Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
september 29, 2011 at 8:56 e.l. #315078
vend vähk
ModeratorTean-tean, et omal ajal oli toetus sadades kroonides ja kurss polnud ka 10x tugevam, aga mis mul sest, mis omal ajal oli. Ühiskond peabki arenema. Füüsiliselt nõrgeneb inimkond niigi, eks kuskilt peabki vastu tulema.“EI MOODUSTA LAUSEID!”-katsun selle meelde jätta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See väljend on tulnudki just ajateenistusest Lahingukooli seersandikursuselt, kus koolitaja karjus ühele meie grupi võitlejale, et “Ärge moodustage lauseid!” Selle peale ei osanudki enam midagi öelda ja niigi koormatud kõvaketas jooksis kokku
september 29, 2011 at 5:12 p.l. #315173Kristjan-Johannes Konsap
MemberYou raffas. Olen ilusti Tallinna, Marja tn Logistikapataljoni kohale jõudnud. Läheb viies päev, aga tundub kui igavik(nagu ikka alguses). Rääkida on üht-koma-teist. Et jutt liialt pikaks ei läheks, kleebin siia jutu, mille esmaspäeval kokku kirjutasin. Ehk jõuan nädalavahetusel veel kirjutada…
Tänane hommikuvõimlemine sisaldas endas 6+ km jooksu Stroomi randa. Tuntavalt pikem kui tavaline ca 2 km Paldiskis. Rannas oli julgematel võimalus meres karastuda. Üllatavalt mõnus oli nii vesi kui hommikul sõiduradu kinni pannes Tallinna vahel joosta.
”Fitness” treeningu raames käisime trennis legendaarses Reval-Sport spordiklubis! Bodycombati ja bodypumpi trenni andis fitnessiguru Fjodor isiklikult. Fjots lubas, et too karglemine teeb meid meheks.
Tore oli näha tuttavaid nägusid, kuna teada on, et paar nädalat me linnaloale ei saa.
Seejärel tuleb veel lisaks pikk metsalaager… Söök on siin mõne asja poolest isegi parem kui Paldiskis. Huvitavamad toidud ja kild rohkem liha. On ka veidramaid reegleid, kuid oleneb, kui palju neid kontrollitakse. Väike, aga kuidagi hubasem koht. Aknast on ikkagi tsivilisatsiooni näha: suure Selveri sildi kuma varjus teed nii silmad lahti kui lased looja. Vanasti tegi linnaõhk vabaks ja vabama tunde annab see endiselt. Samas mõtlen, kas Paldiskis minu voodi alune kritseldus vastab tõesti tõele: “Ärge uskuge… Pärast SBKd tõeline n**s alles algab!”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaali pole veel jõudnud, esimesed päevad on väga sisutihedad. Paldiskis oli ilmselt kõvasti parem saal, kuid siis ei saand seda ju eriti kasutada. Ahjaa õues on rippkangid ja rööbaspuud(tervitused mu võimlemise õppejõule)…
september 29, 2011 at 5:35 p.l. #315174htilga
MemberSain ma õigesti aru, et te saite oma sõjaväepundiga käia Revalis kuigi polnud parasjagu linnaluba?
september 29, 2011 at 5:36 p.l. #315175Erik Orgu
MemberNarri meest, aga mitte mehe mütsi
Hantlitega kyljele lendamise tehnikat v6ib narrida w
september 29, 2011 at 5:47 p.l. #315178Kristjan-Johannes Konsap
MemberSain ma õigesti aru, et te saite oma sõjaväepundiga käia Revalis kuigi polnud parasjagu linnaluba?
Ametlik treening. Bussiga sinna ja tagasi mitte a la “sähke linnaluba, minge trenni”. Väidetavalt sporti soositakse ja võistlustele minekuks antakse luba aga noh: minu alal see päris nii ei käi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks edaspidi näeb. KUI aega on ja parasjagu metsas ei rooma.
oktoober 9, 2011 at 11:36 e.l. #316839Kristjan-Johannes Konsap
MemberTere.
Üritaks viimase aja sündmusi sõnadesse panna. Olen nüüd kaks nädalat viibinud Tallinnas, Marja tänaval Logistikapataljonis nooremallohvitseri kursustel. Jaanuariks peaksin seega saama noorem-seersandi auastme ja seejärel Paldiskisse naastes oma jao, mida juhtima hakkan. Räägivad, et antud juhtimiskogemus tuleb kasuks. Eks näeme.
Olen saanud ka nädalakese taas jõusaali teha! (Y) SAAL on LogPati treeningingimuste kohta küll palju öeldud.
Jõunurk asub angaaris, tegu põhimõtteliselt väikse kuuriga. Mina ütleks minimalistlik, mõni ütleks hardcore. Hantleid on paarina kuni 32,5 kgni, kettaid on silma järgi arvutades ca 400 kg väärtuses. Trenažööre üksikud, treeningpinke veidi rohkem. Keset põrandat, ukse vastasseinas troonib kogu uhkuses kükipuur, millega seoses kangestus mul kohe silme ette see Animali plakat:
Aga sant ei saa nuriseda ja hea, et kangiraud olemas ja kettaid jagub.
Kuna puhkuse ajal tegin ka trenni, tundus, et vorm taastus nädalasest pausist kiiremini. Alguses tegin nagu ikka igal trennil terve keha läbi, aga kastasin võimaluse piires erinevaid harjutusi, et natukenegi lihastele taastumist võimaldada. Meenub a la Sergio Olivia aeg, kui mehed iga päev kõiki lihaseid treenisid. 0 taastumisajaga nagu keegi nimetas…
Esmaspäeval taaskord bodypump Reval-Spordis Fjdori käe all. Seekord teemas kükk. 30kg+ kangiga pikad seeriad BP võhiku jaoks lükkasid jalgades käima piimhappefestivali.
Seejärel jaotasin kava juba rohkem lahti. Kuna aega palju õhtul pole, tegin ühel päeval ainult selga, teisel ainult rinda. Mõlemad korrad koos kaasvõitlejaga. Las poisid õpivad parimalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd ootab ees nädalane laskelaager. Saab käte vahel proovida erinevate tulirelvade võimu. Seejärel kahenädalane metsalaager. Ehk siis 3 nädalat metsas… Paras siuke paastulaager, et 30. oktoobril otse lavale tulla.

Vabal ajal loen endiselt E. M. Remarque “Läänerindel muutuseta”. Väga tõetruu tükk. Hea teada, et minu ja suurte kirjanike arvamus ühtib. Kinnitab, et mul on õigus.
Hetkel võtan lõunaooteks FASTi Pro Fx Luxus või Lo-carb batooni, vastavalt vajadusele päeval Prode90.
Sellest nädalavahetusest hakkasin võtma ka punase päevakübara tablette, sest meil pooled mehed köhivad ja nuuskavad: olgu ilm milline tahes, sõdurid on alati rivis. Hakkasin taas võtma ka FASTi uut Amino Rushi. Kui kellamees Kristjan Lible ütleks, et “raiu või tükkideks, ei ole lasknud(parve põhja)”, siis Kristjan -J Konsap ütleb: “raiu või tükkideks, aga on vastupidavuses, energiatasemes ja taastumises tunda, kas võtta aminohappeid või ei”. Kulp mustikavarianti 500 ml vees on lisaks täitsa hea maitsega.
Võistlejatele: olge tublid ja pidage vastu. Palgapäev on tulemas. Harrastajatele: keep on truckin´! Põhiline asi, mis Teid tagasi hoiab, olete te ise.
Püsige kanalil, sest lõpuks panen üles ka videojäädvustuse trennist Rainer Neemsaluga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2011 at 12:14 p.l. #316846rait83
Memberteenisin ka seal Logistikapataljonis ja sinna jõusaali õnnestus 1kord saada
oktoober 9, 2011 at 12:14 p.l. #316847htilga
MemberEsmaspäeval taaskord bodypump Reval-Spordis Fjdori käe all. Seekord teemas kükk. 30kg+ kangiga pikad seeriad BP võhiku jaoks lükkasid jalgades käima piimhappefestivali.Räägi teistest raskustest ka bodypumpis
oktoober 9, 2011 at 12:31 p.l. #316849Kristjan-Johannes Konsap
MemberRäägi teistest raskustest ka bodypumpis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Palju rinnale, seljale jne?
Mitte et mul väga katsetamisvõimalusi oleks olnud, aga rinda tegin 20kg + kang. See oli päris optimaalne. Seljale jäi sellest väheks. Meil seal kaitseväelastest algajatega erilist detailset lähenemist muidugi polnud, kõik samade raskustega põhimõtteliselt. Õlale ei mäleta, kas tegin 20kg või 30kgga. Üks läks liiga svungiks igatahes. Väga teisi lihaseid polegi läbi teinud.
oktoober 9, 2011 at 2:53 p.l. #316870vend vähk
ModeratorMitte et mul väga katsetamisvõimalusi oleks olnud, aga rinda tegin 20kg + kang. See oli päris optimaalne. Seljale jäi sellest väheks. Meil seal kaitseväelastest algajatega erilist detailset lähenemist muidugi polnud, kõik samade raskustega põhimõtteliselt. Õlale ei mäleta, kas tegin 20kg või 30kgga. Üks läks liiga svungiks igatahes. Väga teisi lihaseid polegi läbi teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii võib ju bodypump meeldimagi hakataoktoober 9, 2011 at 2:56 p.l. #316872vend vähk
ModeratorVabal ajal loen endiselt E. M. Remarque “Läänerindel muutuseta”. Väga tõetruu tükk. Hea teada, et minu ja suurte kirjanike arvamus ühtib. Kinnitab, et mul on õigus.Siis peab asi ikka väga hull olema kui keegi võrdleb rahuaja Eesti Kaitseväge ükskõik millises teemas “Läänerindel muutusteta” raamatuga. Meie ajateenistuse lemmikraamat oli: “SS tegutseb”, aga see õnneks ei sarnanenud rahuaja tegemistega mitte üheski punktis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2011 at 3:19 p.l. #316879Angelo
MemberKäpp päris mehine , palju cm näitab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?oktoober 9, 2011 at 5:15 p.l. #316875Kristjan-Johannes Konsap
MemberSiis peab asi ikka väga hull olema kui keegi võrdleb rahuaja Eesti Kaitseväge ükskõik millises teemas “Läänerindel muutusteta” raamatuga. Meie ajateenistuse lemmikraamat oli: “SS tegutseb”, aga see õnneks ei sarnanenud rahuaja tegemistega mitte üheski punktis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära muretse, Imre, soolikaid ja jäsemeid meil õppuste käigus ei lenda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pidasin silmas pigem erinevaid iseloomustusi ja NÜANSSE(nagu sa armastad öelda).Bodypumpile ei spetsialiseeru, aga olen õnnelik, et rühmatrennidest just seda teha saame. Kõige asjakohasem kaitseväe jaoks.
oktoober 9, 2011 at 5:16 p.l. #316877Kristjan-Johannes Konsap
Memberteenisin ka seal Logistikapataljonis ja sinna jõusaali õnnestus 1kord saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
edu sulle
Tänud.
oktoober 9, 2011 at 5:22 p.l. #316893Kristjan-Johannes Konsap
MemberKäpp päris mehine , palju cm näitab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Ega see numbrites väga suur olegi(paar senti 40 peale enne väge): mõnel noorel on sama suur, aga kvaliteedivahe on hetkevormist hoolimata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.