Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2012 at 6:38 e.l. #195967
Ott Kiivikas
MemberVõin kinnitada ,et ainuüksi selle kokteili peale tasub Audentesesse minna….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2012 at 9:04 e.l. #195777vend vähk
ModeratorVõin kinnitada ,et ainuüksi selle kokteili peale tasub Audentesesse minna….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peab vist ise ka hiljemalt 1. märtsil Audentesest läbi käima…
veebruar 25, 2012 at 10:39 e.l. #195572ROtter
MemberKuidas kellelegi.

Olen täiesti teadlik, et tehnika polnud ideaalne. Kordan veelkord: pole mingi pool aastat jõutõmmet teinud. Mida tahtsin lihtsalt tõestada oli, et jõud pole peaaegu üldse vähenenud. Oleks tehnika taas sissetöötatud, võiks veel suuremaid numbreid oodata.
Tead, kui lihtne on inimest ära lõhkuda, aga pärast endiseks kokku lappida on peaaegu võimatu. Kui ma saaksin uuesti alustada, ma jätaksin kõik sellised egolaksud ära, sest iialgi ei tea, millal vale tehnika trauma võib põhjustada. Aga tarkus tuleb aastatega. Inimene vist ongi selliseks loodud, et ta tahab kõik enda peal järgi proovida, mitte targemate juttu kuulata. Pea on inimesel ikka mõtlemiseks, mitte mütsi kandmiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2012 at 1:16 p.l. #195203Kristjan-Johannes Konsap
MemberHe Krissu
Puhas rõõm on näha taas linnapeal liikvel. Teades Sinu head rütmitaju ning sammuseadet, ei saa sulle mitte kutset saatmata jätta.
Jevgeni, mina ning Ladina-Ameerika rütmid ootavad Sind juba täna MYBODY Audenteses 12:00-21:00ni
Sind on ootamas ka smuuti TALTSI Tahtmine, mis kosutab Sinu raskest kaitseväe teenistusest rusutud keha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma vaatan, mis saab. Olen tänulik kutse eest, aga päev on nii tihe, et ei oska veel õhtusi tegevusi prognoosida. Kunagi tulen teid kindlasti vaatama.veebruar 25, 2012 at 10:27 p.l. #193869Kristjan-Johannes Konsap
MemberKeset tänast jõutõstevõistlust tegin ka enda jalatrenni ära. Ei suutnud küll Rausi klassi ennast pressida, aga suutsin kõigest hoolimata ikkagi eesmärgi täita. Homme kõigest pikemalt, hetkel video põhisooritusest:
Head und pärast selle vaatamist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2012 at 7:35 e.l. #193713Ott Kiivikas
MemberMa ei oodanudki, et Kirp nii kiiresti alla sajab selle kangiga, esimene kordus jäin kaasakükkimisega magama….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga pingutada sa oskad, st. et võtad ka sealt kus midagi võtta ei ole….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selles osas on nii mõnelgi mehel õppida. See on ka hea õppevideo neile, kes ei ole kunagi julgestanud, kuid kutsutakse mõne jõmmi seljataha, siis vaadake kuidas see asi käib, tihti on ka endal nii olnud, et poole seeria pealt hakkad tüüpi õpetama, et tule lähemale ja küki kaasa, ära seisa niisama tagajne…sinna läheb rohkem energiat kui oma kükkimisele kui inimene julgestada ei oska. Muidu juhtub nii nagu võistlustel tegi hr. Bötker, kes 200 kg kangi alt lihtsalt ära jalutas ja jättis kangi taga seisnud julgestajate hooleks…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahju, et seda mul videos ei ole, see oleks ka õppematerial, kuid ei tohi teha….veebruar 26, 2012 at 7:41 e.l. #193683vend vähk
ModeratorMa ei oodanudki, et Kirp nii kiiresti alla sajab selle kangiga, esimene kordus jäin kaasakükkimisega magama….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga pingutada sa oskad, st. et võtad ka sealt kus midagi võtta ei ole….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selles osas on nii mõnelgi mehel õppida. See on ka hea õppevideo neile, kes ei ole kunagi julgestanud, kuid kutsutakse mõne jõmmi seljataha, siis vaadake kuidas see asi käib, tihti on ka endal nii olnud, et poole seeria pealt hakkad tüüpi õpetama, et tule lähemale ja küki kaasa, ära seisa niisama tagajne…sinna läheb rohkem energiat kui oma kükkimisele kui inimene julgestada ei oska. Muidu juhtub nii nagu võistlustel tegi hr. Bötker, kes 200 kg kangi alt lihtsalt ära jalutas ja jättis kangi taga seisnud julgestajate hooleks…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahju, et seda mul videos ei ole, see oleks ka õppematerial, kuid ei tohi teha….Seda hr Bötkerit ma siis ei julgestaks kunagi. Las vaatab ise, kuidas hakkama saab
veebruar 26, 2012 at 4:18 p.l. #192884Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa ei oodanudki, et Kirp nii kiiresti alla sajab selle kangiga, esimene kordus jäin kaasakükkimisega magama….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahju, et seda mul videos ei ole, see oleks ka õppematerial, kuid ei tohi teha….Pingutada mõistan. Võib küll kritiseerida, et selline vägistamine kurnab väga närvisüsteemi, kuid ega iga kord ei peagi kapsad ninast välja punnitama.
Julgestamine on tõesti omaette oskus. Alles mul oli, kui tegin trennis rinnaltkükki. Kutsusin esimese ettejuhtuva julgestama ja andsin põhilised juhtnöörid. Härra tahtis aga alguses EESTPOOLT minu rinnaltkükki julgestada. Pidin keset seeriat juhtnööre andma hakkama. Parandamise peale suundus kuhugi selja taha, kust ÜHE käe mu ühe küünarnuki alla sirutas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seetõttu ei saanudki endast maksimumi anda: oleks mul abi vaja läinud, oleks see kang pauguga vastaskäe poolele maha lennanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2012 at 7:32 p.l. #192470Kristjan-Johannes Konsap
MemberEile hommikul tulin siis maalt ja otse jõutõste võistlust vaatama. Kuna seal juba olin, tegin ka veidi pildimaterjali. Kui Ott trennist tagasi jõudis, suundusin ise trenni. Enesetunne polnud küll kõige kõvem, sest sel nädalal oli seljataga üks pidu, und sain tol öösel puudulikult ja söömine oleks võinud ka parem olla. Plaan oli aga paigas: enne pikka metsalaagrist põhjustatud treeningpausi maksimum margid ära proovida.
Soojendus wattbikel, mis oli väga mugav. Kükiseeriad: 12×50, 10×70, 8×90, 6×110, 4×130, 4×150. Ott mainis, et kui mul oli eesmärgiks maxi proovida, oleks pidanud vähem seeriaid alla tegema. Samas eesmärk oli, et jalg ikka normaalse koormuse ka kätte saaks.
Pärast kükki jalapress: 12×200, 10×250, 8×300, 12×250. Hack-kükk trenažööril 3-4 seeriat, 12-15x väikse raskusega. Kõhuli jalgade kõverdamine trenažööril 4×12-15. Istudes trenažööril kõverdused 3×15.
Lisan ka soojendusvideod:
Täna tulbi Spordiklubis kerge rinna-õla-triitsatrenn. Tegin superseeriaid üle pika aja. Papa eeskujul vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Omal ajal Revalis oligi meil tsüklitreening: ca kuu jõutsüklit, kuu massitsüklit ja kuu “reljeefitsüklit”. Kindlasti naasen selle jaotuse juurde kunagi. Reljeefitsükkel ei anna tingimata reljeefi, vaid on mõeldud sellise kergema, pumpava tsüklina: närvisüsteemi ja liigeste puhkuseks. Igatahes higi lahti ja pulsi üles võttis tänane trenn küll. Lamades surumisel hakaks õlg tunda andma, seega jätsin selle ära.Rind
Smithil surumine kaldpingil: 4×5+5+5
Lamades surumine hantlitega: 3×5+5+5
Trossidega lendamine ÜLAOSALE: 3x 5+5+5
Õlg
Smithil surumine: 3×5+5+5
Lendamine hantlitega istudes: 3×5+5+5
Ettekallutatult hantlitega smithile toetudes lendamine: 4×5+5+5
Triitseps
Ploki alla surumine: 4×5+5+5
Prantsuse surumine hantlitega: 3×5+5+5
veebruar 26, 2012 at 7:35 p.l. #192420Kristjan-Johannes Konsap
MemberAhjaa: kui keegi tahab nüüd kükitehnikat ka kritiseerida, siis andke minna: kui pole just lausroppust, siis mina kommentaare ei kustuta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2012 at 7:42 p.l. #192416trewe
MemberPalju kaal on?
veebruar 26, 2012 at 7:44 p.l. #192414Kristjan-Johannes Konsap
MemberPalju kaal on?
veebruar 26, 2012 at 7:44 p.l. #192410bohemianrhapsody
Memberveebruar 26, 2012 at 7:47 p.l. #192403Kristjan-Johannes Konsap
MemberSee ei puutu küll otseselt julgestamisse, aga üks situatsioon EMV 2006 mis võib juhtuda. Kang libiseb üle pea, keegi viga ei saanud.
Julm. Olen isegi kord tähelepanematusest kaaslasel nii juhtuda lasknud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnneks olid meil ikkagi pukid all. Teine variant on kang selja taha visata, aga hoidku jumal selle eest, kui julgestaja ette jääb või kinni üritab püüda seeläbi biitsepsid ära rebestab.veebruar 26, 2012 at 7:54 p.l. #192390bohemianrhapsody
MemberSee üle pea libisemine on nii ja naa. Ma arvan, et kükkija ikka ei tohiks lasta üle pea libiseda kangil, samas kui kükkija vajubki ära, siis selleks peavadki julgestaja käed olema kükkija õlgade all.
(ma pole ka ideaalne julgestaja ega kükkija, lihtsalt õpetuseks neile kes pole eriti teemaga kokku puutunud).
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.