Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
veebruar 22, 2011 at 8:14 e.l. #290751
renku
MemberKusjuures kardavad hirmsasti. Pühapäeviti käib mul Fitshopis Kuperjanovi pataljoni võitlejaid ning mehed ostavad toidulisandeid ja kiidavad, et ajateenistuses tuleb kaalu ja jõudu juurde. Tänapäeva ajateenistust ei saa võrrelda 90-date raskete aegadega! Kulturismi seisukohalt ei kahetse ma sekunditki, et aega teenimas käisin ning olen kindel, et ilma selleta ei oleks klassikalises kulturismis nii kaugele jõudnud.No minu- ja sinuaegne teenistus on asendunud praeguseks pikema puhkusereisiga. Olin ise ka 1996 a noor Kupis ja see oli hoopis midagi muud kui 12 a hiljem veel Kaitseväes töötasin.
veebruar 22, 2011 at 8:51 e.l. #290755vend vähk
Moderatorveebruar 22, 2011 at 8:53 e.l. #290757IVARK
MemberSõjaväes on kulturistil võimalus omandada hea või hea aeroobse vormi olemasolul parem aeroobne vorm kui seni. Seega igati tervitatav, arvestades, et enamus kulturistidel on aeroobne vorm olematu.
veebruar 22, 2011 at 10:25 e.l. #290766younger
MemberMingi kuulipilduja on, arvatavasti USAkas
veebruar 22, 2011 at 12:18 p.l. #290778vend vähk
ModeratorMingi kuulipilduja on, arvatavasti USAkasHahahahaa! Kindlasti mitte USA-kas! Vana hea PKT- tankikuulipilduja, mis kuldsete kätega eesti meistrite poolt vägagi lollikindlaks jalaväerelvaks ümber kohandati. Sellisega sai siis omal ajal Võru metsades aeroobset tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2011 at 1:30 p.l. #291012vrsm
Memberkirp, üks küsimus ka sulle:
mäletan, et kuskil oma kirjutistes mainisid ka, et oled kunagi võtnud tauriini eraldi (st mitte nt mõne komplekstoote sees): kuidas sinu kogemus oli? kui palju võtsid, millal ja kas miskit mõju sel sulle oli?
tänud juba ette!
veebruar 25, 2011 at 1:57 p.l. #291016Kristjan-Johannes Konsap
Memberkirp, üks küsimus ka sulle:mäletan, et kuskil oma kirjutistes mainisid ka, et oled kunagi võtnud tauriini eraldi (st mitte nt mõne komplekstoote sees): kuidas sinu kogemus oli? kui palju võtsid, millal ja kas miskit mõju sel sulle oli?
tänud juba ette!
No kogus on umbes grammike ja üritasin ajastada ikka enne trenni tunnikese. Kas sellel nüüd mingit ulmelist mõju on, aga ikka võtan vahepeal. Verevoolu parandab, trenni muudab efektiivsemaks. Maailmakuulus personaaltreener Charles Poliquin soovitas seda ka dieedi ajal: rasvade põletamise tähustamiseks hädavajalik! Dieedi ajal võtsin seega kas 2x päevas grammike või sain teise koguse mõnest komplekslisandist.
veebruar 25, 2011 at 4:31 p.l. #291024Kristjan-Johannes Konsap
MemberVarsti lõpeb tööpäevake ja mina suundun seljatrenni. Mõtlesin, et võtaks kaamera kaasa ja toodaks natukene materjali ka. Hea uudisena võin öelda, et mõni aeg tagasi aset leidnud jalatrenni video läks ka töötlemisse, kuigi ekraniseeringuni on veel aega.
Kui aega leian, panen siia kirja ka sel nädalal olnud rinna-biitsa ja õla-triitsa trennide ülesehituse. Ahjaa: kaal on veidi langenud 92 —> 90 kopikatega. Ilmselt kreatiinikuuri lõppemisest.
Seniks aga, püsige moodsad:
veebruar 25, 2011 at 4:47 p.l. #291025Kristjan-Johannes Konsap
MemberAhjaa, mis veel meelde tuleb. Ma ei tea, kuidas Teil on, aga mul on vähemalt üks laul, mis alati trenniks käima tõmbab. Raske muusika trennis aitab kahtlemata intensiivsusele kaasa, aga enamik lugusid tüütavad pika peale ära. Millegipärast on aga üks lugu bändilt, mida ma tavaliselt ei kuula ja žanrist, mida ma tavaliselt ei kuula aegumatu. Iga kord kui tõsisemasse trenni suundudes ja mööda Anne Kanalit tatsudes oma peas eesseisva trenni harjutusi, raskusi ja kordusi paika panen, hakkavad peas mängima selle laulu esimesed akordid. Ei tea, kas see on laulu sõnadest, sisust või sellega tekkivatest assotsiatsioonidest, aga siin mu starter on:
veebruar 25, 2011 at 9:02 p.l. #291035timo116
MemberSee on hea lugu. Kirp miks sa end alati massi ajal nii sardelliks sööd?
veebruar 25, 2011 at 9:15 p.l. #291038Kristjan-Johannes Konsap
MemberSee on hea lugu. Kirp miks sa end alati massi ajal nii sardelliks sööd?
veebruar 25, 2011 at 9:18 p.l. #291039Kristjan-Johannes Konsap
Memberveebruar 25, 2011 at 9:24 p.l. #291040Kristjan-Johannes Konsap
MemberEsiteks kangi otsa tõmbed: 12×60 kg, 10×70 kg, 10×80 kg (pluss kang)
Ei ole just kõige mugavam harjutus, aga kuna Kalmus teeb ja mul selja paksust on vaja, siis tuleb teha.
Teiseks kangi tõmbed vastu kõhtu althaardega: 12×80, 10×90, 10×100
Kolmandaks laia pealthaardega lõuatõmbed: 12x keharaskus (90 kg), 8x keha +5 kg, 8x keha+10 kg
veebruar 25, 2011 at 9:34 p.l. #291041Kristjan-Johannes Konsap
MemberKuna plokksüsteemi olid vallutanud 3 usinalt juttu ajavat noormeest, tegin hantli tõmbeid.
12×30, 11×40, 12×51 kg(saali raskeim hantel
) Tunnetus on päris hea selle harjutuse juures. Pluss muidugi Kalmus teeb ja sööb oma mütsi ära kui ma kunagi Eesti ABS meistriks tulen vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõppu tegin pulloveritrenazööri: 12×30, 12×35, 12×45. Dieedi ajal tegin seda tihti ka esimese harjutusena, nö soojenduseks ja muidugi toimib ta sel juhul ka kui pre-exhaustion mis eesmärgil ka Yates seda nii tegi.
Lõppu õlakehitused kangiga 12×100, 10×120, 8×140, 8×160. Teen hetkel väiksema raskusega kui muidu ja puhtamalt.
Õlakehitused küljeltvaates. Kangiga kehitused on ka suht ainuke harjutus, mida trapetsile teen…
+lõppu tegin veel säärele 4×15 hacktrenažööril pöia sirutusi.
Anaboolset ööd.
veebruar 25, 2011 at 10:11 p.l. #291042timo116
MemberNoh, võtad kergelt juurde siis äkki on mõistlik kaloraaži vähe madalam hoida? Hiljem dieet ka selle arvelt lühem.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.