Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
märts 10, 2012 at 8:53 p.l. #175300
Kristjan-Johannes Konsap
MemberÜldvaade saalist ühelt poolt
Vaade teiselt poolt
Kui juba, siis juba: otsustasin proovida trenažööriparki.
Esimeseks istudes surumine. Püramiidis. Ütleme nii, et Johnny Bravod seda teha ei saa: ülekanne on nii raske, et kui jalgades sama palju jõudu pole kui rinnas, siis “abipedaalist”, kasu ei ole. Muidu täitsa norm aparaat, aga Spartas on (oli) parem.
Ülaosale surumine. Kas kasutasin väiksemaid raskuseid või parem ehitus, aga tunnetus oli parem. Venitusfaas on nagu on kõigil trenažööridel. Ka parematel.
märts 10, 2012 at 9:01 p.l. #175271Kristjan-Johannes Konsap
MemberPärast rinda oli järg selja käes. Antud ülalttõmbe trenažöör aga üllatas positiivselt: tunnestus oli hea ja suundus ilusti selga.
Mõtlesin teha traktorit, aga mõtteks see jäigi. Kui tähelepanelikult vaatate, siis näete, et käepidemed on nagu rombid: täielikult horisontaal või vertikaalasendis hoiet polegi. Mina oma 8 aastase treeningkogemusega ei suutnud seal leida asendit, kus töötaks selg nii, nagu tahaksin, mitte biitseps. Seega jätsin selle sinnapaika. Samas mõnele võib sobida.
…seega tegin ettekallutatult T-kangi trenazööri. Selline on ka Revalis. See oli päris hea: mõju suundus kuhu vaja.
märts 10, 2012 at 9:10 p.l. #175247Kristjan-Johannes Konsap
MemberÕlg. Õlale kõrvale lendamine trenazööril. Sageli asendan võimalusel tavalise hantlitega lendamise trenažööriga. Tunnetus on nendega hea. Antud trenažöör polnud küll parimate killast: need uuemat sorti, kus tuleb pea sirgete kätega käepidemetest haarata on paremad. Nagu Revalis, Spartas on.
Istudes surumine triitsepsile. Tahtsin seda teha, kuid nagu ka rööbaspuudel surumine, osutus seegi parajaks õlakilleriks ja õlg hakkas tunda andma. Tegin hoopis plokiga kukla tagant surumist: plokk liikus päris hästi.
Biitsepsile istudes kaldpingil hantlitega mõned seeriad.
märts 10, 2012 at 9:30 p.l. #175239Kristjan-Johannes Konsap
MemberMis siis kokkuvõtteks öelda? Kuskil keset trenni, olles tutvunud sealse masinapargiga ja olles märganud ka korralikku hantliriiulit tabasin end mõttelt: KUS ON LAMADES SURUMISE PINK? Olin juba jõudnud käega lüüa kui ühe horisontaalpingi ikkagi leidsin. Vedas. Vaevalt rahunenud, tabas mind uus vapustus: KUS ON KÜKIPUUR? Seda ei leidnud ma kuskilt ja sellega oli liisk langenud. Pühaduseteotus missugune. Tõstepõrandast ei hakka ma rääkimagi, sest seda ei ole enamikes saalides. Samas mis seal sellegagi peale hakata, kui saali peal üldse kaht tõstekangi nägin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas kujutan ette, et lähedal elavatele Tiskre rikkuritele (kelle põhiprobleem saalis on leida dressidega sobiv küünelakk) saal istub: kardio pool on väga korralik ja kes ei taha nautida vaadet suurest aknast(küll poolenisti parklasse), see võib vaadata telekat, mis iga jooksuraja ees seisab nagu vankumatu tinasõdur. Ise kasutasin soojenduseks ellipsit, millelaadseid leiab ka revalist, kuid Arigatos olid nende uuemad versioonid. See jooksis väga hästi.
Saalis oli suur osa ka mingeid erilisi, trossi põhimõttel töötavaid trenazööre. Ei hakanud aga neid näppima. Kes enne nööre sikutades suureks on saanud?
Veel midagi positiivset… saun meeste duširuumis ikkagi oli.
Lõpetuseks mõttetera trennisõpradele. Võite nõustuda või vastu vaielda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2012 at 9:38 p.l. #175209gmaster
MemberEndal just siin Soomes juhendada paar vanurite gruppi, kes teevad umbes tund nädalas jõusaali.. (52h aastas!) teevad poole noorematele vähese kogemusega meestele ära harjutustes

Niiet saab ikka isegi korra nädalas treenides areneda, isegi väga kõrges eas.
Peaasi et inimesele meeldib, mis ta teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2012 at 9:48 p.l. #175184Kristjan-Johannes Konsap
MemberOi kindlasti saab. Rekordeidki on tehtud mõne ala mõistes ammu pensionil olema pidavate isikute poolt. Igas eas alustades maailmameistriks vaevalt saab, aga enda tervise eest hoolitsema hakata pole kunagi hilja.
märts 11, 2012 at 2:49 p.l. #174530nightq
MemberMuide, need trossidega trenažöörid annavad seal metsiku venitusfaasi juurde. Ilgelt mõnusad
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2012 at 5:54 p.l. #156708Arnold
Membermärts 13, 2012 at 6:03 p.l. #161136gmaster
MemberJeerum, ma korraks vaatasin, et kirbul on mingi õnnetus juhtunud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
märts 13, 2012 at 7:03 p.l. #81088Kristjan-Johannes Konsap
MemberSiit mu modellikarjäär alguse saabki. Modelliskautidele teadmiseks, et kavatsen tegeleda ka käemodellindusega(nt Rolexile).
märts 13, 2012 at 7:04 p.l. #81031Kristjan-Johannes Konsap
MemberJeerum, ma korraks vaatasin, et kirbul on mingi õnnetus juhtunud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära muretse. Nii hulluks ma veel trennis läinud pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen lihtsalt stiilne.märts 13, 2012 at 7:18 p.l. #142743gmaster
MemberSiit mu modellikarjäär alguse saabki. Modelliskautidele teadmiseks, et kavatsen tegeleda ka käemodellindusega(nt Rolexile).
Kujutan juba ette Elu24 pealkirju: Limpsi-Krissu tegi seda ja toda…, hartwalli-jõmm Kristjan… jne
märts 13, 2012 at 7:32 p.l. #144698Kristjan-Johannes Konsap
MemberPühapäeval oli plaanis jalatrenni teha, kuid kuna nädal oli piisavalt töine ja tihe, lubasin endale lõpuks ka ühe puhkepäeva.
Plaan oli eile trenni jõuda, kuid minu kanda oli auväärne tagalapataljoni õppekompanii korrapidaja roll.
Jalatrenni jõudsin seega täna ja etteruttavalt võin öelda, et selle võib igati kordaläinuks lugeda.
Hetkel on meil “reservnädal”, mis tähendab, et õppetööd kui sellist ei ole ja tegeleme varustuse hooldusega. Kuna erilist tegevust pole, siis on leitnant meid seni õhtutui jooksma pannud. Täna osalesin isegi ja ära sai proovitud ca 8 km ring sõjaväesaabastes ja vormis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenni mõttes oli tegu päris paraja koormusega, kuigi saabastes jooks asfaltil ei ole just kõige meeldivam. Pärast jooksu läks sisse väike Olimpi BCAA ja ka õhtusöök kadus nagu mutiauku. Viimane õnneks jalatrenni ei seganud ja üles tulema ei hakanud. Mingit ergutit täna ei kasutanud, et uni rikutud ei saaks. Sellest hoolimata oli tunne kohe kui soojendus tehtud ja klappidest raskem meloodia mängima hakkas, paljulubav.Soojenduseks veel lisaks 5 mn ratast. Seejärel:
3x säärte sirutusi ette soojenduseks varuga. 10-12x 30, 50, 70 kg.
Kükk 10×50, 8×70, 6×90, 6×110, 4×130, 5×150! Sedapuhku võtsin soojendusseeriatel kergemalt, et jõudu säästa. Viimane seeria üllatas: tuli palju kergemalt kui viimati Oti julgestamisel Spartas. Kuigi energiat oli veel ülegi, hakkas jälle aeg peale pressima. Seega tegin nelipeale lisaks lihtsalt:
3x säärte sirutused ette 10-12
Reie kakspeale 3x Ben johnson
Säärele smithil 3×10-12
Keretõsted+alaseljatõsted 3x superseeriatena.
Loom oli täna sees hoolimata treeningpausist. Eks teinekord ongi peale väikest puhkust rammu rohkem. Sellest ei saa muidugi teha järeldust, et trenni peakski tegema korra nädalas, nagu mõni võiks järeldada ja intenetti vastava uurimuse kohe üles panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida see aga näitab, et jõudu kõigest hoolimata ikka on(säilinud), kui kõik õigesti ajastada. Loodetavasti jõuab sel nädalal veel trenni.Keep on truckin’!
märts 13, 2012 at 7:33 p.l. #159612Kristjan-Johannes Konsap
MemberKujutan juba ette Elu24 pealkirju: Limpsi-Krissu tegi seda ja toda…, hartwalli-jõmm Kristjan… jne
Ei imestaks. Kuigi selleks, et meedia tähelepanu saada, peab ikka millegi negatiivsega hakkama saama. See müüb.
märts 13, 2012 at 8:34 p.l. #95101Ott Kiivikas
MemberEi imestaks. Kuigi selleks, et meedia tähelepanu saada, peab ikka millegi negatiivsega hakkama saama. See müüb.
Ma ei imesta kui nii mõnigi võhik arvab ,et see reklaamis olev tüüp on Ott Sepp….kes on pandud Hartwalli reklaamima….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.