Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
september 27, 2010 at 2:07 p.l. #277859
Ott Kiivikas
MemberImre kolmapäevaks oled valmis….? tulen käeraudadega nagu kokku leppisime…siis saame selgust mis ime -ettevalmistust see Imre siis teeb, mõtle juba aegsasti välja mida sa mulle jahvatama hakkad…
september 27, 2010 at 2:13 p.l. #277860Kristjan-Johannes Konsap
MemberPeale trenni süskareid polegi?Oleks mu trenn õhtul, siis laseksin oma tatrakuhja hea meelega just peale trenni sisse, aga kuna treenin hetkel päeva esimeses pooles+pean veel pärast töövõimeline olema, siis mitte väga. Paarkend grammi süskareid veel hiljuti tarbisin.
september 29, 2010 at 1:53 p.l. #263879vend vähk
ModeratorVahelduseks tuhlasin oma fotoarhiivides ja leidsin mõned pildid kevadel toimunud kulturismi euroopa meistrivõistlustest. Siinkohal siis mõned fotod ka meie staarist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kirbul peaks see rätik siiani alles olema
Sellised mehed Brüsseli lennuväljal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2010 at 2:13 p.l. #277562Kristjan-Johannes Konsap
MemberVahelduseks tuhlasin oma fotoarhiivides ja leidsin mõned pildid kevadel toimunud kulturismi euroopa meistrivõistlustest. Siinkohal siis mõned fotod ka meie staarist
Kirbul avanes “kolmas silm”
Oi neid pilte oli seal ju veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõned isegi öösel tehtud, kui vähk üritas mind ilmselgelt alusetult ja absurdselt norskamises süüdistada. Kuidas ta antud tegevust fotodega tõestada üritas, jääb mulle mõistmatuks…Kirbul peaks see rätik siiani alles olema
Oi kurja, ma lootsin, et minu selle sügise imevormi saladus enne õiget aega välja ei tule. Nüüd siis teate, milles on mu vormi saladus: tippude treener Fred.
Sellised mehed Brüsseli lennuväljal
Sellega on selline lugu, et ilmselt dieedist tulenevalt kahetsen hetkel, et tol korral Brüsseli lennujaama toidupoest Ben&Jerry´s jäätist ei ostnud 1 Eurose maitsestamata jogurti asemel. Sealgi maksis too ülim jäts ca 50.- 500 ml, aga oleks pidanud ikka ära proovima.
september 29, 2010 at 2:46 p.l. #263690jrx
MemberSee ülim jäts väärib maitsmist küll:) Mul veel vist paar maitset proovimata.
september 29, 2010 at 2:50 p.l. #263691Kristjan-Johannes Konsap
MemberSee ülim jäts väärib maitsmist küll:) Mul veel vist paar maitset proovimata.Kui nüüd aus olla, siis mu suurim ja ühtlasi ka ainuke sõber Indz on neid juba mõned kuud oma külmikusse kogunud. 16.okt õhtu on seega sisustatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mitte enne!Mitte et ma tahaks Kalmuse poolt loodud legendile, nagu ma oleksin vahepeal end jäätisebaari sisse kirjutanud, hoogu juurde anda, aga ega enamikul kaubandusest saadavatest jäätistest pole mulle midagi üllatavat pakkuda. Seega saavad need väljamaal populaarsed maiused ära proovitud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2010 at 3:12 p.l. #263550Vilps
MemberMis selles Ben&Jerry jäätises nii head on?
Solarise toidupoes seda vist isegi müüakse. Vähemalt on meelde jäänud üks pooleliitrine tops, mille hinnaks on 100.-
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2010 at 4:39 p.l. #263377Acqua
MemberVõrreldes teiste jäätistega – ei ole isegi võrdlemist väärt, peajagu üle.
september 29, 2010 at 8:51 p.l. #263131jrx
MemberMa soovitan sorte Strawberry Cheesecake, Half Baked ja Cookie Dough.
Nad pole just teistest headest jäätistest see 5x paremad, mis võrra kallim hind on, aga paremad on küll.
september 30, 2010 at 5:28 e.l. #262774Aile
MemberMa soovitan sorte Strawberry Cheesecake, Half Baked ja Cookie Dough.Nad pole just teistest headest jäätistest see 5x paremad, mis võrra kallim hind on, aga paremad on küll.
Oeh… Lugedes teie sõnavõtte jäätise teemal saan aru, kuivõrd vabam on minu enese elu-olu. Ei mngit jäätist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parim “jäätis” on enda tehtud banaani mustika mustsõstra smuuti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaarika oma on ka väääääga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu kallis meheraas ostis enne ärasõitu Il gelato italiano Capuccino, kellel see ajab isutama ??? You are welcome! Teen tassi kohvi ka kõrvale… Muidu istub teine minu külmikus…kahju ka ära visata.
september 30, 2010 at 6:21 e.l. #26259747
MemberNad pole just teistest headest jäätistest see 5x paremad, mis võrra kallim hind on, aga paremad on küll.Ben&Jerry on hea, aga Mövenpick veel parem. Hind sama mis B&J’l.
september 30, 2010 at 6:55 e.l. #262609vend vähk
ModeratorSiin läheb see teema vägisi kohvile ja jäätisele… Panen vahelduseks jälle Kirbu fännidele üles põnevat materjali
See mees magab öösel nagu vana vene mootorsaag. Norskamises temale vastast ei ole!
Kaalualandamine. Nii on soojem!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oli ilus kuid valus hommik!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2010 at 6:58 e.l. #262610vend vähk
Moderatorseptember 30, 2010 at 10:17 e.l. #260678jrx
MemberLugedes teie sõnavõtte jäätise teemal saan aru, kuivõrd vabam on minu enese elu-olu. Ei mngit jäätist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabam:)? Minu arust on võimalus jäätist süüa siis kui ma tahan ikka vabam:P
september 30, 2010 at 12:11 p.l. #259943Aile
MemberVabam:)? Minu arust on võimalus jäätist süüa siis kui ma tahan ikka vabam:PInterpreteerimise küsimus…
Kui ma ei ole suitsetaja… ja mul on ükskõik, kas suitsu on või ei ole. Kas see on vabadus? Mul on ükskõik, kas jäätis on või ei ole… suitsetama ma hakka ka siis, kui keegi loeb seda vabaduseks (mida ka tehakse…vabadus, teha, mida tahetakse). Jäätist sööma ma ei hakka ka siis, kui mõni loeb seda vabaduseks.
See on minu vabadus. Mõne jaoks vabadus, mõne jaoks vangla.
Kuid jäätis minu külmikus ootab sööjat…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.