Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
juuni 9, 2012 at 9:23 e.l. #80745
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp, tule…teen sulle tasuta trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No vaatab seda asja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2012 at 10:25 e.l. #80695Erik Orgu
MemberNo vaatab seda asja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli heldusehetk, ära kaua vaata, juba hakkab vaikselt üle minema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2012 at 10:33 e.l. #80664Rainerr
MemberMul oli ka probleem õlaga, päris pikalt teine. Alguse sai asi ilmselt ülekoormusest ja päris hellaks läks pärast paaripäevast tantsumaratoni kui olin külalisesineja ühes etenduses. Pidin tegema palju tõsteid ja muid akrobaatilisi elemente. See oli märtsis.
Mina tegin: sise- ja välisrotatsioonid kummilindiga, 20p Meloxicam ravi, kõikide surumiste väljajätmine trennis – ainult simulatsioonid ülikergelt.
Enne vigastust tegin ka rotatsioone hantlitega, videos näidatud variandis, enne igat rinnatrenni. Tänaseks on raskused veel umbes 50% peal, vaikselt tõstan.
juuni 9, 2012 at 10:46 e.l. #79707Kristjan-Johannes Konsap
MemberMul oli ka probleem õlaga, päris pikalt teine. Alguse sai asi ilmselt ülekoormusest ja päris hellaks läks pärast paaripäevast tantsumaratoni kui olin külalisesineja ühes etenduses. Pidin tegema palju tõsteid ja muid akrobaatilisi elemente. See oli märtsis.
Mina tegin: sise- ja välisrotatsioonid kummilindiga, 20p Meloxicam ravi, kõikide surumiste väljajätmine trennis – ainult simulatsioonid ülikergelt.
Enne vigastust tegin ka rotatsioone hantlitega, videos näidatud variandis, enne igat rinnatrenni. Tänaseks on raskused veel umbes 50% peal, vaikselt tõstan.
Selge. Mõtlesingi uurida, kuidas sul need vigurharjutused aitasid. Sul oli vist hullem laks ka siis? Sest ma saan trenni iseenesest teha, aga annab tunda erinevates harjutustes, kus õlg venitusse satub.
juuni 9, 2012 at 12:43 p.l. #80599VeikoKriisk
MemberKirp, kui tuled teivast kunaig hüppama ,näitan sulle kuidas kummilindiga õlad ja ülejäänud ihuliikmed terved hoida….võib ka ilma, et sa teivast hüppaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2012 at 12:49 p.l. #80600Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp, kui tuled teivast kunaig hüppama ,näitan sulle kuidas kummilindiga õlad ja ülejäänud ihuliikmed terved hoida….võib ka ilma, et sa teivast hüppaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parem ei hakka hüppama: ei taha sind häbisse jätta, sest Kirbud on teatavasti kõvad hüppajad.
Mul pole varem neid harjutusi vaja läinud, sest vigastusi pole ju olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul pole ka selline ala nagu sul, kus hüpates ja karates võid pidevalt midagi ära nihestada. Ikka siuke mugav ala.
juuni 9, 2012 at 12:51 p.l. #80565Kristjan-Johannes Konsap
MemberAga nüüd kohe Spartasse trenni. Laksud on sees ja noor Tokko juba ootab saalis.
Cheers
juuni 9, 2012 at 1:26 p.l. #80525gmaster
MemberParem ei hakka hüppama: ei taha sind häbisse jätta, sest Kirbud on teatavasti kõvad hüppajad.
Mul pole varem neid harjutusi vaja läinud, sest vigastusi pole ju olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul pole ka selline ala nagu sul, kus hüpates ja karates võid pidevalt midagi ära nihestada. Ikka siuke mugav ala. 
Sellegipoolest on hea kõik kõik koed koormuseks ette valmistada ja lihaskond aktiveerida:)
juuni 9, 2012 at 1:29 p.l. #80508VeikoKriisk
MemberJust just, Kirp. Tule ma teen su liigesed vastupidavaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 10, 2012 at 12:58 p.l. #83108Kristjan-Johannes Konsap
MemberEilne 90%-ga sejatrenn oli ütleme… energiataseme mõttes raskem kui üleeilne, aga kindlasti läks juba rohkem “õigesse kohta” kui esimene trenn.
Jõutõmbes jätsin aga viimase, raskeima neljanda seeria ära, sest iga nädal rasket jõutõmmet teha on juba kaheldava väärtusega, mis siis veel 2x nädalas. V-o asendan kerge päeva jõutõmbe good morningu või muu sellisega…
Õhtul abistasin teiste trenni ja tegin oma igapäevased õlaliigese harjutused ära. Nägin siis saalis ka üht meest, kes ühe neiu sõnul “nägi välja nagu see maailmameister”.
Läksin siis ligi, aga see mees küll too maailmameister ei saanud olla: tegi biitsa mingi 60 kgga, aga mustalt. Ütlesin talle kohe ära, et nii sa endale suurt kätt ei saa. Aga ega ta ei kuulanud. Selle peale jättis lihtsalt kangi kus see ja teine ning hakkas scoti pingil ühe käega raiuma. Mulle aitas. Pärast paari ringi Powerplatet ja saunaringi taastumiseks, läksin järgmiseks nädalaks süüa varuma.
Täna tegin 90% jalatrenni. Jõudu enam-vähem oli, aga tundub nagu vajaks tehnika või siis abistavate lihaste vorm veel lihvimist. Kuidagi ebamugavalt tuleb see kükk…
Harjutusi oli kõigest 5 ja erinevalt eilsest jõin trenni ajal BCAAd. Energialanguse üle seega kurta ei saanud ja lõppu tegin veel 20 min intervallkardiot.
Kui kõik plaani järgi läheb, võtame homme linti ühe trenni ühe fitnessimaailma huvitava tegelasega… Stay tuned.
juuni 10, 2012 at 1:02 p.l. #82865lkv
Memberjuuni 10, 2012 at 1:03 p.l. #82797gmaster
MemberKui kõik plaani järgi läheb, võtame homme linti ühe trenni ühe fitnessimaailma huvitava tegelasega… Stay tuned.
Mul pole homme trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 10, 2012 at 1:06 p.l. #82778Kristjan-Johannes Konsap
MemberMul pole homme trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvad, et mind huvitab? Hüppan ootamatul hetkel ligi, panen käe raudu ja hopp! trenni poole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 11, 2012 at 2:34 p.l. #78370Kristjan-Johannes Konsap
MemberTänane hommikune kaal oli veidi rohkem, kui tohiks. Unetunde tuli ka vähe ja seega tulemus 83 teises pooles. Aga kuna täna pole jõudnud süüagi, on homme asi kindlasti normis.
Tänase päeva märksõna oli siis TEAM FAST treening Siim Kelneriga. Kuna mul endal täna trennivaba päev, kupatasin kangi alla oma sõbra. Mis siin salata: ka selline kogenud võistleja nagu juuniorite Eesti meister ja medali järgi vaadates ka bodyfitnessi 3. koht, sai Siimult uusi nippe.
Video jõuab teieni vist nädala lõpus, kui seesama sõber jõuab käsi juba piisavalt tõsta, et see kokku monteerida.
Plaanis oli aga Siimu üks trumpe: selg. Mahutreening pikkade seeriatega.
Pärast Siimu trenni tegin ise tunnikese aeroobset rattal ja siis töövaba päeva väike koolitus müügil olevatest toidulisanditest Scala Fitnessi rahvale.
Nüüd pildivalik TEAM FAST trennist.
juuni 11, 2012 at 2:36 p.l. #78326lkv
MemberVideo jõuab teieni vist nädala lõpus, kui seesama sõber jõuab käsi juba piisavalt tõsta, et see kokku monteerida.
Kas mitte seesama sõber sinu ja Rainer II osa ei monteeri…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või ma olen midagi maha maganud? -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.