Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
aprill 28, 2014 at 2:29 p.l. #365263
Archangel
MemberMa kõnnin ka hommikul 4 km tööle ja õhtul 4 km koju ehk ca poolteist tundi päevas, spordikott seljas, aga ega see veel jäätist süüa luba.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh, olgem ausad, ma laksan oma 2h velo väntamist ka veel päeval otsa, lisaks jõutrenn. Selle pealt juba midagi näkitseda annab – kuigi hetke piinamise juures pean vist snickersi nuusutamisega piirduma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2014 at 2:31 p.l. #365264martinkink
MemberMa kõnnin ka hommikul 4 km tööle ja õhtul 4 km koju ehk ca poolteist tundi päevas, spordikott seljas, aga ega see veel jäätist süüa luba.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, mõned inimesed peavad rohkem pingutama kui teised
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2014 at 8:35 p.l. #365285pinepearl
MemberÕpilane Maija tõi tänutäheks treeneritöö eest selliseid delikatesse.
Pean need ilmselt töö juurde jätma, et õhtul tühja kõhuga ahvatlust ei oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu näha, siis registreerisin ennast ka Balti Matšile ära. Kui juba vormi tegin, siis oleks mõistlik seda maksimaalselt realiseerida. Dopingukontrollita võistlusel Leedu kollide vastu ilmselt midagi ei tee, aga ikkagi esimene välisvõistlus ja väärt kogemus.
Täna, tundes taas tühja kõhtu ja energiapuudust, jõudsin otsust hooaega pikendada juba kahetseda, aga õnneks tegi Maija kingitus meele rõõmsamaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga meeleolu peabki positiivse hoidma, ammutades seda energiat kust aga kätte saab, kasvõi endale valetades.Nagu ütles kulturismikorüfee Mr Mesi “Ega muidu lihas ei kasva!”(ja rasv ei põle).
Antud nädalaga üritan vormi parandada. Loodetavasti vähemalt Reval Cupi tasemeni. Seda on aga muidugi lihtsam öelda kui teha, kui kõht tühi on.
Kui olen söönud või mis veel tähtsam – puhanud, küll siis teen ka mingi pikema kokkuvõtte kogu võistlushooajast.
Temaatiline lugu ka Balti Matši teemal. Loodetavasti tuleb üks lõbus tripp(eriti tagasitee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)keep up the good work!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2014 at 3:17 e.l. #365606taurimetsaviir
MemberKirp läks just magama bussis, poiss on väsinud
mai 7, 2014 at 7:38 e.l. #365814Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp läks just magama bussis, poiss on väsinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga vajalik uuendus. mai 7, 2014 at 7:59 e.l. #365816Kristjan-Johannes Konsap
MemberHei.
Seks hooajaks on võistlused läbi. Kergendus…
Enesetunne on hea vähemalt selles osas, mis puudutab võistluseelset pinget ja tühja kõhtu. Kogu organismi taastumiseks läheb ikka veidi aega, seega vähemalt 2 nädalat treenin kergemalt.
Kui dieedi ajal kuhjunud ülesanded tehtud saan ja veel veidi energiat taastanud olen, siis kirjutan ka pikema kokkuvõtte kogu hooajast.
Kui kellelgi on küsimusi, siis neile võin ka varem vastata.
Üks mis kindel, sel aastal ma seda teekonda enam ette võtta ei taha.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Senikauaks nautige minu Balti Matši reisist tehtud videot.
Videotele tuleb fännide rõõmuks lisa juba sel nv, kui taaskord ühed “hardcore” trennid maakodus välja mõtlen.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2014 at 9:57 e.l. #365952Kristjan-Johannes Konsap
MemberOo maaidüll.
Dieedi algusest saati(jaanuarist) pole ma maakohta pere juurde sattunud ja oi kus nüüd tundub see muidu nii igav asula idüllilise vaikse paradiisina.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti on seni olnud üllatavalt kerge toitumist jälgida(mõtted on muude asjadega hõivatud) ja kaloripõletuseks liikumist “tekitada”.
Näiteks eile läksin otsima kummikantimiseks sobilikku traktorirehvi ja lõpuks olin märkamatult olnud ratta seljas juba 3 tundi.
Metsade vahel sõites õnnestus boonusena ka käo kukkumist kuulda.
Rehvid ma sain(mis on ka omaette huvitav lugu) ja seega sain teha teoks juba mitu kuud dieedi ajal peas küpsenud trenniidee.
Siin siis esimese päeva (reede) trenni esimene osa:
Mina tänan.
mai 10, 2014 at 10:09 e.l. #365954lkv
MemberÄge logo, muide!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2014 at 10:57 e.l. #365969Lexusl
MemberEile tegite selle viimase video või juba täna hommikul?
Homme ka muidu oled rassal? Vbl olen ka. Kui mingi trenn plaanis siis tuleks viskaks ka pilgu peale või lööks kaasa isegi?
mai 10, 2014 at 12:48 p.l. #365973Kristjan-Johannes Konsap
MemberEile tegite selle viimase video või juba täna hommikul?
Homme ka muidu oled rassal? Vbl olen ka. Kui mingi trenn plaanis siis tuleks viskaks ka pilgu peale või lööks kaasa isegi?
Eile ikka. 5 tundi ehk 4ni öösel töötlesin ja hommikuni panin üles laadima.
Täna teeme käärkükki staadionil.
Homme on meil plaanis aeroobne ja taastusprotseduurid ehk rattatripp Jägala joale.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2014 at 4:28 p.l. #365989Tragl
MemberOo maaidüll.
Dieedi algusest saati(jaanuarist) pole ma maakohta pere juurde sattunud ja oi kus nüüd tundub see muidu nii igav asula idüllilise vaikse paradiisina.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti on seni olnud üllatavalt kerge toitmist jälgida(mõtted on muude asjadega hõivatud) ja kaloripõletuseks liikumist “tekitada”.
Näiteks eile läksin otsima kummikantimiseks sobilikku traktorirehvi ja lõpuks olin märkamatult olnud ratta seljas juba 3 tundi.
Metsade vahel sõites õnnestus boonusena ka käo kukkumist kuulda.
Rehvid ma sain(mis on ka omaette huvitav lugu) ja seega sain teha teoks juba mitu kuud dieedi ajal peas küpsenud trenniidee.
Siin siis esimese päeva (reede) trenni esimene osa:
Mina tänan.
Valus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2014 at 6:34 p.l. #366058Kristjan-Johannes Konsap
MemberPärast tundidepikkust frustreerivat võitlust kokku jooksva filmitöötlusprogrammi ja aeglase internetiga:
siin on reedese (trenni)päeva video teine osa.
Veidi suuremad kummid, nõuanded biitsepsitrenniks ja meie iidoli Jokeri ülistamine.Kuna pikema video korral jooksis filmitöötlusprogramm kokku, siis tuleb reedest ka kolmas osa…
mai 11, 2014 at 7:42 p.l. #366060a n d y
MemberPärast tundidepikkust frustreerivat võitlust kokku jooksva filmitöötlusprogrammi ja aeglase internetiga:
siin on reedese (trenni)päeva video teine osa.
Veidi suuremad kummid, nõuanded biitsepsitrenniks ja meie iidoli Jokeri ülistamine.
Kuna pikema video korral jooksis filmitöötlusprogramm kokku, siis tuleb reedest ka kolmas osa…
Superlux video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2014 at 11:06 e.l. #366073Kristjan-Johannes Konsap
MemberNii. Praeguseks siis viimane video, reedese trennipäeva lõpp ehk trennijärgne söömine: proteiinisheigi valmistamine + grillimine
Meie käärküki challenge video saab üles hiljem, v-o nädala lõpus.
Sel nädalal vaatan üle kõik võistlusspordist huvitatud + pean kõigile huvilistele kavad koostama, seega õhtud on tegevusega täidetud.
mai 12, 2014 at 7:16 p.l. #366107Lexusl
MemberPidin ma nüüd vastu õhtut seda videot vaatama?
Isu ajasid peale krt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mis sa räägid, et lehmi pole maal, küll ju.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.