Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
august 16, 2011 at 2:44 p.l. #310449
rennosport
MemberEhk siis, parim koht jõu ja lihase põletamiseks on Eesti sõjavägi:D
august 16, 2011 at 2:48 p.l. #310450htilga
Memberseenjor
MemberKui palju sul seda kraami on lubatud kapis hoida?
NATO kehalise võimete testi tulemusi oleks ka huvitav teada muidugi.
Paistab, et tänapäeva sõiaväes on veega kitsas, ei saa vahepeal nõusi pesta?
Mina, vaene, ajan läbi ühe shakeriga. Pildil paistab, pea iga aine jaoks eraldi nõu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 16, 2011 at 4:01 p.l. #310459Archangel
MemberKrt mul kodus ka mingi 4 shakerit. Vahepeal viskasin 3 tükki minema.

On neid kogunenud igalt poolt aastate jooksul. Mõni oli niivõrd räbal või pesemata nii pikalt, et lihtsam minema visata. Ühe leidsin vanast trennikotist – mingi aasta aega vist seal “elanud”.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 16, 2011 at 5:26 p.l. #310463J.J
MemberTerve karp Luxus batoone. Oi ma olen kade
august 16, 2011 at 5:36 p.l. #310464renku
MemberEhk siis, parim koht jõu ja lihase põletamiseks on Eesti sõjavägi:DVälistatud. Võime kihla vedada, et Kirp väljub Kaitseväest tugevamana, kui ta sinna läks
august 16, 2011 at 6:14 p.l. #310468Angelo
MemberVälistatud. Võime kihla vedada, et Kirp väljub Kaitseväest tugevamana, kui ta sinna läks
august 16, 2011 at 6:32 p.l. #310469Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa ei ole tähele pannud, kas sa oled siia kirjutanud esimese USA testi tulemusi, aga oleks huvitav teada.Kas oled kasutanud “slangide” ohjamiseks järgnevat meetodit, luban, et toimib ideaalselt:
kui keegi jääb maha või niisama lihtsalt ei viitsi joosta, siis las teised veavad teda edasi mõnda aega telkmantlil. Luban, et kui see “slang” ei ole just rühma boss, siis järgmine päev jookseb ta rühma ees
august 16, 2011 at 6:39 p.l. #310470Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui palju sul seda kraami on lubatud kapis hoida?
NATO kehalise võimete testi tulemusi oleks ka huvitav teada muidugi.
Testi tulemusi peast ei tea, aga kätekõverdused olid 100, kõhulihased alla saja ja jooks midagi 60-70 vahel vist.
Ei-ei, need pole ainult minu lisandid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mõtlesin ikkagi TOA lisandeid, ehk kõigi toanaabrite omad kokku. Ise hoian kapis ca kuu aja kogust. Seaduse järgi lisanditel koguse piirangut ei ole nagu tavatoidul, kuid “ma ei taha näha mingit 4 kg ämbrit, millesse on kulp sisse löödud” kehtib.august 16, 2011 at 6:42 p.l. #310471Kristjan-Johannes Konsap
MemberÕigeKuid vaimselt.
+1
august 16, 2011 at 7:38 p.l. #310475renku
MemberÕigeKuid vaimselt.
Ka füüsiliselt.
august 16, 2011 at 7:51 p.l. #310477KGV
MemberKa füüsiliselt.Ainult vastupidavus paraneb.
Füüsiline jõud kui selline ei saa kindlasti paraneda, niihead need tingimused ka nüüd pole.
august 16, 2011 at 8:20 p.l. #310478renku
MemberAinult vastupidavus paraneb.Füüsiline jõud kui selline ei saa kindlasti paraneda, niihead need tingimused ka nüüd pole.
3 kuud saab läbi, siis saab ta seal normaalselt trenni teha. Ootame ja vaatame. Ma ei tea veel kedagi (peale tippsportlaste), kes on seda tahtnud ja kes ei ole tulnud ka jõu poolest tugevamana tagasi ja usu, ma olen neid tuhandeid näinud 12-aastase Kaitseväe staazi jooksul.
august 16, 2011 at 10:18 p.l. #310487KGV
MemberSeal ju valitsevad üpriski kataboolsed tingimused, või mis?
august 16, 2011 at 10:58 p.l. #310488Archangel
MemberSeal ju valitsevad üpriski kataboolsed tingimused, või mis?Kulturistile vast jah sealsed valgukogused pole just ideaalsed, kuid kõigile teistele peaks suhteliselt talutav olukord olema arenguks. Suure lihasmassi puhul on kindlasti suurenenud valguvajadus.
Kirbu puhul ei saa kerge olema piisavalt raske koormuse saamisega lihaskasvu eesmärgil. Enamik treeningut toimub siiski keharaskustega ning Kirbu sugusel suurema lihasmassiga isikul ei pruugi see pakkuda see piisavat stiimulit, et lihas oluliselt suuremaks paisuks. Küll aga parandab see vastupidavust, mis võib pikemas perspektiivis anda kulturismiga tegelejale teatud eelise.
Seni kuni toitumine on piisav – ning Kirbu lisandite põhjal võib öelda – et ta seda ka on, toimub halvimal juhul väga väikene lihasmassi kadu ning jõuvarud võivad isegi kasvada teatud lihaste puhul – kuigi arvatavasti toimub väikene langus max. numbrite puhul, kuna puudub võimalus vastavate raskustega seda jõudu üleval hoida. Parimal juhul toimub isegi lihasmassi kasv kuna treening peaks pakkuma üldjoontes väga teistsugust koormust lihastele – ning teistsugune ning harjumatu koormus on just see, mis lihaseid arendab.
Negatiivsena võib mõjuda selline liigne aeroobne koormus, mis “võib” tekitada kehale liigset stressi ja taastusprobleeme, mis ei soodusta just lihasmassi kasvu. Kuid positiivsena peaks üldine vastupidavus kõvasti paranema, mis võib tulevikus kena kasu tuua.
Ma ei oskagi arvata, mis lõpptulemus on. Aga korralikult lisanditega sealset menüüd rikastades ning hiljem linnalubade ajal ka korralikku saalitrenni tehes võib tulemuseks olla suhteliselt samasse auku lihasmass, kuid eeldatavalt kõvasti suurem vastupidavus, kuid miks mitte ka suurem jõud mõnes väiksemas lihases (mis võib panustada ka baasharjutuste puhul tulemuse parandamisse), mis korralikult vatti on saanud keharaskustega.
On tõestatud, et pikas perspektiivis pakub HIIT parimat rasvmassi langust. Seega enamik sõjaväe treeningust peaks olema õigesse auku selle koha pealt. Seega isegi, kui lihasmassi juurde ei tule on lootust, et rasva vähemalt jääb vähemaks.

AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.