Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
september 18, 2011 at 7:14 p.l. #313756
Ott Kiivikas
Memberseptember 19, 2011 at 6:44 e.l. #313788vend vähk
Moderatorseptember 19, 2011 at 7:03 e.l. #313794Kristjan-Johannes Konsap
MemberMehe tuhm pilk suunatud tulevikku- tagasi Paldiskisse!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära üldse tuleta meeldegi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2011 at 7:11 e.l. #313802vend vähk
ModeratorÄra üldse tuleta meeldegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oi, ma ei teinud meelega…ma kohe väga hea meelega!
PALDISKI
PALDISKI
PALDISKI
PALDISKI
PALDISKI
PALDISKI!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>POLE TÄNU VÄÄRT!september 19, 2011 at 7:19 e.l. #313805vend vähk
Moderatorseptember 22, 2011 at 11:15 e.l. #314209vend vähk
ModeratorKirp!
Sa peaksid oma asukohta muutma! Lisainfost võib lugeda, et asukoht: Tartu. Praegu oled sa põhiliselt küll ühes teises linnas…
september 22, 2011 at 11:37 e.l. #314215Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp!Sa peaksid oma asukohta muutma! Lisainfost võib lugeda, et asukoht: Tartu. Praegu oled sa põhiliselt küll ühes teises linnas…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära tekita segadust spordisõprade seas!Ei ole probleemi, Vähike. Minu oskuslikes kätes käis see sama kähku kui Sinul 4 kg kaotamine!
Esmaspäeval tegin aeroobset ja kõhtu, teisipäeval selga ja säärt, aga kergemini(sellest hoolimata oli järgmisel päeval valus). 5 päeva järjest treenides hakkas raskeks minema, samas kodus ei viitsi ka passida.
Eile tegin täieliku puhkepäeva ja täna lähen oma noore sugulase, kes ka jõusaaliga sõprust sobitab, kooli jõusaali õlga treenima. Üritan seda ka jäädvustada.
Trennivideo Raineriga… loodame, et see ikka kunagi üles saab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> V-o sel nv-l, kui monteerija aega leiab. Jalg hakkab sest trennist juba taastuma
september 22, 2011 at 8:00 p.l. #314270Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna tegin noore sugulasega õla ja triitsepsi trenni Pirita Majandusgümnaasiumi jõusaalis.
Sugulane proovis enne trenni esimest korda arginiin alfa-ketoglutaraati ehk Olimpi AAKGd ja Metal Pumpi, mina kütsin sisse oma tavapärase lemmikerguti. Kohale jõudes avastasin, et seal koolis olen ma ennegi käinud: kossu vaatamas.
Jõusaal oli suht tagasihoidlik, kuid hind see-eest samuti vaid 1,5 €.
Üldvaade:
Hea välimus runs in the family
Et vähese inventariga hakkama saada, tegime esimese harjutusena seistes surumist.
4 seeriat, mina viimasel seerial svungides 8×75 kg.
Teise harjutusena hantlitega seistes kõrvale lendamist.
4 seeriat, viimane 8×27 kg. Viimased seeriad tegin käsivarred õlavartega risti, sest hantlid on saalis 12,5 kg ja järgmisena kohe 20 kg.
Seejärel õla esiosale isoleeriat harjutust: ploki ette tõsted 4 seeriat.
Siin nagu ikka rohkem puhtuse ja korduste peale rõhuda.
Nagu näha, siis esimesel seerial oli veel enesekindel nägu ees.
Teisel seerial kippus juba nägu virilaks.

Kolmandal seerial kiskus juba õige hapuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimane seeria. Hea oma tehnikat näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reportaaž jätkub homme…
september 22, 2011 at 8:04 p.l. #314273vend vähk
ModeratorNarri meest, aga mitte mehe mütsi
september 22, 2011 at 9:20 p.l. #314278Mikk Raudsepp
MemberMilline graatsiline rinnalevõtu tehnika
september 23, 2011 at 5:42 e.l. #314293Kristjan-Johannes Konsap
MemberMilline graatsiline rinnalevõtu tehnika
september 23, 2011 at 6:13 e.l. #314295vend vähk
ModeratorKulturismis pole ju oluline raskus, vaid ilus välimus. biggrin.gifRinnalevõttu saaksin kindlasti plahvatuslikumalt teha, aga praegu polnud ilmselt raskus nii suur ja see polnud ka eesmärk omaette. cool.gif
Mingi aeg tegingi õlatrenni alguses rebimist ja tõukamist, innustatuna raskejõustiku tundidest Hr Pälliga. Klassikaline tõstmine on…päris huvitav.
Oleme ausad, tegelikult sa sobiksidki tõstjaks. Kehatüüp on täpselt tõstja oma
september 23, 2011 at 6:58 e.l. #314298Ott Kiivikas
MemberMa näen seal õlaseerias ainult 3 kordust, kas lint sai otsa või milles asi….või oli see 8 loetud…
september 23, 2011 at 7:52 e.l. #314307Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa näen seal õlaseerias ainult 3 kordust, kas lint sai otsa või milles asi….või oli see 8 loetud…
Surumises?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga lihtne seletus: kõne tuli peale ja video jäi pooleli.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 23, 2011 at 8:22 e.l. #314311rennosport
MemberKirp on vähemalt tubli poiss ja ei loobi kange ega hantleid.
Kiitus minu poolt.
Kui siin nüüd keegi väidab, et vigastuste vältimiseks tuleb loopida, või et suured eskujud teevad nii, siis oleme ikka viisakad ja paneme varustuse vaikselt maha. Jõusaali varustus ei kuulu ju mitte kliendile vaid ikka omanikule.
Kui mahti, siis ma teen võibolla sügisel ühe õpetliku video, kuidas suuri raskusi a,la 50-kg-seid hantleid korralikult maha panna. Mulle tundub, et paljud on selle unustanud ja ei oskagi seda teha
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.