Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
veebruar 19, 2012 at 7:43 p.l. #203016
renku
MemberMa ei oska Sind ka kuidagi aidata. Vaadates su viimaseid sõnavõtte, siis äkki tuleks kasuks aeg maha võtta. Minna rahulikku loodusesse, eemale foorumitest, mis lühiseid võivad tekitada. Loodan, et see ajubiokeemia patoloogia pole su toitumisega seotud. Kui teinekord ikka päris silme eest mustaks võtab, tee üks klaas suhkruvett.
Ai Kirp kui hästi öeldud
veebruar 19, 2012 at 8:26 p.l. #202946gmaster
MemberMa ei oska Sind ka kuidagi aidata. Vaadates su viimaseid sõnavõtte, siis äkki tuleks kasuks aeg maha võtta. Minna rahulikku loodusesse, eemale foorumitest, mis lühiseid võivad tekitada. Loodan, et see ajubiokeemia patoloogia pole su toitumisega seotud. Kui teinekord ikka päris silme eest mustaks võtab, tee üks klaas suhkruvett.
Suhkur on paha. Klaas puljongit
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2012 at 8:59 p.l. #202873htilga
Teinekord võib aidata ka mullivannist
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2012 at 9:00 p.l. #202858Erik Orgu
Ära aita mind, aita ennast, minu selg on sirge jõutõmbe ajal, ülejäänud tehnikagi korras. Puhkust ei saa võtta, keegi peab ju rahvale õpetama kuidas asjad tegelkult käivad…
Riielda ma ei soovi siin pisikeses riigis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2012 at 10:26 p.l. #230040vend vähk
ModeratorSuhkur on paha. Klaas puljongit
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hesburgeris on minimegaburger
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 20, 2012 at 5:16 p.l. #202251Kristjan-Johannes Konsap
MemberÄra aita mind, aita ennast, minu selg on sirge jõutõmbe ajal, ülejäänud tehnikagi korras. Puhkust ei saa võtta, keegi peab ju rahvale õpetama kuidas asjad tegelkult käivad…
Riielda ma ei soovi siin pisikeses riigis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ega 50 kiloga polegi raske tehnikat hoida.
Ei tegelt vaadates su füüsist, siis usun, et sul jõudu peaks ikka olema. Lihtsalt ära ürita iga Fitness.ee webtreeneri usaldusväärsust õõnestada lihtsalt sellepärast, et sul on endal samas vallas kliente vaja.
Nagu ma juba kordasin, siis see oli viimane seeria ja max rakusega üle vähemalt 6 kuu. Või pean ma iga jumala postituse juurde lisama don’ t try this at home, lihtsalt sellepärast, et äkki mõni noor arvab, et see on ainuke moodus kasvamiseks? Arvan, et ei pea.
Peace.
veebruar 20, 2012 at 5:37 p.l. #202197Kristjan-Johannes Konsap
Member“Mr Olympuse jumalad” on vist minu poolt: täna õnnestus taas trenni jõuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kavas oli rind-õlg-triitseps.
Lähtudes Gmasteri soovitustest, üritasin rinna eriti soojaks võimelda-venitada. Lamades surumist ei hakanud pushima, tegin kergemaid harjutusi kergema raskusega ja pikemaid seeriaid.
Kaldpinnal smithil surumine 4×15, 12, 8, 15. (viimasel 60 kg+kang)
Kaldpinnal hantlite surumine 4x 15, 12, 10, 10(silm vaatas küll 40 poole, kuid piirdusin ca 35tega.)
Lamades hantlitega lendamine 4x 12, 12, 12, 10(viimasel piirdusin täna 21stega) Lendamine oli harjutus, kus rind siiski kõõlusest tunda andma hakkas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+proovisin erinevaid harjutusi, mida veel rind teha lubab. Rööbaspuudel surumine kui tuntud õlakiller on out, lamades lendamine kergete hantlitega oli ok.
Õlatrenni alustasin täna tagaosast, mis jõutõstjate sõnul on oluline lihas rinnavigastuste vältimiseks. Eks vastaslihased peavad alati proportsionaalselt arendatud olema, et probleeme vältida.
Ettekalutatult smithi kangile toetudes lendamine 5×12, 12, 12, 15, 15
Istudes smithil surumine õla esiosale 4x 15, 12, 8, 12. Panen pingi väikse kalde alla, kuid istun siiski võimalikult püsti ning langetan kangi napilt lõuast mööda rinna ülaosale. Ei näe mõtet siin teha mingit pool rinna ülaosa, pool õlaharjutust…
Õla keskosale tahtsin midagi huvitavat teha ning kuna siin lendamise trenazööri pole, tegin nn century seti. šokimeetod, mille avastasin kord ammu FLEXist.
Minu versioon hõlmas 10 seeriat istudes hantlitega lendamist, alustades 10 kgga, lõpetades 1 kilostega. Ehk siis 10 kordust(lõpus tegin 15, sest oleks pidanud raskematega alustama) ühe hantlipaariga, 30 sek puhkust ja kohe 1 kg võrra väiksemad hantlid ja edasi. Võib proovida ka väiksema pausiga või siis valida kohe alguses suuremad hantlid(mul nii suurt hantlivalikut pole).
Triitsepsile jõudsin teha vaid 1 harjutuse: 3x 12, 10, 10 EZ-kangiga kukla tagant surumist.
Kui kõik läheb nagu plaanitud, siis peaks juba kolmapäeva õhtul jälle trenni saama.
Püsige anaboolsed.
veebruar 20, 2012 at 5:40 p.l. #202134PaulR
Member+1. Kirp sa ilma vööta oled proovinud kunagi jõutõmmet teha? Ma nüüd eelmine nädal proovisin ja tundub, et saan selga kuidagi paremini kontrollida, muidugi kui kordused 1-2 on siis vast on turvalisem vööd kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise lähen kuskil 4-6 korduseni viimasel seerialveebruar 20, 2012 at 5:47 p.l. #202124Erik Orgu
MemberNo ega 50 kiloga polegi raske tehnikat hoida.
Ei tegelt vaadates su füüsist, siis usun, et sul jõudu peaks ikka olema. Lihtsalt ära ürita iga Fitness.ee webtreeneri usaldusväärsust õõnestada lihtsalt sellepärast, et sul on endal samas vallas kliente vaja.
Nagu ma juba kordasin, siis see oli viimane seeria ja max rakusega üle vähemalt 6 kuu. Või pean ma iga jumala postituse juurde lisama don’ t try this at home, lihtsalt sellepärast, et äkki mõni noor arvab, et see on ainuke moodus kasvamiseks? Arvan, et ei pea.
Peace.
Sul on õigus, sinu halb tehnika on nüüd õigustatud…peace indeed. Sportlased ja kulturistid jäävad sulle klientideks, ära muretse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2012 at 5:49 p.l. #202090Erik Orgu
MemberNo ega 50 kiloga polegi raske tehnikat hoida.
Peace.
Sul on õigus ja halb tehnika on õigustatud…hüvitiseks pakun tasuta personaaltreeningut Sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2012 at 5:58 p.l. #202031Kristjan-Johannes Konsap
Member+1. Kirp sa ilma vööta oled proovinud kunagi jõutõmmet teha? Ma nüüd eelmine nädal proovisin ja tundub, et saan selga kuidagi paremini kontrollida, muidugi kui kordused 1-2 on siis vast on turvalisem vööd kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise lähen kuskil 4-6 korduseni viimasel seerialVestlused erinevate sportlastega on selgitanud, et mõned panevadki vaid max seeriaks vöö peale. Arvata võib, et kui vööd peal pole, peavad keha stabiliseerivad lihased veelgi rohkem tööd tegema, mistõttu paraneb ka max sooritus.
Siin kaitseväes tegingi ju pikka aega trenni ilma igasuguste abivahenditeta. Jõud oli nii kadunud, et ei näinud mõtet mingite sidemete ja vöödega kohe forseerima hakata. Hetkel teen nt kükki nii, et vöö ja sidemed panen peale vaid 1-2 viimasel seerial.
Igasuguste abivahenditega saab küll ego parema boosti, aga kas see pole eesmärk. Ühesõnaga nõustun: soojenduse võiks oma jõududega ära teha, aga max seeriatel ei maksa vigastusega riskida.
veebruar 20, 2012 at 8:31 p.l. #201858bohemianrhapsody
MemberMa olen ise ka alati ilma tõstevööta teinud jõutõmmet. Samas raskused pole ka olnud teab mis suured. Eks peab enesetunnet jälgima/usaldama.
ErikO-l on õigus, samas Kirbul omajagu treeningstaazhi all – niiet ma ei solvuks kui ta tahab sellise tehnikaga tõmmata
Või siis ei saanud mina imlselgele trollimisele pihta
veebruar 20, 2012 at 10:28 p.l. #201827gmaster
MemberLendamine oli harjutus, kus rind siiski kõõlusest tunda andma hakkas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub et meie teed ristuvad varsti taas?
Ma nüüd põhimõtteliselt märtsini Tallinnas ikkagi, välja arvatud paar õhtut-hommikut.
veebruar 20, 2012 at 10:37 p.l. #201804gmaster
Member“Mr Olympuse jumalad” on vist minu poolt: täna õnnestus taas trenni jõuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas Olümpuse jumalatele meelepärane olla: kuidas kasutada anaboolseid käemärke
veebruar 21, 2012 at 7:19 e.l. #201718vend vähk
ModeratorTundub et meie teed ristuvad varsti taas?
Ma nüüd põhimõtteliselt märtsini Tallinnas ikkagi, välja arvatud paar õhtut-hommikut.
Hakkad Kirbu kõõluseid ravima?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.