Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2011 at 1:20 p.l. #285646
Rainerr
MemberLoodan, et keegi haiget ei saanud.
jaanuar 8, 2011 at 3:01 p.l. #285655sass01
Memberjaanuar 8, 2011 at 6:26 p.l. #285672Kristjan-Johannes Konsap
MemberEt siis jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen hetkel kooliga Käärikul suusalaagris. Tänane päev möödus klassikalist stiili õppides. Paaristõuge on juba nagu Jaak Mael ja järgmisel jõulupeol enam Otile ringil pähe ei saa.
Üritan ka mõne “selgitava” video üles panna täna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2011 at 6:36 p.l. #285674Ott Kiivikas
MemberEt siis jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen hetkel kooliga Käärikul suusalaagris. Tänane päev möödus Jklassikalist stiili õppides. Paaristõuge on juba nagu Jaal Mael ja järgmisel jõulupeol enam Otile ringil pähe ei saa.
Üritan ka mõne “selgitava” video üles panna täna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ole ainuke suusaproff meie Fitness.ee Teamis, minust tuiskasid mööda meie jõulupeol nii kodanik Pärle kui Viska. Kuigi jah mul on üks karikas kapi peal ka suusatamise eest ja see on pärit 2007 suvest, kui vanalinnas toimus juunikuus suusasprint (paljud teist juuni kuus üldse suusatanud on, mina olen…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) saavutasin 4 võistleja seas 2 koha, kaotsin Jaanus Mutlile ja edestasin Jüri Ratast ja kedagi veel, ma täpselt ei mäleta. Alguses kõik ütlesid, et jalutame läbi, mingit võistlust ei tule, niipea kui stardipauk ära käis läks andmiseks, läbisin terve tee, 1,2 kilomeetrit paaristõugetega (suusad absoluutselt ei libisenud ja andsid tagasi, mingit pidamist ei olnud, väljas oli 20 kraadi sooja), kaalusin ca 100kilo kopsutükke pidi peale finisit tulema….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga lõpuni võitlesin.jaanuar 8, 2011 at 6:46 p.l. #285675Ott Kiivikas
MemberMuideks see Kalmer Tennosaare hit “Vana klaver” – suusabaasis on tantsupidu… sai raadio 2 aastahiti hääletusel 5.koha kui ma ei eksi. Aga lugu on hea, eriti kui saab suusabassis selle järgi rokkida…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2011 at 8:03 p.l. #285679Innovative
Membersee miksitud lugu veel eriti hea
jaanuar 9, 2011 at 9:48 e.l. #285695savi_
MemberViimast klippi kommenteeriks küll. Mis mõttes batuudi peal laua/suuskadega purjuspäi hüppeid teha ? Ott Sepa ja M. Avandi aastavahetuse video analoog
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2011 at 12:28 p.l. #285708gmaster
MemberViimast klippi kommenteeriks küll. Mis mõttes batuudi peal laua/suuskadega purjuspäi hüppeid teha ? Ott Sepa ja M. Avandi aastavahetuse video analoog
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näh, kõik coolid ja lahedad noored teevad ju nii. Peale seda veel mõned joogid ja siis autoga sõitma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !jaanuar 16, 2011 at 10:13 e.l. #286508Kristjan-Johannes Konsap
MemberSuusabaasis on tantsupidu
Nonii. Olen laagrist mõne sinikaga kuid siiski eluga tagasi ja ka unevõlg on põhimõtteliselt kinni makstud.
Õppelaagris oli muidugi tegemist kõvasti ja vaba aja külluse üle kurta ei saanud. Nüüd on seda kajastavad videod ka valmis ja teen asjast kokkuvõte.
Ehk siis reedest neljapäevani sai kooliga Käärikul suusatamise algõpetuse laagris käidud. Jah, ikka samas puhkekeskuses, kus EKFLi laagergi toimus. Sedakorda oli aga lund palju rohkem

Nädal algas suusaõpetuse tundidega, jätkus paarikümne kilomeetrise suusamatka ning 5 km suusavõistlusega ja päädis suusatundidega, mida ise andma pidime. Iga päev 2x suusatunde+2 võimalust uisutamiseks+ individuaalse trenni võimalus. Nädala alguses tegin ka usinasti oma trenne lisaks, aga lõpupoole said väsimus ja unepuudus minust võitu. Oleks võinud üldse jõusaalist vaba nädala võtta, sest füüsilist seal ju ikka sai, aga kus sa siis sellega.

Päev algas 7.45 rivistusega uisuväljakul. Ärkamine läks iga päevaga raskemaks, sest toakaaslastega sai poole ööni “vajalikel” teemadel vesteldud. Seejärel hommikusöök, veidi puhkust ja suusarajale. Päeva teine pool samamoodi. Õhtuti olid meil erinevad üritused ja minul ühes teistega oli esmaspäeval au korraldada ka Kääriku Rammumehe võistlus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aladeks naisekandmine hantlid käes, kombineeritud ala: purgikaane lahti keeramine(sportlase põhilisi oskuseid) ja poole liitri vee ära joomine, ca 80 kgse suusaraja silumiseks mõeldud pommi teise saali otsa kandmine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seejärel võistluse teine osa: rippumine aja peale, kangiketta sirgetel kätel ees hoidmine ja võistluse lõpetas hinge kinni hoidmine vees.
Kusjuures lõpus oli seis nii tasavägine, et tuli korraldada kiire lõppmatš: naiste käesurumine. Oodatud kiirest finaalist sai aga mitmeminutiline pingeline heitlus, mis jäigi sõbralikult viiki.
jaanuar 16, 2011 at 10:26 e.l. #286511Kristjan-Johannes Konsap
MemberTRENNID
Reedel sinna jõudes oli kavas selja ja sääre trenn. Selle tegin normaalselt ära ja sellest. on ka video. Laupäeval oli kavas jalatrenn, mis ajapuuduse tõttu oli väga kiire ja intensiivne. Pühapäeval oli puhkepäev. Esmaspäeval tegin kahe suusatamise vahel kähku ära rinnatrenni, mis möödus üpris normaalselt:
Lamades surumine:
5x 115
5×115
3×120
3×120
2×125
Ehk siis tegin etteantud numbris väsimuse tähe all treenimisest siiski ära. Julgestama sain oma toanaabrid, keda ka videost näete. Too 102,5 kg tüüp(eksisin videos -2 kg, milline solvang kulturistile
jaanuar 16, 2011 at 10:42 e.l. #286517Anonüümne
Guestsaab videot kuskilt näha ka ?
jaanuar 16, 2011 at 10:56 e.l. #286520Kristjan-Johannes Konsap
Memberjaanuar 16, 2011 at 10:57 e.l. #286523Kristjan-Johannes Konsap
Membersaab videot kuskilt näha ka ?Kohe panen üles, kui pildid pandud.
jaanuar 16, 2011 at 11:05 e.l. #286521Kristjan-Johannes Konsap
Memberjaanuar 16, 2011 at 11:10 e.l. #286528Kristjan-Johannes Konsap
MemberAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.