Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2011 at 1:56 p.l. #297979
Aile
MemberSee on nagu surumises, et kui surumissärk on viimase vindi peal, siis alla 200 kilone kang naljalt rinnale ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vähemalt mina olen näinud küll ja küll, kuidas jõutõstjad ei saa esimese korraga kangi korralikult kätte:)
Ulmeline ala ja ulmelised raskused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2011 at 3:12 p.l. #297997Aile
MemberSiis on see küll rusikas silmaauku. Tõlgi mulle, mis seal kirjas?Ma tõlgin sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neiu Anja aka Anka saatis kirja:
Hiljuti magasin ma oma noormehega ja ta pani mind mõned korrad ilma preservatiivita. Ma olen seisnud juba mõned korrad 5 minutit pea peal…aga kui palju peab seisma, et rasedaks ei jääks.
vastus oli: Seisma peab senikaua, kuni targemaks saad.
aprill 22, 2011 at 5:00 p.l. #298839Kristjan-Johannes Konsap
MemberJuba pea nädal möödas ja pole jõudnud Üliõpilaste EMVst kokkuvõtet teha.
Ühesõnaga jättis väga hea mulje. Sellist adrenaliini pole vist kunagi tundnud. Hirm, et ei saa katsega hakkama, ei jõua ja samas surve, et peab katse ära tegema, vaja head tulemused saada ja kogu rahvas jälgib. Asi oleks võinud ka teisiti välja kukkuda suht lihtsalt. Aga üldiselt olen rahul, võistluse käiguga. Esimene ala, kükk ei õnnestunud. V-o oli asi liiga varajases kellaajas, v-o oli asi sidemetes, millega polnud harjunud. V-o oli asi selles, et polnud veel võistlusesse sisse elanud. Ei tea…
Teisena oli surumine. Seal sain kirja 132,5 kg millega olen rahul, sest üle 130 saalis puhtalt üles ei saanud.
Tõmbes sai korratud nädal varem tehtud uut rekordit 210. tuleb ka rahule jääda, kuigi oleks ju võinud ka uue rekordi püstitada.

Mis oli halvasti, et mul oli söögiks kaasas ainult 1 rasvata kodujuust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõutõstjad vaatasid, et ikka kulturist mis kulturist. 
Ma arvasin suht, et lähen teen oma tõsted ära, asi kotis ja koju. Tegelt kestis mingi 6 tundi(?) ja söögi asemel libistasin sisse kreatiini, aminohapete ja dekstroosi segu. Hr Mr815 jagas ka oma virsikujogurtit, tänud talle selle eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pidevalt küsisin Mummilt ja Alessandrolt, kuidas sooja teha, millise sammuga, millal soojendusega algust teha, millal viimane soojendusseeria teha. Tänud abi eest.
Ja muidugi oli üle pika aja hea ka kedagigi võita.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegust võistlushooaega kulturismis jälgides mõtlen, et oma comebacki peaks ka ehk kevadel tegema: palju rohkem võimalusi võistelda. Samas juba viimased kolm võistlust olen ma sihtinud Eesti meistritiitlit. See on minu jaoks väärtuslikum kui kasvõi mingi väike rahaline preemia. Võiks ju käia külavõistlustel ja korjata tiitleid aga iseennast ei peta… Mitte teiste saavutusi alavääristades, muidugi.Ahjaa: samal teemal jätkates küsisid vähemalt 2 inimest mult, et kas ma võistlustel saadud 3 koha eest midagi sain ka. Pulbreid või midagi. Tähendab, pulbreid on mul kõriauguni ja ma ei teinud seda mingi nänni pärast. Ma ei tee üldse kulturismi seepärast, et midagi võita, et rikkaks saada sellega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tiitel on oluline ja ma ei pea siinkohal silmas selle plekist karika hinda, mida igaüks endale koju osta võib, vaid selle väärtust.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aaagaa sain ma vaevalt esmaspäeval esimese kulturistliku rinnatrenni ära teha kui teisipäeval TÜASKi trenni minnes ütles Päll, et veel on tulemas Tartumaa meistrivõistlused.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõrme annad… No heitsin siis mõtte selga ja biitsa teha kõrvale ja hakkasin koos tema õpilastega kükkima. See oli üldse üks ootamatu trenn, aga läksin kükis 140ni, millega tegin 3x.Ahjaa: võtsin ka pähe hullu plaani kaalus alla võtta. Ma ütlen Teile, dieet on kohutav asi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga meele teeb heaks, et juba paari kilo kadumisel hakkavad detailid üha rohkem välja tulema. Läheks dieedi lõpus ka kaal sama hästi alla… Eks ma vaatan, kuidas see minu kaalukategooriat ja jõunäitajaid mõjutab.Täna tegin jõutõmmet, viimasel seerial 180kgx4. Sinna otsa madalale pingile kiiruslik kükk, trapets, biitseps, säär ja kõht.
Tänaseks Kristjan-Jaak Peterson lõpetab…
aprill 22, 2011 at 5:21 p.l. #298841timo116
MemberPalju sa võistlustel kükkisid ?
aprill 22, 2011 at 5:28 p.l. #298843Kristjan-Johannes Konsap
MemberPalju sa võistlustel kükkisid ?Sain ainult algraskuse, 155 kirja, kuigi 5 päeva varem esmaspäeval kükkisin trennis 160 ja jäi veel varugi. Oleks tahtnud vähemalt 170 ära kükkida, aga ei olnud minu päev. Samas esimese korra kohta jäin rahule, sest kogenumadki jõutõstjad lähevad võistlustel päris nullidega ära…
aprill 22, 2011 at 5:35 p.l. #298844timo116
MemberPäris hea jalg sellise küki kohta
aprill 22, 2011 at 5:39 p.l. #298845Kristjan-Johannes Konsap
MemberPäris hea jalg sellise küki kohta
Mõtlesin, et ikka rohkem. Aga jah vähemalt tulemus kirjas.Kulturismis on jah õnneks ainult välimus oluline.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2011 at 5:46 p.l. #298846timo116
MemberEndalgi jõudu jalas pole, jõu poolest sitt. Aga kui rasva maha saaks oleks üsna normaalne
aprill 22, 2011 at 6:05 p.l. #298849renku
MemberEndalgi jõudu jalas pole, jõu poolest sitt. Aga kui rasva maha saaks oleks üsna normaalne
Mõõda ümbermõõt ära, siis saad teada, kas on normaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aga käe mõõduga sa üllatasid mind positiivselt.
aprill 22, 2011 at 8:03 p.l. #298863timo116
MemberMismõttes positiivselt? Jalg ümbermõõdult ka niru
aprill 22, 2011 at 8:47 p.l. #298868renku
MemberMismõttes positiivselt? Jalg ümbermõõdult ka niru
Reie keskelt peaks 56cm olema muidugi on see natuke aega tagasi mõõdetud ka, ei kasva lihtsalt :SPole midagi, umbes 3,5 cm rohkem, kui minu biitseps novembris eestikatel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2011 at 10:20 p.l. #298877timo116
MemberPole midagi, umbes 3,5 cm rohkem, kui minu biitseps novembris eestikatel
Aa, normaalne siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 25, 2011 at 5:03 p.l. #299387Kristjan-Johannes Konsap
MemberVõtaks siis ise ka EKV kokku, seekord aga pealtvaataja rollist.
No kui kategooriate kaupa minema hakata, siis jõuangi kohe oma lemmiku, Rainer Neemsaluni. Enda katis tal konkurente polnud, kuid asi läks huvitavaks noorte ja juuniorite absoluudi valimisel. Nagu ta isegi ütles, siis sellist lõpptulemust ta ei oodanud, selle peale välja ei läinud, võistluseks valmistudes eesmärgiks ei pannud.
Sügisel pärast masendavat kaotust Silver Eensalule oli Rainer samas augus kus mina. Kusjuures Rainer kaotas Silverile TÄPSELT samade punktidega, mis mina Aimarile.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“> Tundsin ennast tema kaotuses isegi veidi süüdi, kuna trennis utsitasin teda sama palju tagant kui ennast. Tookord oli aga tulemus suht vältimatu. Siis oligi aeg, kus Rainer hakaks mulle ajama mingit kuulitõukesse ülemineku juttu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meenus ka Veiko Kriisa jutt, kes käis ka mul poes, pea norus oma kurba elusaatust kurtmas ja kavatses samuti ala vahetada kui arengut ei tule. Selle aasta jaanuaris tuli aga Eesti meistriks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis ma oskan öelda: tuleb osata enda aeg ära oodata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raineri juurde tagasi tulles õnneks mees ikka veel kuulitõukajate ridadega ei liitunud. Elasin talle kaasa ja mis ma oskan öelda: keha on noormehel ilus. Karjusin, mis jõudsin. Tahtsin ka karjuda, et lava ainukene proportsioonis mees.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oli vormi, piisavalt massi ja proportsiooni. Kui õigesti mäletan, siis Rainer võttis ka esimesena kiiresti poosid sisse. Olles olnud eelmsiel kevadel Hollandis EMil ja ka LEKV-l fotograafi nahas, siis tean, et see, kes esimesena poosi sisse võtab, saab suure tõenäosusega kõige rohkem pilte ja seega ka kajastust ja siit võib juba edasi mõelda… Eks see saab ka kõige rohkem ka kohtunike tähelepanu. Kui Zenja nimi teise koha mehena hüüti, võib vist öelda, et hoidsin küll hinge kinni. Sain aru küll, mis toimus, aga ootasin veel ametlikku kinnitust. Ja oh seda rõõmu kui mah nigga Rainer noorte ja juuniorite absoluutse võitja tiitli omanikuks kuulutati. Mind valdas sama tunne mis Kooviti võitu Oti üle vaadates. Ehk sõnadesse pannnes: kõik on võimalik. Võiks öelda, et midagi läks vist isegi silma.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgnenud bikiinimodellid hoidsid mind ikkagi saalis, seega kohe ünnitlema ei tormanud, aga seda sain teha, kui Rainer saali tuli.
Modellidest rääkides, siis jah, tase ei olnud mingi USA oma, mida me videotest näha võime. Aga ega mingit taset ei saagi tulla, kui kuskilt ei alusta.
Juuniorid -75 kg katis elasin kaasa maailma kuivimale mehele Taavi Tarosele, kes aga kahjuks Ostroglazovile kaotas. Napilt. Selle tulemusega ma ei olnud rahul. Maailma kuivimal mehel oli piisavalt massi ja kuivust ja ainult raam ei ole veel kõik. Minu silmad võisid muidugi subjektiivselt asja näha, sest ma tean, kui kuiv Taros on, isegi kui ta seda laval näidata ei suutnud. Samas tundub, et ükski treener ei näe enda õpilasi täiesti objektiivselt. Mida Anton viimased paar aastat saalis teinud on, on Otsuski mitu korda küsinud.
Rückenbergile elasin samuti maruliselt kaasa. Kõrvalt vaadates tundus tema jalg vägagi korralik ning muidugi oli tal piisavalt massi ja ka kuivust. Mees ise vist ka ei tea, kui hea ta on. Tõepoolest: proportsioonide osas annaks asja parandada ja ka poseerimist lihvida, aga nagu ta isegi kirjutas, on mõne poosi näitamine lihtsalt tema selja patoloogias kinni.
Igatahes olen tulemusega rahul. (Ahjaa: meenus ka ütlus everybody loves the underdog
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Loodan temalt edukat esinemist Euroopakatel ja et keha ja vaim veel dieedile vastu peaksid.Rääkides viimasest, siis sellega tuleb ka Raineril tegemist teha. Pakuti ju võimalust Balti Matšil osaleda. Rainer oli võiduõhtul sellele plaanile täiesti vastu, aga nagu sügiseste mustade mõtete puhulgi annab aeg arutust. Tean seda omast käest. Loodan, et Raineril siis jaksu dieediga jätkata leidub ja finantsi seda jätkata. See on üks suur osa. Rääkides sellest, siis minu arvates oleks võinud FASTi sponsorlepingu saada Rainer, kui abs. võitja. Oleks loogiline. Bikini modellile lepingu andmine tundus ka veider. Aga eks sellelgi on oma tagapõhi. Ehk hakkab siis ala vähemalt õitsema. Raineril küll on hetkel sponsor, aga see on “sponsor” jutumärkides. FASTi leping oleks olnud võrreldamatult parem diil kui praegune. Teades, kuidas Rainer oma vormi teinud on, siis sellest oleks abi, aga eks elu teeb omad korrektiivid ja lootustandvatele tegelastele pritsib ikka midagi endale ka, kui pumba juures olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi võin ma asja taaskord subjektiivselt näha, aga eks igaühel on õigus oma arvamusele. Nagu inglise keeles öeldakse, et “opinions are like ***holes- everybody tends to have one”.(…and everyone thinks everyone else’s stinks.”) Aga täna tegin trenni. Rinda, triitsepsit, õlga ja selga.
Trenni sattus ka MKM Taavi Taros ise. Samas mis sest trennist, Taros oleks pidanud koju poseerima jääma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegin lamades surumist, 3sed seeriad, viimasel seerial 130×3 kerge abiga. Märkuseks, et võistlustel surusin puhtalt 132,5 kg.
Siis hantlite surumine põrandal lamades. 6×30, 6×40, 6x50kg(saali raskeimad).
Siis nö triitsale pukkidelt surumist.
Siis face pull ehk plokil nööridega lõua alla tõmme. 3 seeriat 15 kordust ~50 kg
Hantlitega ette lendamine 3x12x12,5 kergelt.
Ja lõppu lõuatõmbed 8x, 8x, 10x
Ja ploki tõmbed neutraalse kitsa haardega 3×12-15x~50 kg.
Tänaseks kõik, üks kunstnikust sõbranna tahtis, et talle modelliks olen. Jään juba hiljaks…
aprill 25, 2011 at 5:26 p.l. #299394rennosport
MemberKüll sa ikka oskad 70-kg-se kangiga kolistada
“>aprill 25, 2011 at 8:05 p.l. #299431Kristjan-Johannes Konsap
MemberKüll sa ikka oskad 70-kg-se kangiga kolistada
“>tegelt oli100 kangil, aga toed sattusid jah liiga disharmoonilised olema
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.