Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
veebruar 14, 2015 at 5:50 p.l. #377153
AlanBStard
ModeratorVaatan, et üks nägus noormees on pildimängus. Olid ajad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2006?
versus 2014
Et leia piltidel erinevus? Teisel pildil on kordades vähem medaleid? Nii hea nali, et mul tekib päris kindlalt täna õhtul unumisega raskusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahe on väga suur tegelikult, aga Rebane pole vist kunagi kogenud seda ilu ja valu ja verd ja pisaraid mis viivad kuhugi sinna 2. pildi ligilähedale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2015 at 5:55 p.l. #377154Kristjan-Johannes Konsap
MemberTavaliselt läheb blogi igavaks ja juraks siis kui noorest vihasest mehest saab pereisa.
Kristjan, tahad sa sellest rääkida?
Kui testo nii madal on, siis seda ohtu vist pole.
veebruar 14, 2015 at 6:01 p.l. #377155AlanBStard
Moderatorveebruar 14, 2015 at 6:02 p.l. #377156biggereveryday
MemberKui testo nii madal on, siis seda ohtu vist pole.
veebruar 14, 2015 at 6:04 p.l. #377157AlanBStard
ModeratorKui testo nii madal on, siis seda ohtu vist pole.

Ära keeruta, madal testo viitab just taltsale pere-elule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Su östradiooli tulemusi oleks vaja ja hea oleks kui rohkem mõõtmisi ajas. Peaksid tutvust sobitama Quattromedi või PERHi kenade laborantidega ja äkki saad täitsa niisama. (Ehkki kokkuvõttes läheb suhe alati kallimaks kui mistahes vereanalüüsid).
Tegelikult küll selle SHBG numbriga mine perearsti juurde, aja jalad harki ja nõua endokrinoloogi või meestearsti suunamist. Kui pidurdab siis ütle et kahtlustad SHBG-d eritavat kasvajat, üks selline juhtum oli ajakirjanduses nii et äkki ta on isegi kuulnud.
Endo juures küsi peale östradiooli, progesterooni, testo ja SHBG veel 24h uriini kortisooli ka : )
veebruar 14, 2015 at 6:18 p.l. #377162AlanBStard
ModeratorTribulust ka mitte, sest see pole minu teada üheski inimuuringus efekti andnud.
Aga miks seda müüakse ilma sinnajuurde ütlemata, et see efekti ei anna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida keegi efektiks peab. On tugevaid testotõstjaid mis paljudel hoopis depressiooni ja libiidolangust tekitavad.
Tribuluse puhul lambist pakun et asi on aktiivse koostisosa annustes.
Ja testosteroon pole ainus inimese androgeen. Kõige tugevam inimese androgeen on dihüdrotestosteroon, mida Eestis üldse mõõta ei saa ja mida ka muidu harva mõõdetakse.
veebruar 14, 2015 at 6:21 p.l. #377163biggereveryday
MemberÄra keeruta, madal testo viitab just taltsale pere-elule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Su östradiooli tulemusi oleks vaja ja hea oleks kui rohkem mõõtmisi ajas. Peaksid tutvust sobitama Quattromedi või PERHi kenade laborantidega ja äkki saad täitsa niisama. (Ehkki kokkuvõttes läheb suhe alati kallimaks kui mistahes vereanalüüsid).
Parem ostku sportauto. Raha läheb samamoodi, aga tuju oluliselt parem. EI pea ühtlasi ka seda halba poolt taluma.
PS: Suur võimalus, et k**** saab veel tihedamini.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2015 at 6:48 p.l. #377165AlanBStard
ModeratorParem ostku sportauto. Raha läheb samamoodi, aga tuju oluliselt parem. EI pea ühtlasi ka seda halba poolt taluma.
PS: Suur võimalus, et k**** saab veel tihedamini.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja võimas sportauto või tsikkel on teatavasti ka väga hea testobooster : )
veebruar 14, 2015 at 7:00 p.l. #377166SiimMe
Member
veebruar 14, 2015 at 7:01 p.l. #377167biggereveryday
MemberJa võimas sportauto või tsikkel on teatavasti ka väga hea testobooster : )
Hea kaherattaline võib olla ka parem, kui purgeen. Kaotab päevas kaalu korralikult.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2015 at 7:16 p.l. #377168biggereveryday
MemberMina võin õelda, et minu põhjal tribulus tõstis testo taset. Pihku peksmine peaks langetama testo taset ja ühtlasi vähendama ka isu ja kõvana seismise aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Spadesi kohta ei oma kindlat arvamust, kuna pole ise proovind. Kindlasti ootan huviga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2015 at 7:47 p.l. #377174Enforcer
MemberSee T tase on üsna madal. Võimalik, et ongi madal. Võimalik, et teised faktorid mängisid rolli – madal kaloraaž, liigne koormus, magamatus enne analüüse vms. Aga see SHBG – kindlasti mine endokrinoloogi juurde. See on täiesti ebanormaalne väärtus. Ma oletan, et sa oled dieedil praegu ja süsivesikud madalal? See peaks just veelgi SHBG langetama.
Vaba androgeeni indeks on bullshit näitaja üldse. Selle põhjal ei saa midagi otsustada. Mul on see ~700. Jah, päris kõrge T ja väga madal SHBG. Aga liiga umbmäärane näitaja ikkagi.
Mina võin õelda, et minu põhjal tribulus tõstis testo taset. Pihku peksmine peaks langetama testo taset ja ühtlasi vähendama ka isu ja kõvana seismise aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Spadesi kohta ei oma kindlat arvamust, kuna pole ise proovind. Kindlasti ootan huviga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mille põhjal sa seda väidad, et sinu puhul tribulus tõstis T taset? Libiido tõusis natuke? Jah, seda ta teeb, aga T taset ta ei tõsta.
veebruar 14, 2015 at 8:11 p.l. #377176biggereveryday
MemberSee T tase on üsna madal. Võimalik, et ongi madal. Võimalik, et teised faktorid mängisid rolli – madal kaloraaž, liigne koormus, magamatus enne analüüse vms. Aga see SHBG – kindlasti mine endokrinoloogi juurde. See on täiesti ebanormaalne väärtus. Ma oletan, et sa oled dieedil praegu ja süsivesikud madalal? See peaks just veelgi SHBG langetama.
Vaba androgeeni indeks on bullshit näitaja üldse. Selle põhjal ei saa midagi otsustada. Mul on see ~700. Jah, päris kõrge T ja väga madal SHBG. Aga liiga umbmäärane näitaja ikkagi.
Mille põhjal sa seda väidad, et sinu puhul tribulus tõstis T taset? Libiido tõusis natuke? Jah, seda ta teeb, aga T taset ta ei tõsta.
Väidan seda quattromedi testi põhjal. On veel midagi tarkka õelda?
veebruar 14, 2015 at 8:20 p.l. #377175Enforcer
MemberVäidan seda quattromedi testi põhjal. On veel midagi tarkka õelda?
Jah. Palju see tõus oli?
veebruar 14, 2015 at 8:23 p.l. #377177biggereveryday
MemberJah. Palju see tõus oli?
Kõik tuttavad teavad seda. Sinu **** asi see aga pole. Ütleme, et ikkagi piisav ja rohkem, kui oleks uskunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.