Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
märts 13, 2012 at 8:40 p.l. #96735
Sarge
MemberLõpetuseks mõttetera trennisõpradele. Võite nõustuda või vastu vaielda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma usun, et jõusaalis on need aastad parem invensteerida kui arvuti taga passida selle asemel, et trenni teha. Passid arvuti taga mõttetult ja elad vähem ka.
märts 18, 2012 at 12:06 p.l. #164669Kristjan-Johannes Konsap
MemberAJATEENIJA-AJAKIRJANIK
Nädala keskel rohkem trenni ei jõudnud. Neljapäeval oleks saanud, aga toanaaber, kes on mu blogi jälginud, soovitas mind kui osavat kirjameest kompaniiveeblile.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu ülesandeks jäi seega kirjutada uudislugu Tagalapataljoni sordipäevast, mis leidis aset reedel. Meenutasin, mis nõudmised ja erinevused on uudisel võrreldes ilukirjandusliku stiiliga, kuid üritasin siiski luua veidi loetavama kirjatüki kui tavaline kuiv, lakooniline militaarartikkel. Eks näeb, mis sest edasi saab. Tekst vaadati mitu korda erinevate bosside poolt üle ja kompaniiveebel lubas ka edasist koostööd.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulminatsioonala oli minu jao 27,5 tonnise puksiirveoki lükkamine kaldest üles. Meie rühmas oli vähe mehi ja seega ei aidanud ka minu jõust, et ala võita. Kaadrimeeskonnale tegime aga ära. (Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahjuks ei möödunud seegi valutult: ühe rühma aspirandil jäi jalg selle monstrumauto ratta alla. Mees viidi kiirabiga ära kuid juba homme lubas karkudega taas “rivis” olla.Reedel praktiseeriti meil üle pika aja valikulist linnaloale laskmist. Mina sain õnneks välja samas kui sissejäänutele jäeti ülesandeks nii suurkoristus kui ka “kiirendada lume sulamist” (WTF?) Ma ei tea, kuidas nad seda tegid, aga kui sõitsite nädalavahetusel Paldiskist läbi ja nägite poolt kompaniid lume peal istumas, siis mehed ei viilinud, vaid täitsid ma kehasoojusega suurt ülesannet.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RASKUSTEGA HARJUTAMINE
Reedel tegin rinna-õla-triitsepsitrenni Tulbis.
Proovisin smithil lamades surumist, kuid õlg andis ikkagi tunda. Läksin üle kaldpinnale, kus sain normaalselt suruda. Kasutasin kergeid raskusi nii treeningpausist kui valust johtuvalt. Tegin hea lihastunnetuse ja püsiva pingega: st ei lukustanud ei üleval ega all, et rinnale raskstest hoolimata koormust anda.
Rinna haamerdamise lõpetasin pec-deckiga, mida tavaliselt ei kasuta. Tulbis on õnneks päris hea trenazöör, mille mõju läks täpselt sinna kuhu vaja. Trenažööride probleem on, et nende liikumistrajektoor võib sobida või siis mitte.
Eile tegin päris hea selja-trapetsi-biitsepsitrenni.
Proovisin ka ühe käega T-kangi tõmmet. Päris ok. Efekt suundus sinna lailihase kaenlaaugu ossa, kus selg kõige laiem.
Pärast seda tegin veel kangi otsa tõmbeid kahe käega. Mõju suundus lailihase alaossa, kus see alaselja sopistub.
Öeldakse, et lihaskuju ei saa muuta ja lihasele pole vahet, mis harjutust teha. Siiski, kel on kõrge selg nagu nt tipptegijatel Dexter Jackson, Dennis Wolf ja Jevgeni Kuzmin, siis harjutused, mis suunavad mõju lailihase alaossa, mööda külge maha ei jookse.
Pärast trenni põikasin Spartast läbi. Klassikaline tõstmine on ikka julm ala. Kuidas need õlad ikka pea taha painduvad ja kuidas Pent minestas… Super plahvatus muidugi meestel ja jõudu jagub.
METSA LÄKSID SA…
Plaanid muutusid ja nüüd lähen VEEL kaheks nädalaks metsa. Eesti Afganistaani ehk Ida-Virumaale Sirgalasse. Mängime Scoutspataljonile Afgaane. Ei tohiks küll väga raske olla aga… Nojah. Isegi kui ma ei saaks enam reservini trenni teha, olen suht õnnelik, sest juba 67 päeva pärast saan. Elu lõpuni.
Õnneks peaksin ilusti Reval Cupi ajaks tagasi olema. Algabki see motivatsiooni täis võistlushooaeg…
Küsimusi?
märts 18, 2012 at 12:56 p.l. #164529bohemianrhapsody
MemberTubli! Teatavasti ju EKFL ei ole mitte Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit vaid hoopis Eesti Kirjanike ja Filosoofide Liit, niiet oled õigel teel! Aga ei, päriselt ka keep up the good work.
Ah jaa… niiet Ida-Virus on siis Talibani treeningbaas?

METSA LÄKSID SA…
Plaanid muutusid ja nüüd lähen VEEL kaheks nädalaks metsa. Eesti Afganistaani ehk Ida-Virumaale Sirgalasse. Mängime Scoutspataljonile Afgaane. Ei tohiks küll väga raske olla aga… Nojah.
märts 18, 2012 at 1:16 p.l. #164514gmaster
MemberSee transformer oleks võinud küll end võtta ja ise sealt mäest üles ronida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 18, 2012 at 4:22 p.l. #164001vend vähk
ModeratorSee transformer oleks võinud küll end võtta ja ise sealt mäest üles ronida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kütus on ju kallis, aga Kirbu higi, veri ja pisarad ei maksa midagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 18, 2012 at 8:41 p.l. #163696lkv
Membervõta õppust, Konsap!
märts 19, 2012 at 8:36 e.l. #283495vend vähk
Moderatorvõta õppust, Konsap!
Täiesti kohutav!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2012 at 9:55 e.l. #194558Kristjan-Johannes Konsap
Membervõta õppust, Konsap!
Aitäh sulle, lkv, selle suurepärase stiilinipi eest. Kuulsin, et varsti on sellises maakohas nagu Tartu tulemas ka sinunimelised võistlused(nagu Schwarzeneggeril oma Arnold Classic). Loodan, et aukülalisena tuled ka sina vähemalt sama uhke kübaraga kohale. Seal maakohas võib paljudel samalaadne peakate olla, aga usun, et suudad üllatada.
märts 21, 2012 at 1:43 p.l. #163187Rainerr
MemberKuskohast sa, LKV, üldse sellise video leidsid? Oled ise ornitoloogia vallas tegev, või tegeled hoopis kübarapunumisega? Mulle oli teema muidugi tuttav! Mõned aastad tagasi kui veel Vändras elasin, siis oli mul karude jälgimiseks karvane kostüüm tehtud. Haises küll hirmsat moodi aga ma teipisin nina enne kinni kui sisse pugesin.
märts 21, 2012 at 1:44 p.l. #163159lkv
MemberPoisid-poisid, kuidas saaksingi puududa enda nimeliselt võistluselt!! Sügisel ehk näete mind samblabikiinides, kus linnupojad säutsuvad, pole mingeid swarovskeid vaja!
märts 21, 2012 at 3:31 p.l. #162974Kristjan-Johannes Konsap
MemberEt nagu Sammalhabemel Naksitrallidest: temal kasvasid pohlad habemes, sul linnupojad bikiinides. Väga öko mõtteviis, kiidan.
märts 25, 2012 at 8:29 e.l. #156644vend vähk
ModeratorEt nagu Sammalhabemel Naksitrallidest: temal kasvasid pohlad habemes, sul linnupojad bikiinides. Väga öko mõtteviis, kiidan.
Kirp tuleb kroonust tagasi ja liitub Rohelistega raudselt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 26, 2012 at 8:51 e.l. #155554vend vähk
ModeratorKirbule väike lapsepõlvemeenutus aastast 2007
Veel pilte 2007 aasta Eesti KV-lt:
märts 26, 2012 at 9:22 e.l. #155499Kristjan-Johannes Konsap
MemberTänan Sind selle nostalgiakillu eest. Hetkel olen metsas, aga juba täna õhul liigun kasarmusse tagasi. Trennijuttu praegu rääkida pole, küll aga võin varsti teha kokkuvõtte metsalaagrist.
märts 26, 2012 at 11:14 e.l. #155288vend vähk
ModeratorTänan Sind selle nostalgiakillu eest. Hetkel olen metsas, aga juba täna õhul liigun kasarmusse tagasi. Trennijuttu praegu rääkida pole, küll aga võin varsti teha kokkuvõtte metsalaagrist.
Selle trenniga on metsas täpselt nii, et ise eriti aru ei saa, et mingi trenn toimuks, aga pika metsaelu peale hakkavad üldfüüsilise testi tulemused järjest paremaks minema. Lõpuks oled üldse Tarzani ja vendade Voitkade ristsugutis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.