Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2011 at 6:37 e.l. #296495
ROtter
MemberÕigust räägid. Eile sai Revalis viimane võistluseelne jõutõmbetrenn tehtud. Kordasin vana rekordit 200kg(aga seekord võistluspäraselt) ja kuigi Indzul puudus usk minu võimetesse, tahtsin ka rekordiparandust proovida. Mikk oli trennis ja soovitas mul koguaeg mingi 20-30kg kaupa üles minna, aga ma tahtsin ikkatagasihoidlikult. Panin siis 210kg ja seegi tuli üles. Lõpp tuli aeglaselt, kuid tundus, et ikka ilma jõnksutamiseta. Proovisin ka 220, mis oleks põhimõtteliselt pidanud ka üles tulema, kuigi halva tehnikaga. Aga lasin poole peal alla tagasi. Las jääb midagi võistlusteks ka sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd lõpetan oma hommikusöögi ja siis Revalisse…Aga toidulisanditega ole ettevaatlik, kasuta ainult teada-tuntud firmade tooteid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sest peale rasket trenni võivad mõned näitajad hüppeliselt suureneda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2011 at 2:35 p.l. #297095Kristjan-Johannes Konsap
MemberEile sai tehtud viimane tugev jala ja rinnatrenn ehk siis proovisin algraskuseid. Tunne oli tõesti parem, kuna võistluse lähenedes koormus väheneb.
Numbrid jätan konkurentide hirmutamiseks saladuseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nädalavahetusel sai siis Reval Cupi vaatamas käidud. Oli tore nagu ikka. Muidu kipub ikka nii olema, et rassid saalis trenni teha ja eesmärk, mille nimel seda teed, hakkab juba hägustuma, sest võistlused on 2x aastas. Kuidas kellelegi, aga motivatsiooni võistlused annavad. Nagu ütles mu “pinginaaber” võistlustel: “tahaks kohe ise võistleda”. Ja eks sellise tunde see annabki, ka mulle. Seoses sellega tekkis järgmine plaan, aga tollest siis, kui asja käima lükkan.
Nädalavahetusel õnenstus tänu Oti ja Natalja lahkusele ka üks oma treenitav, kes sügisel bodyfitnessis võistleb, Nataljale ette näidata. Natalja kiitis, et õpilane selle alaga nii varakult tegelema hakkas(Natalja alustas kuskil 20+) ja oli rahul, et sportlik põhi all on. Lihasmassiga oli rahul ja eks sellele me ka rõhku oleme pannud: bodyfitnessis on mõned teised lihased tähtsamad kulturismiga võrreldes.
Kas ma sügisel treenerikulla kaela saan või ei, oleneb seega dieedist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Natalja andis nõu nii treeningu kui toitumise alal: bodyfitnessis ja naiste organismi juures on mõned eripärad…Täna käisin aga oma kallis Ökopoes varusid täiendamas ja minuga otsustas liituda ka üks andekamaid noori Eesti jooksjaid, kursavend Allar Lamp.
“Allar Lamp soovitab müslibatoone!”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Allar Lamp uuris piima, jogurteid ja erinevaid magusaid kohupiimasid…
Riisi, kaerahelveste, jms riiul…
Maitseained jms. Riiulil on näha ka kiudaineid ja toniseerijaid sisaldav Chi-kohv. Vihje neile, kes mulle midagi sünnipäevaks tahavad kinkida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu tänane poenimekiri…
Allar Lamp sööb kohupiima(ma ei teagi, kas võttis siis kakao, vanilje või rosina oma), aga igatahes kiitis. Poe juurde suunab ka vastav silt postil.
Lõpetuseks: minu tänane 4. toidukord: pruun riis, 200g kookosrasvaga praetud kanafileed, lillkapsas ja baklažaan.
Lihtsalt ilus vaade Emajõele…
aprill 12, 2011 at 5:35 p.l. #297125AlanBStard
ModeratorOle pai jaga Emajõe originaalpilti
aprill 12, 2011 at 8:00 p.l. #297156Ott Kiivikas
Memberkookoserasvas peaks olema palju lauriinhapet, mis mängib tähtsat rolli immuunsussüteemi tugevdamisel. Sama kogus seda vajaliku rasvhapet on rinnapiimas…. sellepärast sa Kirp pikalt ei olegi haige olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 12:55 p.l. #297256Kristjan-Johannes Konsap
Memberaprill 13, 2011 at 12:56 p.l. #297257Kristjan-Johannes Konsap
Memberkookoserasvas peaks olema palju lauriinhapet, mis mängib tähtsat rolli immuunsussüteemi tugevdamisel. Sama kogus seda vajaliku rasvhapet on rinnapiimas…. sellepärast sa Kirp pikalt ei olegi haige olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No võimaluse korral eelistaks jah algallikat, aga seda pole kusagilt võtta…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 1:08 p.l. #297261Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna sai TÜASKis tehtud viimane võistluseelne kerge trenn.
50% maksimumist kiiruslikku kõrgele pakule kükki ja surumist 6 seeriat mõlemat.
Trikoo sain oma võimlemise õppejõult, nüüd oleks veel põlvikuid vaja!
Kui kellelgi jõutõmbeks vajalikud põlvikud üle/laenata on(kasvõi lillelised), siis olen üks suur kõrv.
Sai mõned videod ka tehtud, sest trennis olid Härra Sarge ja tema klassikalisest tõstjast sõber, kelle nime nüüd Sarge siia lisada võib…
Sorry video asendi pärast: esimene kord läheb ikka aiataha. Selle probleemi lahendab aga pea vasakule õlale toetamine või kuvari 90 kraadi paremale pööramine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge kummidega jõudu tõmbamas
Sarge kurnatud pärast 50 kgga rinna surumist
Mina 70 kgga kaheseid seeriaid tegemas
Tõstja surub pakuga
Tõstja surub 160
“Nõrkrind Sarge” feilib 120ga
Tõstja kütab 170 üles
aprill 13, 2011 at 1:20 p.l. #297267Sarge
MemberTäna ei olnud minu päev ja vigastus ka kimbutab hirmasti. Aga pühapäeval sai viimase seeriana 120kg puhtalt üles surutud ilma, et oleks isegi silda kasutanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõstja on Eesti olümpialootus Andres Viksi. Täpsemalt tegeleb siis klassikalise tõstmisega. Autogramme saab küsida laupäeval jõutõstmise võistlusel, mis toimub EMÜ Spordihoones algusega 11.00.
aprill 13, 2011 at 1:37 p.l. #297269renku
MemberNii Kirbukene, seda sa nüüd küll ei oota, aga ma võin sulle vabalt enda Titani võistluspõlvikuid laenata, just võtsin pesust välja.
Tuled ise järgi või võtan Eedeni teekonna ette?
Hella, lepime kokku, kuidas kätte saad- 555 98 075
Rene
aprill 13, 2011 at 11:19 p.l. #297344AlanBStard
ModeratorIgatsus tabas sind?Jaaa… Emajõgi, mu arm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 6:29 e.l. #297360Jackie
MemberNo võimaluse korral eelistaks jah algallikat, aga seda pole kusagilt võtta…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh, saa mõne sünnitanud naisega kokkuleppele, sest rinnapiima pidavat iga sünnitanud naine taas toota saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 9:24 e.l. #297399AlanBStard
ModeratorNii konkreetne pakkumine lausa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2011 at 8:32 e.l. #297629timo116
MemberKuuldavasti on meil härral sünnipäev täna. Palju õnne !
aprill 15, 2011 at 11:20 e.l. #297665gmaster
MemberMinu poolt ka palju õnnenzit sünnipäevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2011 at 12:03 p.l. #297670Arnold
MemberKallis Kirp kasva elevandiks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju tervist ja õnne!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.