Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
aprill 7, 2014 at 8:10 e.l. #363507
indz
MemberKristjani suure Triumfi auks väike meenutus tema lõpmatust tööst vormi saavutamisel.
aprill 7, 2014 at 7:07 p.l. #363582Kristjan-Johannes Konsap
MemberEi taha siia väga riputada mingeid imevalguses tehtud pilte, sest need ei maksa laval midagi.
Aga et Reval Cupiks selle lühikese nädalaga midagigi paremaks muuta(kaalu ilmselt kilodeviisi selle ajaga ei kaota), siis sain täna kokku Taavi Koovitiga, et parandada poseerimist.
Pildid tehtud pärast jalapäeva, aga tsiteerides klassikuid: “Torree vaadata kohe” ikka…
aprill 7, 2014 at 7:58 p.l. #363597Sarge
MemberLoodame, et jalg on nüüd teravam!
EKV-l vist valitakse Balti matši koondis ka? Võimalus ju täitsa olemas. Kulturismis vist ei ole kedagi välja panna peale Raigo, siis saab kompunnida, et Rain või sina kulturismi. Või siis klassikas Janar ja sina või Rain.
Nii, et VALMISTU OMA RIIKI ESINDAMA (ja aja siis habe ära
)!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2014 at 8:09 p.l. #363602Kristjan-Johannes Konsap
MemberLoodame, et jalg on nüüd teravam!
EKV-l vist valitakse Balti matši koondis ka? Võimalus ju täitsa olemas. Kulturismis vist ei ole kedagi välja panna peale Raigo, siis saab kompunnida, et Rain või sina kulturismi. Või siis klassikas Janar ja sina või Rain.
Nii, et VALMISTU OMA RIIKI ESINDAMA (ja aja siis habe ära
)!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rain, Raigo, Janar ja Imre – 4 inimest olemas. Minuteada on need kohad ka juba lukus.
Aga noh, ega ma kurvasta – saangi varem SÖÖMA HAKATA!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2014 at 8:18 p.l. #363604Sarge
MemberRain, Raigo, Janar ja Imre – 4 inimest olemas. Minuteada on need kohad ka juba lukus.
Aga noh, ega ma kurvasta – saangi varem SÖÖMA HAKATA!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa arvad, et sa ei või kedagi edestada? Võitjad selguvad laval
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.aprill 8, 2014 at 7:09 e.l. #363620rait83
Memberkorralik vorm
aprill 8, 2014 at 7:12 e.l. #363622Raigo Kuusnõmm
MemberMinu teada ei ole balti mati koondist kinnitatud. Vast selgub ikka peale võistlust.
aprill 10, 2014 at 9:38 p.l. #363920Kristjan-Johannes Konsap
MemberMiks sa arvad, et sa ei või kedagi edestada? Võitjad selguvad laval
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Einoh, teoreetiliselt võin, aga eks me näe…
korralik vorm
Tänud!
Minu teada ei ole balti mati koondist kinnitatud. Vast selgub ikka peale võistlust.
Selge. Eks ma võtan üks võistlus korraga. Mõte ideest, et peaksin VEEL kuu aega dieedil istuma, on muidu kohutav.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2014 at 9:46 p.l. #363922Kristjan-Johannes Konsap
MemberKiire jutt enne magamaminekut.
Nädalaga olen alla võtnud ca 700g. Loodetavasti väljendub see kuivemas, mitte tühjemas vormis…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna sai taas poseerimist harjutatud ja homme ka Revalis Oti ja teiste võistlejatega koos. Viimased taastavad võistluseelsed trennid on tehtud, aga eks see poseerimine annab ka parajat koormust.
Homme on õnneks töövaba päev, seega saan ennast välja puhata. Viimased päevad koos langeva kaalu ja unepuudusega kulmineerusid muidu taaskord täieliku “koomaga”. Homme luban endale ka natukene rohkem “kütust peale”. Mingit hullu laadimist pole mõtet teha, lihtsalt paarkümmend grammi süsivesikut iga toidukorraga rohkem, et vinnutatud lihas laval taaskord veidi elavam tunduks ja et oleks üldse energiat laval poseerida.
Mõned asjad teen sel nädalal ka teisiti, võrreldes LEKVga, loodetavasti need väljenduvad ka pildis, aga sellest juba homme.
Nüüd kui üks koormine on tehtud, on tunne päris hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Homme siis grimmimine ja muu jant.Enne magamaminekut veel üks “teaser” pilt tänasest, ülejäänud saan homme kätte ja panen siis ka mingi valiku välja.
Revalis näeme!
aprill 11, 2014 at 6:15 e.l. #363932rennosport
MemberSee poseerimine mulle juba meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sul varem meeldis laval jalg niiöelda lukku lüüa, siis viimasel pildil on näha, et kerge kõverus sisse ja pilt on hoopis teine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head meelt teeb mulle see, et veel aasta tagasi teiste kulturistide poolt niiöelda naerualune (suured poisid ikka vaatasid vaese kirbu punnimist pealt ja mida ei tulnud oli vorm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) on aastaga jõudnud tasemeni mis lubab juba ka üle piiri võistlustel käia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd võid uhkelt neist mööda käia ja öelda, et mul on separatsioon parem, kui 70% teist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2014 at 7:17 e.l. #363938martinkink
MemberJalg on tõesti nii parem kui sirgelt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2014 at 12:02 p.l. #363955Kristjan-Johannes Konsap
MemberVeel mõned huvitavamad pildid eilsest poseerimisest.
Paljud on küll sellise kunstilise nurga alt, kus üks pool paistab suurem kui teine vms, aga ehk selles võlu peitubki. Kes tahab ideaalseid võrdluspilte, siis neid näeb võistlusgaleriist niigi.
Konstruktiivsele kriitikale vastates harjutasin ka naeratust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pildid tehtud pumpamata, kuna eesmärk oli harjutada poseerimist, mitte konkurentide mõjutamiseks hirmsaid pilte teha vms.

Aga kuna mu õpilane tegeleb ühtlasi ka fotograafiaga, siis oli väga hea võimalus mälestuseks mõned head pildid saada. Dieedi ajal ei viitsi väga mingit fotosessiooni korraldama hakata, aga midagi võiks ajaloo jaoks salvestada küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poseerimise lõpuks olin ikka väga tühi ja kaal oli tänaseks hommikuks veelgi langenud, aga nüüd olen 2 toidukorda juba natukene rohkem toitu peale andnud ja kui tüütud grimmeerimisprotseduurid ka tehtud saab, siis on edasi juba smooth sailing ja jääb vaid üle võistlust ootama jääda.
aprill 11, 2014 at 12:04 p.l. #363956martinkink
MemberKena kuuseke
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2014 at 12:11 p.l. #363957Silvar Fast
MemberPilt väga hea ja vorm super, vaata, et ikka korralikult end laed.
aprill 11, 2014 at 12:35 p.l. #363958Eleri
MemberVaata hoopis et liiga korralikult ei lae
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.