Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2011 at 5:50 p.l. #301068
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui ta oleks osalenud, kas Kirp oleks siis võitnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Viksi oleks kahe alaga juba Kirbu ära võitnud

Oleks on paha poiss. Oleks su katis ka mõni tõsine tõstja olnud, imeks sa ka praegu näppu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel olen Raineri juures. Kohe aru saada, et tegu on tulihingelise atleedi koduga. Ootame transporti Vändrasse, kust homme hommikul bussile saame. Räägime elust ja asjadest. Miks me selle alaga tegeleme, kuidas siia juurde jõudsime jne. Tore on marineeruda ses atmosfääris.
Timmime Raineri vormi jne. Eks homme näeme, mis pilt näitab. Rainer unistab piimaga kohvist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>20 latti on taskus ja päris boss olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lätikeelsed laused peas ja ID-kaart taskus. Kui wifi vähegi latimaal levinud nähtus on, üritan ka homme meie tegemisi kajastada.
Tsau.
mai 6, 2011 at 8:27 p.l. #301097renku
MemberEks sa pead jah lõpuks sõbrale tunnistama, et sinu hing on nüüd jõutüstmisele pühendunud
mai 6, 2011 at 8:59 p.l. #301101Sarge
MemberOleks on paha poiss. Oleks su katis ka mõni tõsine tõstja olnud, imeks sa ka praegu näppu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, võitjad on need, kes osalesid, mitte niisama targutajad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Midagi Kirbule: LINK!
mai 6, 2011 at 10:22 p.l. #301109timo116
MemberOleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga jah, võitjad on need, kes osalesid, mitte niisama targutajad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Midagi Kirbule: LINK!
Tekib küsimus miks sa sellise asjaga kursis oled?
mai 7, 2011 at 4:35 e.l. #301114Kristjan-Johannes Konsap
Memberkell on 7.20 ja dünaamiline duo stardib suvepealinna poole, et jõuda riia bussile. autoraadios kõlab lüürilise geeniuse 2paci hail mary ja vändra maakoju jäi võistlustulemusi ootama Juss. ei, seekord ei mõtle oma isa, vaid raineri taksikoera. kuigi mõlemad on umbes sama pikad(isalt ma oma pikkuse sain) selja taga on paar tundi und, mis grimmimisest ja saunatamisest üle jäid. hommikune kontroll näitas, et vorm on kontrolli all ja laadimine tegi asja ainult paremaks. seega on mu süda rahulik. möödusime just ühest vastväetatud põllust: mmmmm, maa lõhn! ühesõnaga peab nüüd vaid vormi hoidma ja siis saab ka lätlastele selgeks, et “igaunja ist baltijas tigeris!” rainer is numero uno!
mai 7, 2011 at 5:25 e.l. #301115Kristjan-Johannes Konsap
Memberoleme pärnus, astusime just bussi. kes magab, kes on väga energiline. uksel tervitas meid muidugi ott, kes nõudis pardapääsmeid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tundub, et enamik koondisest on olemas. labrìt, latvija!mai 7, 2011 at 5:47 e.l. #301117Okk
MemberKas nii kena meest üldse üle läti piiri lastakse , pärast ei jää latgalitele ühtegi naist enam , tiirutavad näljaste nägudega ümber tartu linna…
mai 7, 2011 at 6:15 e.l. #301118Kristjan-Johannes Konsap
MemberKas nii kena meest üldse üle läti piiri lastakse , pärast ei jää latgalitele ühtegi naist enam , tiirutavad näljaste nägudega ümber tartu linna…mis veel hullem: meid on lausa 2. raineril on puhas särk seljas ja mul ilus soeng. selgeks on õpitud ka lause: hei- hei, latviešu meitene!
mai 7, 2011 at 6:35 e.l. #301119rennosport
MemberKui ma oma esimesi mehetegusi tegin, siis oli isegi juhus, kui sain Lätimaal läti neidu suudelda. See suudlus ei unune eal ja kriibib siiamaani mul südant nagu herilase mõru nõel.
Aga hoiatuseks kirbule selliste tegude eest. Tookord läks asi põnevaks, kohalikud läti poisid ei arvanud, et see kõige õigem tegu on ja ähvardasid igasuguste terariistadega.
Pean siinkohal tõdema, et minu süda kuulub 15 aasta tagusesse aega. Aga loll nagu ma olin, et suutnud ühtegi kontakti pärida. Siinkohal sai maksvusele Eesti mehe loogika—peaasi, et praegu on hea, see mis tuleb on jummala pohh. Nüüd süda nutab pisaraid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kirbu ole meheks, kui sa teda kohtama peaks, siis palun võta vähemalt number seekord. Ja et sa ta ära tunneksid, siis,
tookord olid tal ilusal rirged blondid juuksed. Naeratus nagu päikse paitav kiir, puudutus nagu inlgi süütu suudlus.
Hetkel peaksid tema nägu katma rõõmsad kortsud mis vallutanud pool kehagi.
mai 7, 2011 at 7:05 e.l. #301120Sarge
MemberTekib küsimus miks sa sellise asjaga kursis oled?Facebookis sheeriti seda linki.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2011 at 9:32 e.l. #301131Kristjan-Johannes Konsap
Membermai 7, 2011 at 9:54 e.l. #301134Kristjan-Johannes Konsap
Membermai 7, 2011 at 10:04 e.l. #301136Kristjan-Johannes Konsap
Membermai 7, 2011 at 10:21 e.l. #301140IvoP
MemberPäris viisakas koht. Usun, et mõõduka tasu eest võiks Kirp seal postitantsu teha teistele geelipoistele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2011 at 10:24 e.l. #301141IvoP
MemberOleme ausad- suhtlemine teiste inimestega ei ole hetkel Eesti koondislaste kõige parem number
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.