Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
august 6, 2011 at 6:14 p.l. #309692
Kristjan-Johannes Konsap
Memberaugust 6, 2011 at 6:36 p.l. #309693vend vähk
ModeratorSamakamees
MemberKirp kle mis loo järgi me Spartas ässi võdistamise kogu aeg?? Mul ei tule meelde see
august 9, 2011 at 12:10 p.l. #309929vend vähk
ModeratorKirp kle mis loo järgi me Spartas ässi võdistamise kogu aeg?? Mul ei tule meelde see
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> >< x(Kirp on paljude lugude järgi ennast igatpidi võdistanud
august 9, 2011 at 12:20 p.l. #309936Janika Aavamägi
MemberTäna FAST tuleb, ma siis panen kõrvale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?MetalPumpi ka soovid ja kas saab saata Sulle joodavat?
Nii tore on vaadata neid pilte, ma tahaks ju kaaa aega minna teenima !
august 9, 2011 at 1:33 p.l. #309947vend vähk
ModeratorTäna FAST tuleb, ma siis panen kõrvale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?
MetalPumpi ka soovid ja kas saab saata Sulle joodavat?
Nii tore on vaadata neid pilte, ma tahaks ju kaaa aega minna teenima !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sina võiksid Kaitseministeeriumiga mingi lepingu teha, kus hakkad miniseelikuga Viru keskuses loodreid Kaitseväkke värbama
august 9, 2011 at 1:39 p.l. #309949Janika Aavamägi
MemberSina võiksid Kaitseministeeriumiga mingi lepingu teha, kus hakkad miniseelikuga Viru keskuses loodreid Kaitseväkke värbama

Võtan selle MTÜ Fitnessi #2 projektiks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2011 at 4:39 p.l. #310353Kristjan-Johannes Konsap
MemberTervitused. Lõpuks ometi jälle nädal möödas ja SBK lõpule lähemal. And what a week it was…
Olime metsalaagris. Kõigepealt rändasime “Club Kasarmust” sihtkohta ja lõime “mustlaste laagri” püsti.
Esimene öö tegin telkmantlist traditsioonilise viilkatusega telgi. Teisel päeval lõime meestega “staabi”: 4 telkmantlit kokku e Ammende Villa sõduri moodi. Kolp vaia otsa ja asi oleks veel tüünem olnud…
Sai harjutatud laia spektrit metsas vajalikke oskusi. Ühel päeval pidime madalroomama ca 200 m varjatult, auhinnaks öise patrulli vabastus. Tutvusime lõpuks mõistetega “söösta! katan!”, õppisime teede ületamist, varjumist ja muidugi saime sinasõbraks täisvarustuses rännakuga. Kokku 4 rännakut, sh 2 öist.
Njaa. Koormuse üle kurta ei saanud.
Eile käisid külas kallid sõbrad, kes lisaks heale tujule võtsid kaasa täiendust valguvarule. Tänks, Ott uute FASTi toodete eest, lähevad kindlasti asja ette.
Kappi lisandus FASTi uus Protein Block, mis on aeglase imendumisega (öine) valk ja seega täpselt, mis vaja.
Kotist leidsin ka Amino Rush aminohapete pulbri. BCAAd läheb ikka vaja, eriti kui vaja vähendada trennijärgset väsimust ja suurendada vastupidavust nagu mul.
Karbike batoone on ka hea valik sõjaväkke, sest alati ei jõua pulbriga mässama hakata+ batoon vähendab magusaisu.
Sain endale ka ühe hantli, millega nüüd veidi “iluvõimlemust” teen. Valku üritan seepärast lisaks tarbida, kuna usun, et optimaalsem toitumine aitab vähendada lihaskadu.
Ja muidugi on taastumist vaja igal alal, ka vastupidavust arendades. Pildil meie toa varud.
“Eesti sõjaline tugevus seisab Fitshopi peal!”

Täna sai läbi viidud järjekordne kehaline, teemaks: üldfüüsiline treening.
Kuna mul endalgi vajaka eelkõige vastupidavusest, tegime:
20 min jooksu+10×10 kosmonauti, 4×1 min planku ja veelkord ca 10 min jooksu. Lõppu venitused. Trenn oli “efektiivne” nagu meil õeldakse ehk võttis läbi küll. Šlange suutsin ohjata, aga seekord oli mõnel probleem, et intensiivsus liiga suur… Selleks me seal olimegi, et töövõimet tõsta. Pärast läks
ka esinene Amino Rushi/ Protein Blocki sheik sisse.
Aga ok, püsige moodsad
august 15, 2011 at 5:19 p.l. #310362AlanBStard
ModeratorAngel K
MemberTerve karp Luxus batoone. Oi ma olen kade
august 15, 2011 at 6:11 p.l. #310374Kristjan-Johannes Konsap
MemberNii ebaprofessionaalne ja ebamilitaarne jalats
Ma olen lihtsalt nii kõva võll, et võin seda endale lubada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2011 at 7:27 p.l. #310378gmaster
MemberKuidas vorm on, boss?
august 15, 2011 at 8:08 p.l. #310380renku
MemberMa ei ole tähele pannud, kas sa oled siia kirjutanud esimese USA testi tulemusi, aga oleks huvitav teada.
Kas oled kasutanud “slangide” ohjamiseks järgnevat meetodit, luban, et toimib ideaalselt:
kui keegi jääb maha või niisama lihtsalt ei viitsi joosta, siis las teised veavad teda edasi mõnda aega telkmantlil. Luban, et kui see “slang” ei ole just rühma boss, siis järgmine päev jookseb ta rühma ees
august 15, 2011 at 8:12 p.l. #310382AlanBStard
ModeratorMa olen lihtsalt nii kõva võll, et võin seda endale lubada
august 16, 2011 at 2:33 p.l. #310447Kristjan-Johannes Konsap
MemberKuidas vorm on, boss?Kuule raske öelda. Vahest tundub, et põsed paisuvad aina suuremaks. Samas sooned paistavad veidi rohkem välja ja jalg joonistab veidi rohkem. Kuid ühendades viimase väiksema massi ja toonuseta lihasega muudab adekvaatse hinnangu andmise taaskord raskeks. Esimesel jõusaali trennil siin tegin nt kaldpinnal surumist 100×6 asemel 90×6 e miinus 10 kg jõus kuu ajaga, kükis piirdusin samas trennis vöö ja sidemeteta 130x2ga. Kehakaalu ei oska öelda, siinne kaal valetab.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.