Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
september 5, 2010 at 7:02 p.l. #275244
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMis teema sul selle ökokeskusega on?Rahaline sponsor v saad sealt mingit mämmi? Kui nii siis räägi lähemalt?
Oleksin varem või hiljem ka selleni jõudnud. Jah, tegu on väikestviisi sponsoriga. Asi algas nii, et üks härra võttis minuga ühendust, kuna soovis personaaltreenerit. Sai siis kevadel vastu suve mõned kuud koos saalis aega veedetud. Kuna see lahke Härra on tegev tolles Tartu ökopoes, soovisin vastutasuks pigem õnge kui kala ehk siis pikaajalisemat koostööd. Niiet kes otsib Lõuna-Eestis või täpsemalt Tartus hea valikuga soliidset ökopoodi oma mahevajaduste katmiseks, leiate selle Oa 1 Tartu või http://www.okokeskus.ee/ Selelga hoolitsete kindlasti oma tervise eest ja toetate nii mahepõllundusega tegelevaid põllumehi kui ka mind.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hangin sealt üht-teist söödavat, mida tavapoest naljalt ei leia.
Tänane trenn on möödas, pilte täna siiski üles panema ei hakka, sest ootamatult meenus, et mul on teisigi kohustusi siin elus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealegi liiga palju head korraga pole ka hea… See-eest aga peaksin homme tegema huvitava jalatrenni teisegi 2010 EMV võistlejaga, sedapuhku siis juuniorites võistleva Sarge’ga.
??:”>september 5, 2010 at 7:26 p.l. #275247Margus Silbaum
MemberPeale kooli ja enne trenni sõin 9 kuud järjest heeringat, sest Amazon.ee artikkel “toidud, mis toimivad nagu toidulisand” väitis, et seal on enim kreatiini.
??:”> Lisaks veel küslauku ja vist ka mingi süsivesik. Tollest heeringast on mul siiani siiber. Kui ikka turult 3 kg heeringat ära ostad, siis kuu lõpuks pead seda juba vägisis sisse ajama. Liigse soola eemaldasin ma sealt leotamisega, saades nii üsna maitsetu tükiPole ammu juba nii naerda saanud. Ei uskunud, et keegi selle pärast heeringat nii kohusetundlikult sisse hakkab ajama.
september 5, 2010 at 8:15 p.l. #275251BRIKI
MemberMa pakuks välja, et peaksid ühe raamatu oma sulest välja pigistama sest nii värvikat teksti nagu sa kirjutad on raske leida
??:”>september 6, 2010 at 10:13 e.l. #275283maleva
Member… See-eest aga peaksin homme tegema huvitava jalatrenni teisegi 2010 EMV võistlejaga, sedapuhku siis juuniorites võistleva Sarge’ga.
??:”>Hommikul kergejõustik, päeval pallimängud, töö + jalatrenn, küll sina ikka jõuad kirp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 6, 2010 at 10:53 e.l. #275288jrx
MemberÕiged anaboolsed mehed ongi heeringa-spinatidieedil
??:”> Trennijärgselt rosinaid kah peoga peale.september 6, 2010 at 11:26 e.l. #275291Ott Kiivikas
MemberMa olen ise ka heeringa sõber, kui veel külm ….. ka kõrvale, siis on super.
september 6, 2010 at 12:09 p.l. #275295savi_
MemberKunas särke saab?
??:”>september 6, 2010 at 12:15 p.l. #275296Ott Kiivikas
MemberKunas särke saab?
??:”>Siis kui Kirbul palgapäev on…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2010 at 1:05 p.l. #275302savi_
MemberSiis kui Kirbul palgapäev on…..
??:”>Kirp saab palka ? Kirp kuna palgapäev on ?! Vanaema ja vanaisa tahaks ka särki!
september 6, 2010 at 5:13 p.l. #275324Sarge
MemberJälle üks sammuke lähemal Eesti Meistrivõistlustele. Nii on ka Kirbu elus. Täna 12 paiku läksime koos Kirbuga TÜ Spordihoonesse jalatrenni tegema. Alustasime kükiga, nagu ikka. Alguses panime 80 kg peale ja tegime 12 kordust. Järgmisena 100 kg ja 10 kordust. Kui peale läks 120 kg, hakkasin juba kahtlema enda võimetes (kuna pole üle 135 kg üles kükkinud kunagi). Kirp ei teinud teist nägugi ja sidus põlved endal kinni. Ma olen kõvem mees ja ei kasutanud midagi, isegi mitte vööd (lihtsalt ei olnud minule parajat)
??:”>. Kirp tegi oma 8 kordust ära, mina jäin 6 peale. Järgmisena ladusime 130 kg peale. Kirp 6 kordust, Sarge 4 kordust. Olin väga rahul, kuna pole selliseid raskuseid veel kükkides kasutanud. Järgmisena läksime jala pressi peale, kus Kirp ladus kohe 200 kg peale. Lõpuks oli raskus minul 300 ja Kirp pani veel viimaseks seeriaks 50 kg juurde. Hack kükil suurt raskust ei pannud, 60 kg oli vist. Lasime ikka lõpuni välja ja ülesse. Kirp tegi 4×15, ma jäin 4×10 peale. Pärast seda tegime superseeriaid reie lähendajal ja eemaldajal. Raskused olid väiksed, aga Kirbule valmistasid need raskusi. Koht, kus ma pole Kirbust nõrgem ^^
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Järgmisena läks Kirp kõhtu tegema ja ise asusin isoleerivaid harjutusi tegema (sirutus ja kõverdus). Sääre tegin ka veel lõppu max raskusega 4×10. Ei taha palju luuümbrise põletiku pärast teha. Pärast trenni ikka tavaline sheik sisse, Kirbul oli neid sadu… igasugu pakendid ja pulbrid ja asjad tulid kotist välja. Edasi liikusin mr815 juurde sööma, et oma glükogeeni varusid täita. Kõndisin tema juurde nagu pensionär. Ei suutnud oma toitu ära süüa ja hapupiim jäi ka poolikuks. Tund aega passisin liikumatult, kuna süda oli nii paha ja pea lõhkus – kõik hakkas alt mitu korda ülesse tulema, kuid õnneks on senimaani tulemata jäänud. Viimases loengus, mida andist jrx, üritasin magada (lubasid süüa, kuid magamist Sa vist ei maininud, nii et sorri – lõpus olin ärkvel kui jutt läks geneetilise pärilikkuse peale), kuna süda oli ikka nii paha ja jalad ei kandnud. Olen edukalt koju jõudnud ja ikka pea lõhub ning süda paha, kuid toit läheb alla. Järgmine nädal liitub meie jalatrenniga ka mr815, kes täna oli meil fotograaf.Kõike head ! Varsti jõuab Kirp ka koju ja lisab omapoolsed sõnad.
september 6, 2010 at 5:24 p.l. #275325Sarge
MemberSarge, su hapupiim on mul külmkapis hommikusööki ootamas
??:”>Aga jah, trenni tegite võimsalt, keep it up (Y)
september 6, 2010 at 5:27 p.l. #275326Sarge
MemberSarge, su hapupiim on mul külmkapis hommikusööki ootamas
??:”>
Aga jah, trenni tegite võimsalt, keep it up (Y)
See tekst oli mõeldud mr815’e poolt. Käisin tema juures fitnessi lehel ja unustasin välja logida.
september 6, 2010 at 5:48 p.l. #275327Laura Reisalu
MemberPeale kooli ja enne trenni sõin 9 kuud järjest heeringat, sest Amazon.ee artikkel “toidud, mis toimivad nagu toidulisand” väitis, et seal on enim kreatiini.
??:”> Lisaks veel küslauku ja vist ka mingi süsivesik. Tollest heeringast on mul siiani siiber. Kui ikka turult 3 kg heeringat ära ostad, siis kuu lõpuks pead seda juba vägisis sisse ajama. Liigse soola eemaldasin ma sealt leotamisega, saades nii üsna maitsetu tüki.Mina omal ajal ajasin sisse munavalku ja tuunikala. Siiani on mul külmavärinad, kui poes möödun tuunikala-konservide letist. Lugesin ka mingist artiklist et need toiduained vajalikud. Ja nii mu päevamenüü peaaegu koosneski neist. Saan aru, mis tunne sul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Itsitan siin kõvasti kui su postitust lugesin;)
september 6, 2010 at 6:15 p.l. #275331Samakamees
MemberPeale seda, kui ma nägin kirbu trennikotis soojaks läinud ja higistavad kohupiimakotti, ei suuda ma sind enam tõsiselt võtta
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
september 6, 2010 at 7:08 p.l. #275341Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa pakuks välja, et peaksid ühe raamatu oma sulest välja pigistama sest nii värvikat teksti nagu sa kirjutad on raske leida
??:”>Ma vaatan ka, et jõle pikaks läheb, samas on kunagi California kuberneriks saades on siit lihtne memuaaridesse copy-paste võtta…
Hommikul kergejõustik, päeval pallimängud, töö + jalatrenn, küll sina ikka jõuad kirp
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Eks peab jõudma. Kes palju teeb, see palju jõuab? Loodan, et kõik asjaosalised mõistavad, et mida Johannes ei õpi, seda Juhan(minu isa nimi) ei tea. Üritan oma uue elukorralduse jooksma saada.
Kunas särke saab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole Kirbul raha, et särke tellida. Kuid kõik mu fänndi on EMVle kaasa elama oodatud. Kui minu kuani sihverplaadiga varustatud T-särk üle jõu käib, võib alati duck tape’iga mu nime särgile kirjutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale seda, kui ma nägin kirbu trennikotis soojaks läinud ja higistavad kohupiimakotti, ei suuda ma sind enam tõsiselt võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on söögiaeg, siis on söögiaeg. Ja kui jääb kohupiim pärast kuhugi tenniste ja aluspesu vahele…ega see valku riku.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.