Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
november 6, 2011 at 4:48 p.l. #310462
vend vähk
ModeratorTeile ikka räägiti pikemat ka nendest Sinimägede sündmustest? Ma viisin sinna kunagi ühe USA koloneli Balti Kaitsekolledži õppuritele loengut pidama ning see mees oli seda piirkonda terve oma elu uurinud ning kirjeldas sellest paigast uskumatuid lugusid. Omal ajal võis see olla üks kuumemaid kohtasid terves universumis!
november 13, 2011 at 1:00 p.l. #278152Kristjan-Johannes Konsap
MemberTeile ikka räägiti pikemat ka nendest Sinimägede sündmustest? Ma viisin sinna kunagi ühe USA koloneli Balti Kaitsekolledži õppuritele loengut pidama ning see mees oli seda piirkonda terve oma elu uurinud ning kirjeldas sellest paigast uskumatuid lugusid. Omal ajal võis see olla üks kuumemaid kohtasid terves universumis!

Eks ikka üht-teist räägiti. Käisime kõik mäed+vaatetorni läbi.
november 13, 2011 at 2:02 p.l. #267368Kristjan-Johannes Konsap
MemberTere, spordisõbrad. Teen kokkuvõtte viimasest nädalast.
TREENINGUD
Sel nädalal sain juba arvestatavalt trenni teha. Sissejuhatusena käis meie rühm esmaspäeval taas Reval-Spordis bodypumpis. Treeneriks sedakorda mulle isiklikult tundmatu neiu. Vastupidavust oli tal aga mitme treeneri jagu. Ise võsin suure treeningpausi tõttu ka kergemalt kui tavaliselt. Üks, mis meelde jäi, et bodypumpis tunnen ma millegipärast rinda tehes kõike muud kui rinda: küll väsivad ära nii õlg kui ka triitseps.
Teisipäeval jõudsin ka jõusaali. Nagu üle pika aja treenides ikka terve keha läbi e algajate kava. Tollest trennist jäi meelde lamades surumine 14×100 kg. Suht veider tundub, sest max kalkulaator annab selle järgi tulemuseks 157 kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oli muidugi suutlikkuseni ja üle pika aja eriti hästi laksava WORKOUT SHOCKi mõju all.Kolmapäeval samuti terve keha trenn jõusaalis. Võimalusel üritan mitu korda nädalas üht ja sama lihast treenides kasutada erinevaid harjutusi, et lihasele veidigi puhkust anda. Nt lamades surumine/kaldpinal surumine, ploki tõmbed ülalt laialt/ettekallutatult kangi tõmbed, ühel trennil õla esiosa, teisel keskosa jne.
Neljapäeval oli sunnitud ja samas vajalik puhkus.
Reedel ehk siis üleeile ei andnud süda rahu ja kui 1700 sain linnaloale, siis 1730 olin juba Reval-Spordi ukse taga. Veel korra terve keha läbi treenimisel ei näinud mõtet: 2 korda nädalas on ikka ühe lihase treenimise ülemine piir. Tunnetasin, mis lihased valusad ei ole ja seega tegin selga, õla tagaosa, trapetsit, alaselga+kõhtu.
Kavas oli:
4 seeriat, 12, 10, 8, 8. Viimasel seerial seega 8×105 kg.
http://www.fitness.e…1&key=22〈=1
4 seeriat. 15, 12, 10, 10. Rohkem tunnetuse ja tippkontraktsiooni peale. Viimasel seerial 60 kg.
http://www.fitness.e…1&key=23〈=1
4 seeriat. Kordused samuti a la 15st püramiidina alla ja viimane seeria taaskord pikem ehk nii palju kui torust tuleb.
http://www.fitness.e…1&key=19〈=1
3 seeriat. 12, 10, 8
http://www.fitness.e…1&key=30〈=1
Raskused olid mõõdukad, selja tunnetus hea ja pumbatus oli ka super. Viimane tänu WORKOUT SHOCKIle, mis üle pika aja võtes eriti hästi laksas.
Õla tagaosale sellel trenažööril 4 seeriat: http://www.fitness.e…7&key=35〈=1 Väga hea trenažöör lendamisteks.
Trapetsile õlakehitused kangiga 4 seeriat. Trapetsit polnud vapsee ammu treeninud seega jäid raskused alla saja kg.
Jõutõmme 3x 10-12. Alguses tundus jõutõmme isegi liiga raske, aga kui tempo taha panin, hakkasid raskused üles lendama. Tõsi ta on, et suuri raskusi ei saa aeglaselt liigutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kerepainutused 3×20-35
MITTE NII KEHA KULTUUR
Neljapäeval käisime rühmaga Draamateatris, vaatasime etendust “Viies kolonn”. Ernest Hemingway üks väheseid näidendeid. Mitte et mul erilist võrdlusmomenti oleks teatrivõõra inimesena, aga etendus meeldis. Juba see, et laval oli Eesti raskekahurvägi nagu Merle Palmiste, Tõnu Kark, Tõnu Aav… Isegi kui näidend ei meeldi, siis nende näitlejameisterlikkus on ikka tasemel. Kogu see teatriskäik meeldis. Ei teadnudki, et teatris nii palju ilusaid inimesi liigub. Hakkan rohkem teatris käima.
KEHAHOOLDUS
Eile käisin massaažis PlanetSport Tartu professionaalse massööri Priit Ailti juures. Olin juba unustanud, kui valus see olla võib. Aga ehk aitabki jõuda valgustatuse uuele tasandile vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See-eest pärast on hea olla. Endorfiinid möllavad ja isegi uni on alati parem.november 13, 2011 at 2:53 p.l. #276202vend vähk
ModeratorNo mis nii viga aega teenida- teater, bodypump ja massaaž. Krt, tahaks ka hullult jälle ajateenija olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2011 at 5:49 p.l. #275182Sarge
Membernovember 13, 2011 at 5:52 p.l. #275183Kristjan-Johannes Konsap
Member“Damn, siider jäi pildile.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära sega. Vaatan praegu, kuidas Sannu Vali Mind saates korvi saab.
november 13, 2011 at 5:57 p.l. #275180Sarge
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära sega. Vaatan praegu, kuidas Sannu Vali Mind saates korvi saab.
“Igalt poolt sellist naeratust ei leia.”
Haha, c’mon!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2011 at 6:00 p.l. #275179Kristjan-Johannes Konsap
Member“Igalt poolt sellist naeratust ei leia.”
Haha, c’mon!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Öelnud siis, et “mul on stuudio naistest suurim biitseps” või “mu löögijõud on suurem kui sul”.
november 13, 2011 at 6:07 p.l. #275157Sarge
MemberIse aitasin noort bodyfitnessisti Sandra Järve, kes pidi sedapuhku küll Liis Kristiin Vaheri esitlusele alla vanduma, kuid see võistlus õpetas palju edaspidiseks.
Khmkhm.
Mitte üksinda… Parim grimm oli Sandral ja kes selle töö taga oli?
november 13, 2011 at 6:09 p.l. #275158Kristjan-Johannes Konsap
MemberKhmkhm.
Mitte üksinda… Parim grimm oli Sandral ja kes selle töö taga oli?

Mina. Ja sina. Kas see nüüd parim grimm oli, aga eks sa tegid mis sa suutsid. Oma väriseva käega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2011 at 6:14 p.l. #275155Sarge
MemberMina. Ja sina. Kas see nüüd parim grimm oli, aga eks sa tegid mis sa suutsid. Oma väriseva käega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pärast paari lonksu “teadküllmida” ei värisenud enam ükski lihas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2011 at 6:26 p.l. #275029Kristjan-Johannes Konsap
MemberPärast paari lonksu “teadküllmida” ei värisenud enam ükski lihas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellepärast sa ainult naiste grimmeerijaks jäädki.
november 14, 2011 at 6:08 p.l. #305846Kristjan-Johannes Konsap
MemberOh seda rõõmu: täna jäi taaskord aega üle, et väike jõusaalitrenn teha. Pärast ujumist ja sauna polnud töövõime ehk 100%, aga nuriseda ei saa. Eelmine kord tegin lamades surumises 14×100, seekord siis 15x 101,8 kg. Raskelt tuli, aga kuna kangi omakaal oli ka veidi suurem tuleb tunnistada, et edasiminekut on.
Tänane trenn üldjoontes:
Lamades surumine 4x 15, 12, 10, 15
Kaldpinnal lendamine 3x 12, 10, 8
Rööbaspuudel surumine 3x 12, 12, 15
Lendamine kõrvale ketastega/hantlitega 4x 15, 15, 12, 10
Lendamine ette ketastega vastu seina seistes 3x 12, 12, 12
Lendamine ettekallutatult ketastega 3x 15, 12, 12
Scottpingil biitseps kangiga 3x 15, 10, 7
Biitseps istudes hantlitega 3x 10, 10, 12
Pumbatus oli hea, raskused mõistlikud ja rohkem tunnetuse peale nagu ikka.
“Vormipilt”:
Ühesõnaga tehke trenni, nautige protsessi: ülimalt hea enesetunde annab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2011 at 7:08 p.l. #305813saaremets
Membernovember 14, 2011 at 7:15 p.l. #305802Kristjan-Johannes Konsap
MemberVara erutuda naised!
Krip õppis minult mõned photoshopi nipid lihtsalt ära. Originaal on siin:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris hea. Selle pildi kõrval tundun ma ikka õige suur.AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.