Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
september 20, 2010 at 9:13 p.l. #276906
Sarge
MemberKirp, võid mu blogi lugeda, saad aru, et ei mängi simulanti.

Ja kui pressima hakkasin, siis mõtlesin keskendumise ajal… mul on beeta sees, mul on beeta sees !!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2010 at 3:58 e.l. #276911kassu64
Memberhää jutt
september 21, 2010 at 6:45 e.l. #276919jrx
MemberSarge, meil tuleb täna loengus platseeboefektist ka juttu
september 21, 2010 at 7:26 e.l. #276930vend vähk
ModeratorKirp, võid mu blogi lugeda, saad aru, et ei mängi simulanti.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja kui pressima hakkasin, siis mõtlesin keskendumise ajal… mul on beeta sees, mul on beeta sees !!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovi teinekord nii mõelda: ma saan hakkama, ma olen tugev!
september 21, 2010 at 10:40 e.l. #276965Sarge
MemberTeine kord tuleb v-b ülejärgmine nädal alles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2010 at 11:20 e.l. #276966indz
MemberMontaažimasina rattad on oma ringi ära teinud ning juba täna õhtul on oodata uut materjali, loodusjõust nimega Kristjan-Johannes Konsap.
Püsige lainel!
september 21, 2010 at 12:36 p.l. #276974Ott Kiivikas
MemberMontaažimasina rattad on oma ringi ära teinud ning juba täna õhtul on oodata uut materjali, loodusjõust nimega Kristjan-Johannes Konsap.Püsige lainel!
Jääme ootama, loodan ,et Vennad V on montaazi ja operaatori ametis kibedamad käed kui kulturismis…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2010 at 9:50 p.l. #277000indz
MemberJa siin ta ongi, stiilse hilinemisega nagu staaridel kombeks.
Pühapäev eepilise kangelase võitluses eluvormi nimel.
27 päeva veel
september 22, 2010 at 5:56 e.l. #277003LauraL
MemberVäga mõnus video!
september 22, 2010 at 6:15 e.l. #277005vend vähk
ModeratorVäga hea video!
Mina ise hoidun sellel aastal suurest pildistamisest ja hoian madalat profiili nagu Cutler
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui saabub õige päev, küll siis selgub tõde!
Kirbule jõudu ja vesi naha alla!
september 22, 2010 at 10:23 e.l. #277033Kristjan-Johannes Konsap
MemberJa siin ta ongi, stiilse hilinemisega nagu staaridel kombeks.Pühapäev eepilise kangelase võitluses eluvormi nimel.
27 päeva veel
Tänks, Indz. Väga soliidne töö käesolevate vahenditega.
Õhtul suhtleb, ehk leiab ka mõne pildikese rahva tungival soovil…
september 26, 2010 at 4:01 p.l. #277670timo116
MemberKõva video. Hoian pöialt sulle võistlustel.
september 26, 2010 at 4:46 p.l. #277698Kristjan-Johannes Konsap
MemberKõva video. Hoian pöialt sulle võistlustel.Tänud. Ja et Sa siis saalis ka kohal oleksid ja sellest valjuhäälselt märku annaksid!
september 26, 2010 at 5:24 p.l. #277718Kristjan-Johannes Konsap
MemberNonii. Taaskord üks nädal viimsele kohtupäevale lähemal ja aeg veidi kirjutada.
Täna sai taaskord Tartus Fittestis noore Rainer Neemsaluga koos rinda treenitud. Trenn oli edukas: jõudu jätkus, keskendumist ka.
Aga ärgem rutakem sündmustest ette. Mõtlesin lõpuks konkreetselt oma praeguse treening ja toitumiskava kirja panna.
Niisiis:
Pühapäeval
Rind
1)Negatiivse kaldega kangi surumine 4×12,10,8,6
(üritan siis teha püramiidi stiilis, 20 kg sammuga, 60kg-120 kg. Esimesed seeriad kergemalt, viimased maksimaalselt) Rinnatrennis olen viimasel astal kasutanud rohkem tippkontraktsiooni hoidmist Ivo Pärle soovitusel. Ma ei tea, kui mõttekas on see baasharjutustes nagu surumine, sest ega kükis ei kasuta seda keegi, aga v-o on just see aidanud mul raskuseid kontrolli all hoida ja suunata pinget lihasesse, mitte põrgatada suuri raskusi ego rahuldamiseks.
Negatiivse kaldega kangi surumine-hea baasharjutus rinna ehitamiseks. Rinna alaosa pole küll enamikul eelisarendada vaja, aga ega erineva kaldega harjtused ei isoleerigi rinna üht osa täielikult. Rind tõmbub kokku ikkagi täies ulatuses, lihtsalt kalletega saab pinget ühte või teise kohta rohkem suunata. Ühe Ryckenbergi artikli järgi on neg. sur. isegi rohkem baasharj. kui tavaline: kokku tõmbuvate lihaskiudude % on suurem: töötab nii alaosa kui keskosa.
2)Positiivsel kaldpingil kangiga surumine 4×12,10,8,6(4) 15kg-20 kg sammuga 40-90(100kg)
Taaskord püramiidina ja baasharjutusena lähen ka siin 6 või isegi 4 korduseni: teen mõne jõuseeria.
Ka siin võib harjutust sooritada puhtmalt, langetades raskust rohkem ülaosale, õlavarred kehaga rohkem risti või siis sooritada “jõuharjutusena” ja langetada veidi allapoole…
3)Positiivsel kaldpinnal hantlitega lendamine. Viimasel ajal tagurpidi püramiidina: 8,10,10,12×10-28,5 kg
Kordustega siin alla 8 väga ei lähe. Raskusi tõstan seeriast seeriasse: esimesed on väga kerged. Säästan püssirohtu viimasteks rasketeks seeriateks max raskustega.
Veidi isoleerivam harj., kuid siiski vabade raskustega. Ülaosale üldiselt 2 harjutust, kuigi ma pole näinud rinda, mille ülaosa oleks superhea, kui üldine mass olematu on.
4)Horisontaalpingil hantlitega lendamine
Sama püramiid, mis eelmise harj. puhul ja raskused ka suht samad.
Üks harj. siis ka “keskosale”. Taaskord vabad raskused. Teinekord selleni jõudes tunnen, et rind on juba üpris läbi. Selles suhtes võiks ju siia panna ka mingi tilu-lilu trenazööri aga väga ei tihka ka.
Harjutuste järjekorda vahetan.
Teine rinnatreeningu variant on see, mis ka videos näha:
1)Kaldpinnal kangi surumine4x12,10,8,6
2)Istudes horisontaalpingil trenazööril surumine4x12-8(6)
3)Positiivsel kaldpinnal hantlitega lendamine4x12-8/8-12
4)Trosside ristamine(“alaosale”, mitte kuhugi ette surumine nagu paljud teevad)4x~15-8
See on siis vana hea Yatesi rinnakava, mis iseenesest on ka hea: on vabade raskustega surumine, on trenazööril surumine, on vabade raskustega lendamine ja ka trossidega lendamine. Igast liigist midagi ja rinda ei kurna ka sama hullult kui kõik 4 harj. puhul baasharj. kasutada.
Muidugi kasutan veel erinevaid variatsioone, aga need on hetkel põhilised.
september 26, 2010 at 5:51 p.l. #277729