Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
mai 1, 2011 at 4:25 p.l. #300139
Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna sai tehtud viimane tugevam küki ja surumise trenn TÜASKis enne reedest võistlust. Kaaslaseks oli mul EKV aboluutne noorte ja juuniorite tšempion Rainer Neemsalu, kes tegi viimase rinnatrenni enne laupäevast Balti Matši, kus ta taaskord vastastele uut ja vana kavatseb näidata.
Nii kaua kui mu tehtud videod youtubesse üles laevad, pakun teile meeleolu seadmiseks üht mu uut lemmiklaulu, mis üpris hästi iseloomustab noorte kulturistide elu.
Nagu me teame, on sportlased tänapäeva gladiaatorid ja juba Vanas Roomas suutsid edukamad neist terve varanduse kokku kraapida. Tänapäeval on ju elu veelgi mugavam ja sellise ülipopulaarse spordiala nagu seda on kulturism noorte tulevikulootuste elu iseloomustavadki sõnad raha, autod, naised, feim, sull, villad jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kevad on käes, ilmad on ilusad. Väljas on soe, püsige postiivsed.mai 1, 2011 at 4:44 p.l. #300144Kristjan-Johannes Konsap
MemberEsimene tõsisem küki katse: 155 kg. Tuli suht raskelt ikka, nagu näha. Tegin täna punaste FASTi sidemetega ja kitsa tõstevööga.
Teise katsena sain sama raskelt üles ka 165 kg (Y), sellest videot ei ole, sest siis oli Rainer julgestamas. Eks nüüd puhkan ja näeme, palju endast reedel välja anda suudan.
Surumise esimene katse: 120 kg. Kerge.
Surumise teine katse: 127,5 kg.
Surumise kolmas katse: 135 kg. 2,5 rohkem, kui võistlustel. Annab lootust. Pühendan selle Sargele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 4:50 p.l. #300146vend vähk
ModeratorEsimene tõsisem küki katse: 155 kg. Tuli suht raskelt ikka, nagu näha. Tegin täna punaste FASTi sidemetega ja kitsa tõstevööga.Teise katsena sain sama raskelt üles ka 165 kg (Y), sellest videot ei ole, sest siis oli Rainer julgestamas. Eks nüüd puhkan ja näeme, palju endast reedel välja anda suudan.
Surumise kolmas katse: 135 kg. 2,5 rohkem, kui võistlustel. Annab lootust. Pühendan selle Sargele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See viimane tants oli muidugi räme. Iga kord kui ma Kirpu näen ja siiralt usun, et enam homomaks minna ei anna, mees ikka suudab üllatada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 4:59 p.l. #300149renku
MemberKüki tehnika juba päris hää, tundus, et põlved ka ei läinud kokku ning küki põhjas päris kena põrge. Tubli areng.
mai 1, 2011 at 5:02 p.l. #300151Kristjan-Johannes Konsap
MemberRainer tegi täna lamades surumist, mille viimane seeria oli nii kole, et seda ma teile ei näita.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis kaldpinnal hantlitega surumist ja siis tuligi vist trosside ristamine. Igatahes polnud täna trennis mingid lihtsadpoisid. Treeniti ikka nii, et veri väljas!
Saal võidakse ju kinni panna, kuid kulturistid ei taha ikka koju minna. Tegelt anti meile sellest, et klubi juba 20 min tagasi kinni pandi, delikaatselt märku sellega, et tuled kustutati garderoobis lihtsalt ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega pidime minema õue oma anaboolseid valgujooke tarbima.Aga ega kulturism ei piirdu ainult saalis higistamisega. See on elustiil!
Lugu sellest, milliseid kulturistitegevusi kulturistid pärast oma kulturistitrenni teevad. NB! Boonusena avaldab Rainer oma võistluseelse plaani!
Ja lõpetuseks kiire õpetus, mida poest oma hinge templi harimiseks osta:
mai 1, 2011 at 5:04 p.l. #300152Kristjan-Johannes Konsap
MemberKüki tehnika juba päris hää, tundus, et põlved ka ei läinud kokku ning küki põhjas päris kena põrge. Tubli areng.Kuule üritasin jah teha nii, et ei lähe kohe alguses vabalangemisega põhja. Nii kisub inertsi liiga suureks ja ei ole seda põrget ka, mis üles aitaks. Täna üritasin teha nii, et alguses lasen alla ikka vaikselt ja lõpus teen põrke. Üritan seda võistlustel mitte ära unustada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 5:06 p.l. #300153Kristjan-Johannes Konsap
MemberSee viimane tants oli muidugi räme. Iga kord kui ma Kirpu näen ja siiralt usun, et enam homomaks minna ei anna, mees ikka suudab üllatada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ya see me rollin’, ya hatin’.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 5:22 p.l. #300154matjusm
MemberEsimene tõsisem küki katse: 155 kg. Tuli suht raskelt ikka, nagu näha. Tegin täna punaste FASTi sidemetega ja kitsa tõstevööga.Teise katsena sain sama raskelt üles ka 165 kg (Y), sellest videot ei ole, sest siis oli Rainer julgestamas. Eks nüüd puhkan ja näeme, palju endast reedel välja anda suudan.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsin vahele: Kas see on TÜASK jõusaal?
Vaatan et väga kena koht, profi surumispingid, põrandasse sisseehitatud tõsteplatvormid ja Eleiko varustus. Tahaks ka ise mõnes sarnases kohas pumbata.
mai 1, 2011 at 5:26 p.l. #300156Rainerr
MemberKüsin vahele: Kas see on TÜASK jõusaal?Vaatan et väga kena koht, profi surumispingid, põrandasse sisseehitatud tõsteplatvormid ja Eleiko varustus. Tahaks ka ise mõnes sarnases kohas pumbata.
TÜASK´i saal jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 5:27 p.l. #300157Kristjan-Johannes Konsap
MemberJärgnevad mõned teravamad pildikesed, mis mul õnnestus teha. Minust pilte ei ole, sest Rainer pole kahjuks kunagi olnud nii osav fotograaf kui mina.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nüüd järgneb sektsioon “For the ladies”.
Eriliste pühendustega Eesti bodyftnessi tulevikulootusele, kes peidab ennast minuteada kasutajanime lkv taga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otsusta ise, kumb pilt fantaasiaks rohkem ruumi jätab.
mai 1, 2011 at 5:30 p.l. #300158vrsm
Memberkrt, ma’i saa ikka: kirbu blogi on fitness.ee-s raudselt kõige parem!
kirp ftw!
mai 1, 2011 at 5:41 p.l. #300160matjusm
MemberTÜASK´i saal jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok, aitäh. Tean et EMÜ jõusaal on ka sarnane: profipingid ja põrandasse sisse ehitatud tõstepõrandad.
Miks ainult ülikoolides, mitte kommertsjõusaalides, selline korralik varustus on? Võiks ju masinate vahele natuke rohkem vabaraskustele ka ruumi teha, ma arvan et kasutajaid ikka leiduks.
mai 1, 2011 at 5:59 p.l. #300164Sarge
MemberKuuendal tahan su võidutantsu tribüünil näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga, eks ma tuletan meelde sulle selle põrke asja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 6:02 p.l. #300165lkv
MemberSa ikka oskad furoori tekitada..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>C.R.E.A.M.
mai 1, 2011 at 6:09 p.l. #300167Rainerr
MemberC.R.E.A.M.WTC´l näeme?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.