Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
september 7, 2010 at 8:24 p.l. #275470
Rainerr
MemberJEAP!
Eesmärgid on tõesti seatud sügiseks, ei hakka seda varjama, ning töö käib täies hoos.
Koos Kristjaniga oleme üritanud trenne teha koos juba mõnda aega. Enamasti on see erineva kooliprogrammi ja muu tõttu raskendatud, kuid kui suudame ajakava ühtlustada on alati ka efektiivsed trennid.
Kristjanist… Ta on üts tore valjuhäälne noormees. Ei hoia harjutuse ajal suud kinni. Ikka karjub kui vaja
september 8, 2010 at 6:13 e.l. #275487Ott Kiivikas
MemberKirp tuleb nüüd ikka mõni korralik kohustusliku poosi pilt ka või jääbki see kuusehakatis su parimaks etteasteks…..
Tööd on tehtud seda on näha, kuid siit on veel minna (seda selleks, et sa ennast lõdvaks ei laseks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )september 8, 2010 at 6:23 e.l. #275488savi_
MemberTegelt on hea motiveeriv lugeda/vaadata… ma juba vana miis, aga kadedus on hea ja edasiviiv jõud!
september 8, 2010 at 7:49 e.l. #275507vend vähk
ModeratorKirp tuleb nüüd ikka mõni korralik kohustusliku poosi pilt ka või jääbki see kuusehakatis su parimaks etteasteks…..
Tööd on tehtud seda on näha, kuid siit on veel minna (seda selleks, et sa ennast lõdvaks ei laseks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Kirbu üldvorm on läinud tõesti hämmastavalt paremaks viimase aastaga, aga niikaua kui mehele süüa meeldib, seda õiget teravust ja kuivust ei tule. Alles eile nägin tema ühes tööle kaasavõetud potikeses rohkem toitu kui minu 3 päeva söök kokku… Ja see oli ilmselt üks mitmest potikesest. Kohati on mul küll tunne, et süüakse rohkem sisse kui kulutatakse. Eks igaüks teab, kuidas vormi teeb, aga kui juuniorite tasavägine võistlus peaks minema teravuse peale, siis vähemalt üks Kirbu konkurent oli juba mitu nädalat tagasi teravam kui mees praegu. Ega seda aega ei ole enam väga palju jäänud. Kirp, pinguta rohkem!
september 8, 2010 at 7:52 e.l. #275508vend vähk
ModeratorTegelt on hea motiveeriv lugeda/vaadata… ma juba vana miis, aga kadedus on hea ja edasiviiv jõud!Mis mõttes vana mees? Vaata Taavi Koovitit! Mees oli aastaid eemal ja nüüd 40-dates aastates paugutab järjest suurvõistlustel medaleid, lisaks absoluutne Eesti Karika võitja 2010!
Ajame sinu karvase ihu masinaga paljaks, määrime õliga kokku ja lükkame lavale. Küll tulevad kogemused ja huvi selle spordi vastu
september 8, 2010 at 7:59 e.l. #275511savi_
Member.. mul ei ole sõnu !
september 8, 2010 at 8:15 e.l. #275517Kristjan-Johannes Konsap
Memberseptember 8, 2010 at 8:21 e.l. #275519vend vähk
ModeratorSee vana Ivo pilt on ikka hirmus terav küll. Kahjuks Kirp ei saa endale sellist vormi lubada- muidu ta võidaks kõiki
september 8, 2010 at 1:45 p.l. #275550Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp tuleb nüüd ikka mõni korralik kohustusliku poosi pilt ka või jääbki see kuusehakatis su parimaks etteasteks…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tööd on tehtud seda on näha, kuid siit on veel minna (seda selleks, et sa ennast lõdvaks ei laseks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )V-o tuleb, v-o ei tule. Ei saa konkurentidele liialt aimu anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kus ma ennast lõdvaks saan lasta kui iga päev tööle tulles Ivo vormi üle vaatab ja nagu kord ja kohus mind masendusse ajada üritab oma nõudmistega.
Internetis ründab Kiivikas, kes on tuntud kui mees, kelle jutule võistlusvormiga minnes Sulle öeldakse, et oleks aeg hakata vormi tegema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirbu üldvorm on läinud tõesti hämmastavalt paremaks viimase aastaga, aga niikaua kui mehele süüa meeldib, seda õiget teravust ja kuivust ei tule. Alles eile nägin tema ühes tööle kaasavõetud potikeses rohkem toitu kui minu 3 päeva söök kokku… Ja see oli ilmselt üks mitmest potikesest. Kohati on mul küll tunne, et süüakse rohkem sisse kui kulutatakse. Eks igaüks teab, kuidas vormi teeb, aga kui juuniorite tasavägine võistlus peaks minema teravuse peale, siis vähemalt üks Kirbu konkurent oli juba mitu nädalat tagasi teravam kui mees praegu. Ega seda aega ei ole enam väga palju jäänud. Kirp, pinguta rohkem!Seda, et Sina süüa ei armasta (või vastupidi massohismi armastad)teame kõik. Ma üritan ikka RASVA põletada ja samal ajal võimalikult palju lihast säilitada. Kui kaal langeb nagu peaks, siis ma ei tea, miks peaksin ma kraanid kinni keerama ja ainevahetuse/keha stressi ajama? Muidu on liiga lihtne?
Eile oli mul 2 füüsilist praktikumi ülikoolis+koheselt järgnes õlatreening. Kaloreid söön täpselt nii palju kui vaja.
Ja ma tean, et iga kulturismitreener armastab hullult oma õpilasi haipida siis olgem ikka realistid: ainult kuivusest või heast raamist või kitsast keskkohast kulturismivõistlusel läbilöömiseks ei piisa.
september 8, 2010 at 2:59 p.l. #275556vend vähk
ModeratorMinu õpilastest ei tule Kirbu kategooriasse ilmselt kedagi. Mina pidasin silmas vendade Kuusnõmmede vormi. Nende treeneriks peaks olema hr Koovit. Igal juhul ootan huviga, mis Kirbu kategoorias 16-dal toimuma hakkab
september 8, 2010 at 3:24 p.l. #275559Kristjan-Johannes Konsap
MemberMinu õpilastest ei tule Kirbu kategooriasse ilmselt kedagi. Mina pidasin silmas vendade Kuusnõmmede vormi. Nende treeneriks peaks olema hr Koovit. Igal juhul ootan huviga, mis Kirbu kategoorias 16-dal toimuma hakkab
No Aimaril ONGI koguaeg selline vorm nagu ma aru olen saanud. Andekas, head geenid, kiire ainevahetus või kuidas iganes seda nimetada.
Ma võin ka hetkel teravam olla kui näiteks hooajaväline Lukas Osaldil või kes iganes, see ei tähenda ju, et ma teda võsitlustel võidaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tibusid loetakse sügisel ikkagi.
september 8, 2010 at 6:31 p.l. #275570savi_
MemberJa olemegi kätte saanud esimesed intriigid !
september 8, 2010 at 7:15 p.l. #275582Sarge
MemberMinu õpilastest ei tule Kirbu kategooriasse ilmselt kedagi. Mina pidasin silmas vendade Kuusnõmmede vormi. Nende treeneriks peaks olema hr Koovit. Igal juhul ootan huviga, mis Kirbu kategoorias 16-dal toimuma hakkab
Mina olen ju Kirbuga samas kategoorias.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2010 at 7:00 e.l. #275612vend vähk
ModeratorMina olen ju Kirbuga samas kategoorias.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, õigus küll. Igal juhul see tuleb minu hinnangul läbi aegade üks põnevamaid võistluseid selles kategoorias!
september 10, 2010 at 7:42 e.l. #275743AlanBStard
ModeratorIgatahes mäletan, et Ott isiklikult tuli mulle neid asju sobitama ja kui mees mulle ette astus, et ülemiselt riiulilt tõstevööd leida, avaldas mulle muljet tema läbi liibuva sviitri tungiv ulmeliselt lai selg.Nii et jõuline mehelik ilu ei ole Kirpu juba varasest noorusest saadik ükskõikseks jätnud
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.