Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
mai 21, 2011 at 11:41 p.l. #303194
AlanBStard
ModeratorEks suhtlemise käigus selgus et ta on “neiu”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2011 at 9:23 e.l. #303222Kristjan-Johannes Konsap
Memberkommentaari tuleb niipalju etkrdi pika teksti siitsisid kirja panna
homses trennis keskendun negatiivsele faasile prooviks
lisatud pilt on puhtakujuline VÕIT
…ja kuidas tunne oli? Nii trennis kui järgmisel päeval?
Vasta kui lõpuks jalad alla saad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2011 at 2:34 p.l. #303249vend vähk
ModeratorKrt, mul on Kirbu pärast hea meel! Nüüd ei ole ta enam üksi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2011 at 2:37 p.l. #303252vend vähk
ModeratorÜks asi veel:
http://www.tallinnapostimees.ee/?id=445384
Head lõbutsemist, poisid!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2011 at 6:44 p.l. #303294vrsm
Member…ja kuidas tunne oli? Nii trennis kui järgmisel päeval?Vasta kui lõpuks jalad alla saad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ah jaa, tahtsingi selle kohta kirjutada. sai proovitud, kõige paremin oli vahet tunda kangi tõstimsel püsti seistes (biitsepsile, kuid triitseps sai ka oma). hooooopis teine asi, mõjus palju tugevama pumbaefektiga. samas mõne harjutuse puhul tundsin, et tavalise kiirusega tehes (lühem neg. faas) on tunne kuidagi õigem kui pika neg. faasiga. kindlasti katsetan edasi.
aga jalad on tõesti surnud mul praegu. mitte otseselt trennist (sellest ka), aga viiamsed kaks päeva on päris mehiselt kõnnitud. homme ja ülehomme ka – helsinkit ei saa ju jätta kasutamata, kui juba siin olen! jõusaal on selline nagu ta on aga saab tehtud oma asjad. jalatreeninguga seoses – proovida kükki teha aeglase neg. faasiga…? vot see oleks karm. praegu küll ei taha, kunagi kui energiat üle on peaks perverssest huvist vist sedagi proovima.
mai 23, 2011 at 3:42 p.l. #303415Kristjan-Johannes Konsap
Memberah jaa, tahtsingi selle kohta kirjutada. sai proovitud, kõige paremin oli vahet tunda kangi tõstimsel püsti seistes (biitsepsile, kuid triitseps sai ka oma). hooooopis teine asi, mõjus palju tugevama pumbaefektiga. samas mõne harjutuse puhul tundsin, et tavalise kiirusega tehes (lühem neg. faas) on tunne kuidagi õigem kui pika neg. faasiga. kindlasti katsetan edasi.aga jalad on tõesti surnud mul praegu. mitte otseselt trennist (sellest ka), aga viiamsed kaks päeva on päris mehiselt kõnnitud. homme ja ülehomme ka – helsinkit ei saa ju jätta kasutamata, kui juba siin olen! jõusaal on selline nagu ta on aga saab tehtud oma asjad. jalatreeninguga seoses – proovida kükki teha aeglase neg. faasiga…? vot see oleks karm. praegu küll ei taha, kunagi kui energiat üle on peaks perverssest huvist vist sedagi proovima.
Kükki võid küll proovida. Ma proovin ka kiirenevalt alla lasta ja lõpus põrke teha, seega 2 sek kulub vist ikka aega alla jõudmiseks. Massitsükli ajal võiks ka aeglasemalt proovida. Kui see liiga kergeks jääb, võid teha all pausiga kükke.
mai 23, 2011 at 4:28 p.l. #303422Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna oli see päev, kui sain ka lõpuks trennis proovida Olimpi uut trennieelset ergutit ja verevarustuse parandajat NOPreload!
Trenni olin sunnitud minema pärast hommikusööki, mida ma võimalusel väldin, et trennis mitte unine olla. Täna sõin hommikusöögi, tund hiljem võtsin 4 NOPreloadi kapslit ja omakorda 30 min hiljem olin TÜASKi saalis. Kavas oli rinna ja biitsepsi trenn.
Täna tegin:
Lamades surumine:
12×50
10×65
8×80
6×95…
Viimaseks tahtsin teha 100 kgga 6-8x, sest eelmisel trennil oli lagi 6×95 vist, siis vist 4×110 ja 2×130.
AGA MUL EI ÕNNESTUNUD SEE! Trennis oli üks TÜASKi suurimaid jõmme, kes ergutas mind enne seeriat mõttega, et võtaksin Jokeri endale personaaltreeneriks. Siis võtaksin iga trenniga kilo juurde.
See mõte peas vasardamas ja sooned NOPreloadi täis panin 100 kangile ja hakaksin tegema. Tegin 6 ära. Mõtlesin, et teen siis 8. Tegin 8 ära. No teeme siis kümme. Tegin kümme ära: *****-proovime siis veel! Lõppskooriks jäigi 11x100kg ja 12le jäi poole peale.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tehnika oli päris hea: surumisasend oli sees ja kui oli kerge põrge, siis seeria lõpu poole. See vist mu parim tulemus ever…Järgmisena võtsin ette kaldpingil hantlite surumise.
Esimesed seeriad tegin kergemalt, sest polnud veel taastunud.
12x 25 kg, 10x 30 kg, 8x 35 kg… viimaseks seeriaks olin aga juba taastunud. Tahtsin suruda 6x 40 kg. AGA see ei õnnestunud mul ka! Surusin hoopis 8x40kg. Tempot saaks veidi aeglasemaks ja tehnikat ilusamaks, aga vähemalt oli lihas suht koguaeg töös.
Ahjaa, mis ma tahtisn öelda: kaldpingil rinda surudes hoian kalde alal 45 kraadi, et õlg liiga töösse ei rakenduks. Muidugi tuleb siin keha hoida, et õlad ette ei vajuks, vaid rind töötaks.
Järgmisena kaldpingil hantlitega lendamine.
Seda nagu ikka mitte nii väga suurte raskuste ja madalate kordustega.
15, 12, 10, 10.
Lõppu trosside ristamine 15x, 12x, 15x.
Kokkuvõte: pumpefekt oli tõesti hea, nagu Ott omast kogemusest NOPreloadiga mainis. Mõtlesin, et ehk mulle nii suurt mõju ei avalda, sest just lõpetasin Pump+ kuuri ja keha on nö harjunud juba arginiinitoodetega, aga võta näpust.
Seejärel biitseps:
EZ-kangiga biitsepstõste
12×20+kang(mingi 7,5 kg?)
10×30+kang
8×50+kang
…ja käsi juba täis.
Siin oli teema, et mis on hardcore? No hardcore on see, kui biitsa tehes on raskus 50kg+kang, sa teed 7 kordust ja tunned, et kui ühe veel teed, tabab sind migreenihoog. …aga sa ei saa ju ühte kordust tegemata jätta.
Selline juhus mul juba oli eelmisel nädalal jalapressil. Seega topelt haardkoor!Trennikaaslane kiitis, et kehaga lõpus aitamisest hoolimata püsisid õlavarred biitsa tehes liikumatult, s.t ei läinud õla esiosa trenniks.
Seejärel vahelduseks kaldpingil lamades biitseps hantlitega. Kui kangiga rohkem jõu peale, siis siin tehnika peale.
12×15
10×17,5
9×17,5
Lõppu proovisin selili põrandal lamades ülalt plokiga biitsepstõstet teha 3 seeriat.
Ei olnud nii hea kui lootsin. Vana hea trossidega topeltbiitseps mõjub ikka paremini.
Kokkuvõte: ka biits sai väga hea pumbatuse. Parema kui viimasel ajal teiste toodetega ja see püsis üpris pikka aega. Käisin kodus söömas ja pärast korvpalli minnes oli ikka veel pumbatus tunda.
NOPreloadi ergutav efekt? No tundus, et hommiku kohta oli trennis päris hea olla küll ning mis tavapärasest erinev: ka pärast korvpalli praktikumi minnes energiat jagus. See ei olnud selline äkiline ja tugev energialaks nagu mõnel tugevamal ergutil, aga samas on ka hea, sest need kipuvad teinekord südame nii puperdama panema, et efekt on hoopis negatiivne ja seeriatevaheline taastumine kehvem. Psühhedeelset kogemust ei olnud, pigem tegu sellise mõõduka ergutiga, mida võib enne igat trenni võtta. Kangemaid ma ei soovitaks iga trenn tarbida kasvõi sellepärast, et need lüpsavad väga energiast tühjaks…
Ühesõnaga väga hea trenn arvestades veel seda, et pikemaid seeriaid on hetkel veel raske teha jõukava pealt tulnuna.
Püsige stiilsed.
mai 27, 2011 at 8:09 e.l. #304012rennosport
Memberhttp://forum.bonsuna.com/voistlus-ja-voist…/?topicseen#new
Kas originaalpilti oleks võimalik ka näha
mai 27, 2011 at 10:18 e.l. #304028Samakamees
MemberFacebookis on püksid igatahes kahjuks jalas
mai 27, 2011 at 10:50 e.l. #304037htilga
MemberPäris hea! Aga NOPreload osutus siis paremaks kui Pump+ ?
mai 27, 2011 at 11:09 e.l. #304040viki667
Memberhttp://forum.bonsuna.com/voistlus-ja-voist…/?topicseen#newKas originaalpilti oleks võimalik ka näha
mai 27, 2011 at 11:52 e.l. #304043Kristjan-Johannes Konsap
Memberhttp://forum.bonsuna.com/voistlus-ja-voist…/?topicseen#newKas originaalpilti oleks võimalik ka näha

Originaalpilt on selline:
Ja nagu näha, on kõik strateegilised kohad kaetud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Joker vana **** lihtsalt photoshoppis asja skandaalsemaks, et ikka teemat tekitada ja külastatust suurendada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tähendab, sai tänase kooli võimlemisvõistluse jaoks end grimmiga üle tõmmatud, sest etendasime Matrixit ja mina olin Morpheus. Olin oma rollis suurepärane, loomulikult.
Ja lõpptulemusena meie grupp võitis! Ei tea, kas tänu sellele, aga Jokeri temp ei häiri mind, pigem hindan oma komöödialase iidoli huumorit.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistlus seisnes siis muusikasse erinevate elementide tegemises nagu tirelid, inimpüramiidid, tiritammid, saltod jne. Tundub, et mu vabakavade alane kogemus tuli kasuks. Ütleksin, et olin nagu oma võimlemisgrupi Dr Dre.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kindlasti tuli kasuks ka see, et kava lõpus ei jäänud seegi kord mulle särk selga, vaid lendas suure kaarega noorte kohtunike sülle, millele järgnes minu suurepärane soolo.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna Tallinna, homme v-o Spartasse kui trennitunne on.
Pildimaterjali tänasest lisan hiljem.
mai 27, 2011 at 11:56 e.l. #304045Kristjan-Johannes Konsap
MemberPäris hea! Aga NOPreload osutus siis paremaks kui Pump+ ?Tundus, et pumbatuse koha pealt küll. Samas Pump+ sisaldab ka juba Kre-Alkalyn kreatiini ning kellele pumbatuse kõrval ka otseselt jõunäitajate suurendamine oluline on, sellele on Pump+´is kõik koos.
mai 27, 2011 at 1:37 p.l. #304056Kristjan-Johannes Konsap
MemberPildimaterjali, kunagi saab kindlasti video ka üles

Umbes sellist tegelast kehastas “Halastamatus ja kompromissitus” Mr Mesi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noor Kai Greene
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lendav Hollandlane
mai 27, 2011 at 1:39 p.l. #304057Kristjan-Johannes Konsap
MemberAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.