Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
mai 28, 2012 at 8:55 e.l. #96047
vend vähk
ModeratorHea stardipositsioon ja rõvedalt punane nahk, mis ilmselt mõnusalt valu teeb. Kas sinu käe ümbermõõt on endiselt 39 cm nagu sinu blogi esimesel lehel kirjas? Need mõõdud on sul juba 100 aastat ühesugused olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2012 at 9:23 e.l. #95984Kristjan-Johannes Konsap
MemberHea stardipositsioon ja rõvedalt punane nahk, mis ilmselt mõnusalt valu teeb. Kas sinu käe ümbermõõt on endiselt 39 cm nagu sinu blogi esimesel lehel kirjas? Need mõõdud on sul juba 100 aastat ühesugused olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh. Ei, käsi on ikka veidi üle 40, aga seal seal esilehel on lihtsalt nö sissejuhatus.
mai 28, 2012 at 9:42 e.l. #95971argoll
MemberProovi Super Pumpi ntx ja saad teada, mis töötab!
Pean tunnistama, et esimene trennieelne toode, mille tulemus oli puhas null.Terve interneedus on selle toote ülevaateid täis.Poolte peal see töötab, poolte peal mitte.Soovitan Sul proovida MP Assault´i.
Argo
mai 28, 2012 at 9:52 e.l. #100206Kristjan-Johannes Konsap
MemberNiisiis. Täna käisin Mustamäe haiglas keha koostist mõõtmas.
Selle kohta võite veidi lugeda ühest meie vanast teemast:http://forums.fitnes…enti-aga-palun/
Protseduur maksab 14,38 €. Lamad lavatsil, masin skänneerib.
Telefoninumber, kus registreeruda saab: 617 1341.
Kabinet asub aatriumi kõrval, röntgeni osakonnas.
Tulemused siis sellised:
Tundub, et luutihedus on põhjas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keskmine rasvaprotsent 17,9%, rasva absoluutväärtus 14,877 kg.
Paremal käel on rohkem rasva, aga ka rohkem lihast.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Parem jalg on kuivem-pean seda hakkama võistlustel näitama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimase lehe all oli veel kehamassiindeks: selle järgi olen loomulikult ülekaalus.
NB! Kusjuures mõõtsin praegu rasva% ka Robocopis oleva masinaga ja sain tulemuseks 18%. 0,1 % mõõda panna pole halb, niiet pole need poe masinad nii kehvad midagi. Pealegi meil mõõtmas käies säästad pea 15 €.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2012 at 10:04 e.l. #95912gmaster
MemberUhke vunts ja päevitus
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2012 at 10:42 e.l. #95822renku
MemberNB! Kusjuures mõõtsin praegu rasva% ka Robocopis oleva masinaga ja sain tulemuseks 18%. 0,1 % mõõda panna pole halb, niiet pole need poe masinad nii kehvad midagi. Pealegi meil mõõtmas käies säästad pea 15 €.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui Sinu puhul paneb see tavaline aparaat mööda vaid 0,1 %, siis on siin vaja teha “karm” järeldus, mis ütleb seda, et “inimesele tänavalt” näitabki see aparaat suhteliselt õigesti. Kulturistide puhul on aga minu teada siiani see aparaat aiateibaid näidanud
mai 28, 2012 at 10:50 e.l. #95800gmaster
MemberKui Sinu puhul paneb see tavaline aparaat mööda vaid 0,1 %, siis on siin vaja teha “karm” järeldus, mis ütleb seda, et “inimesele tänavalt” näitabki see aparaat suhteliselt õigesti. Kulturistide puhul on aga minu teada siiani see aparaat aiateibaid näidanud

Ouch
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2012 at 10:52 e.l. #95755vend vähk
ModeratorKui Sinu puhul paneb see tavaline aparaat mööda vaid 0,1 %, siis on siin vaja teha “karm” järeldus, mis ütleb seda, et “inimesele tänavalt” näitabki see aparaat suhteliselt õigesti. Kulturistide puhul on aga minu teada siiani see aparaat aiateibaid näidanud

Minul näitas Fitshopi aparaat 1 päev enne MM-i üle 10!!!
mai 28, 2012 at 11:25 e.l. #95852Ott Kiivikas
MemberPääsesite veel hästi kui üle 10 ne oli päev enne võistlusi, mul oli 21% päev enne Loaded Cupile ärasõitu…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirp ei ole kindlasti parim näide kulturisti ja tavainimese võrdluses, ta on ju tavainimene , mitte kulturist…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seega tavainimesel näitabki õigesti.mai 28, 2012 at 12:15 p.l. #95714Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui Sinu puhul paneb see tavaline aparaat mööda vaid 0,1 %, siis on siin vaja teha “karm” järeldus, mis ütleb seda, et “inimesele tänavalt” näitabki see aparaat suhteliselt õigesti. Kulturistide puhul on aga minu teada siiani see aparaat aiateibaid näidanud

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tean-tean. Ekstreemse vormi puhul arvabki masin, et ega a la 170 cm 80 kg kaaluv mees ei saa olla muud kui ülekaaluline.mai 28, 2012 at 2:48 p.l. #95545ROtter
MemberOtt ütles ka oma nägemuse, kuidas peaks sealt edasi minema minu kehatüüpi ja ainevahetust arvestades. Üks mis kindel, et kasutusele võtan taaskord tsüklitreeningu. Hiljem ka spetskavad(eelisarendamiseks jne).
Egas muud kui homme hommikul varajane äratus, trenniasjad ja toidukarbikesed kaasa ja Mustamäe haiglasse keha koostist mõõtma(rasva%, lihase% jne).
Et siis rammumeheks.
mai 28, 2012 at 2:53 p.l. #95527rennosport
MemberMa ei tea mis siin toimub, kuid kallis Kirp ei ole nüüd kindlasti mitte võrreldav tavalise inimesega. Ilma treeninguta sellist lihasmassi omada oleks ikka müstika. Võibolla mõni neeger suudaks seda, aga seda ka sel juhul, kui vanaisa veel oleks puu otsas roninud.
mai 28, 2012 at 5:06 p.l. #95338Kristjan-Johannes Konsap
MemberEt siis rammumeheks.

Ei. Ott soovitas just keskenduda pikematele seeriatele ja jätta kavast välja konkreetne jõutsükkel, selle asemel kasutada püramiidi(mis mulle iseenesest meeldib), sest mul olevat niigi jõutõstja keha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea mis siin toimub, kuid kallis Kirp ei ole nüüd kindlasti mitte võrreldav tavalise inimesega. Ilma treeninguta sellist lihasmassi omada oleks ikka müstika. Võibolla mõni neeger suudaks seda, aga seda ka sel juhul, kui vanaisa veel oleks puu otsas roninud.
Võistluskaalus olen küll alla 75, aga eks mehed teravmeelitsevad ka veidi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu arust võiks 170 mees vähemalt 70 kg kaaluda, aga eks tavainimesel on sealtki veel vähemalt 5 kg maha kraapida, mille alt aga ei avane samasugune keha. Arenemisruumi muidugi on, sellepärast ma ei kavatse ka sügisel oma viimast juunioritevõistlust ära kasutada, vaid üritan paar aastat meeste klassikani kasvada.mai 28, 2012 at 5:16 p.l. #95315Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna tegin lihtsalt tund aega crosstraineril aeroobset, kalorikulu veidi üle 600 kcal masina järgi. Enne veel mõtlesin, miks ma rohkem aeroobset pole teinud, aga siis meenus, kui väga ma seda vihkan.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna polnud aga hullu: mott on kõrgel ja sõbraga rääkides möödus aeg päris kiiresti. Homme teen temaga koos taas terve keha trenni.Eile panin kokku menüü, millest lähtuda, aga kontoritööd tehes pole isu nii suur. Päeval ei lähe toitu nii palju sisse ja kui pressima hakata, on tulemuseks lihtsalt raske enesetunne ja unekas. Küll aga tuli praegu pärast trenni korralik isu ja pudrukogus kadus nagu mutiauku. Samas ei tohiks hullu olla, kui ikkagi üle päevase kaloraaži ei söö. Otsus rääkis ka koolitusel, et tema jättis endale teadlikult õhtuks veidi suurema kalorivaru: teadis, et just õhtul on isu.
Ahjaa: Ott oovitas kohe kaalu langetama mitte hakata: ka kaalu hoidmisega peaks alguses pilt paremaks minema, sest lihasmass alles taastub. Eks see tõsi ole ja esimese kuu võib nii proovida. Samas ma ei loodagi, et vorm niimoodi hoides igavesti paraneb: need, kes enne võistlusi räägivad, et kaal seisab, aga vorm läheb paremaks, jõuavad pahatihti lavale siiski poolpehme vormiga. Proffidel on see jah võimalik, aga nemad ka teise kütuse peal. Kuigi eesmärk oleks lihasmassis edasi areneda, siis kaugem eesmärk oleks sügiseks siiski 80 kg kanti kaaluda: kergem kehakultuuris igasuguste viguritega hakkama saada ja üldse kergem elada.
mai 29, 2012 at 7:18 e.l. #94587