seerial eelmise trenniga võrreldes.
Hommikune kaal 82,4 kg.
juuli 8, 2012 at 8:12 p.l. #319581Ott Kiivikas
Memberjuuli 8, 2012 at 8:17 p.l. #319582lkv
Member28.mai tehtud pildid kirbust siin
päikese osas vist oled alla andnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2012 at 8:20 p.l. #319583Ott Kiivikas
MemberVaatasin need vanad ka mälu värskendamiseks läbi ja pekki on ikka korralikult vähemaks läinud….tubli töö! ja jõudu on samas juurde tulnud
juuli 8, 2012 at 8:21 p.l. #319584Kristjan-Johannes Konsap
MemberÜtleme nii, et poseerimisega saaks veel ühtteist ära teha. Lisasin before pildid.
EDIT, EDIT: muutused on toimunud. Kasvanud on nii rind kui käed. Rasva on kadunud, eriti taljelt, mis üheskoos seljalihaste kasvuga parandab õnnestunumatel piltidel oluliselt V-kuju. Rasva on kadunud ka reitelt, kuid see pole väljendunud jämeduse kadumises. Pigem vastupidi.
EDIT: esimese kuu eesmärk polnudki kohe peki põletama hakata ning kaalu langetada. Eesmärgiks oli kaalu hoida ja lasta lihasmassil taastuda. Sellest hoolimata langes kaal normaalselt sööma hakates kohe 3 kg ning rasv vähenes nagu näha ka absoluutselt selleks eraldi pingutamata.
Kaal kerkis 0,5 kg kreatiini tarbima hakates ning lõpuks pendeldaski 83,5-83,8 vahel.
Sellel nädalal hakkasin pihta kaalulangetusega, selle nädala lõpu eesmärk 83 kg. Septembrini oli 8 nädalat. Eesmärk 80 kg. See tähendab ca -400g nädalas. Kaalu langetama hakates toimus taas suurem hüpe ning tänane kaal oli juba 82,4 ehk 600g eesmärgist ees. Eks alguses langebki kiiremini. Praegune seis tähendaks väga normaalset, -300g nädalas edaspidi, mis aitab maksimaalselt säilitada lihasmassi ja jõudu.
juuli 8, 2012 at 8:41 p.l. #319586Ott Kiivikas
MemberLõpuks siis ka Kirbu tänane vägitegu!
juuli 8, 2012 at 8:55 p.l. #319588rait83
Memberkrt, vuntsi on ka vähemaks jäänud, loodame, et sellega seoses jõukadu pole tekkinud
juuli 8, 2012 at 8:56 p.l. #319589Kristjan-Johannes Konsap
MemberLõpuks siis ka Kirbu tänane vägitegu!
Hea on tõdeda, et jõud pole kaalu langemisest hoolimata kadunud, vaid pigem taastub endiselt ning isegi kasvab. Päeval, mil kaal kukkus, tundsin küll korraks energiapuudust, kuid kaalu stabiliseerumisega see kadus.
Antud raskus annaks 1 kordusmaksimumiks midagi mu isikliku rekordi lähedast milleks oli seni 210 kg võistlusmääruste kohaselt. 2011 aasta kevadel seda tehes võistlesin aga kategoorias -93 kg. Rohkem oodata pärast 6 nädalat trenni oleks ilmselt paljutahetud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2012 at 8:57 p.l. #319590Kristjan-Johannes Konsap
Memberkrt, vuntsi on ka vähemaks jäänud, loodame, et sellega seoses jõukadu pole tekkinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei. Sealt tuleneski see kaalulangus. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.