Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
juuli 15, 2013 at 3:00 p.l. #343802
Sarge
MemberTänase päeva tsitaat: “Ma teen kaks korda nädalas fullbody trenne, v.a. jalgu.”
Jalg saab ju niikuinii kõndimisega koormust.
Üks ütles vabanduseks, et keegi niikuinii ei näe pükste alla.
Aga, kui tantsida mitte nagu Üllar Jörberg, vaid nagu Haista Boy, siis võib-olla saabki piisavalt koormust?
juuli 15, 2013 at 3:21 p.l. #191686Kristjan-Johannes Konsap
MemberMind hämmastas rohkem see paradoks, et kuidas saab inimene väita, et treenib tervet keha (fullbody) kui tegelikult teeb ainult poolt keha ehk ülakeha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas on mulle toitumiskava ankeetidesse kirjutatud, et pärast trenni juuakse valgu ja proteiini segu jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FitShopis töötades kuuleb pea iga päev midagi humoorikat. Kui aega saan, siis ehk jagan mõnd viisakamat lugu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2013 at 5:51 p.l. #346902martinkink
MemberKas Härra Konsap on oma motivatsiooni juba üles leidnud Fitcampis mürades?
Motivatsioon on nagu õlu – kui hakkad kaineks saama, joo peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 24, 2013 at 7:58 e.l. #347105Kristjan-Johannes Konsap
MemberEsiteks ma tänan seda tohutut rahvahulka, kes kõik minu üleskutsele reageerisid.
Küsimuste suure hulga tõttu võtab kõigile vastamine veidi aega, kuid ma üritan otsast pihta hakata.
Kas Härra Konsap on oma motivatsiooni juba üles leidnud Fitcampis mürades?
Motivatsioon on nagu õlu – kui hakkad kaineks saama, joo peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan küsimuse eest. Tuleb tõdeda, et motivatsiooni võistlustasemel treenida veel üles leidnud ei ole ja kas ma seda üldse Fit.Campist olekski pidanud leidma. Selles suhtes, et laager on minu jaoks ikka poolenisti tööaeg, trenni jõudsin nende päevade jooksul vaid korra. Tore oli seal kindlasti, aga seda põhjustasid seltskond ja muud tegevused, mitte treening. Niiet kui laager mulle üldse midagi “meelde tuletas”, siis pigem seda, kui tore on tore seltskond ja võistlustasemel sporti tehes kipub just see elu sotsiaalne pool kannatama.
Jorgen Matsi ütles, et motivatsiooni ei ole põhimõtteliselt olemas. Sest kui sa midagi teed, siis sellepärast, et tahad seda teha. Mitte sellega kaasnevate hüvede pärast.
Mõni armastab öelda, et laiskust pole olemas, on vaid motivatsiooni puudus mingi teatud tegevuse sooritamiseks.
Motivatsiooni üks võimalik definitsioon:Motivatsioon on sisemine ärgitatud seisund, mis paneb inimesed valitud viisil teatud eesmärgi suunas tegutsema. Motiivi all mõeldakse tugevat ja püsivat sisemist stiimulit, mille mõjul organiseeritakse käitumine.
Viimatimainitu otsingul hüppas ette ka Maslow vajaduste hierarhia püramiid, mida tahtsin ka mainida.
Ma ei tea, kas selle täitmine on vastus kõikidele mu küsimustele, aga täiesti lampi härra Maslow seda kindlasti ei loonud.
Leidsin ka ühe huvitava, äriga seotud püramiidi:
Maslow’ püramiid on inimesele omaste vajaduste kategoriseerimise ja väärtustamise süsteem. Hierarhia kõrgemate astmeteni jõudmiseks peavad kõik alamad vajadused olema rahuldatud. Maslow’ püramiid arvestab nn keskmise inimesega ega kehti nende inimeste puhul, kes kõrgemate vajaduste saavutamiseks jätavad mõne astme vahele.
Ehk siis viimast võib ju mõnda aega ingnoreerida, but one day it will come around and bite you in the ass.
Isegi preestrid, kes ohverdavad oma inimlikud vajadused, kaotavad usku. Mis siis veel minust rääkida, ma olen ka kõigest üks inimene.
Nagu kaitseväes öeldi: “Kas saite vastuse, Hr martinkink?”
juuli 24, 2013 at 10:24 e.l. #347114Kristjan-Johannes Konsap
MemberSelle “kõigest inimene” kohta on mul ka üks lõbus lugu rääkida.
Käisin mina paar nädalat tagasi sõbraga üle pika aja öölokaalis ja sedakorda tutvusin Studioga, kus pidi olema Baltimaade parim heli. Kuigi kesse krt sellest aru saab, eriti veel purjus peaga?
Ma ei tahtnud küll SELLEST rääkida, aga ka seekord ei “suutnud” ma tarbida piisavalt vägijooki, et ööklubi subkultuur mulle kuidagi mõistetavaks muutuks. Purjus loomastunud naised, tõmmud ja karvased lõunamaalased, kes üritavad iga hinna eest tantsuplatsil kellelgi haledalt ligi litsuda. Noored, kes lihtsalt joovad end täis ja käivad krõllis silmadega klubis ringiratast justkui oodates, et nüüd midagi ägedat juhtub, mis nende noore isiksuse “lahedaks” teeb.
Peo asemel jäi mulle hoopis silma üks mu kodukohast pärit neiu, kes kunagi ka Playboys poseeris ning nüüd Studios töötades nende laaberdavate piduliste tahant koristama peab…
Ei tea… Harva suudan ma end nii vabaks lasta, et minna ja nautida 10€ eest kõrvakilesid purustavat muusikat.
Aga noh, see pole ka mingi uudis, et kulturistid öömelu hinnata ei oska. Kas siis režiimi pärast või hoopis seepärast, et kulturismi valivadki keskmisest antisotsiaalsemad inimesed?
Ühesõnaga. Tuian mina klubis ringi ja nagu ikka pidudel, on härrased-prouased rüüband va toda vägijooki ning siis ei hoia nad end tagasi, kui mind ära tunnevad. “You, Kirp!” tuleb ikka paar korda peo jooksul tavaliselt ära.
Sedapuhku juhtusin aga ühe tervitajaga pikemalt jutule ja pärast kehakultuursete teemade arutlemist lubas ta muidugi minuga koos trenni tulla nagu ikka pidudel suure suuga lubatakse. Ega mul selle vastu midagi ole, et mõnda “fänni” veidike saalis abistada. Peaasi, et ajad klapivad.
Aga nüüd põhipointini.
Kui meie vestlus lõppes, tõusime püsti ja noorsand teatas üllatunud häälel: “Ma arvasin, et sa oled pikem!” Pange tähele-mitte SUUREM, vaid pikem. See on ju see põhiline filmides kasutatav nali kohtumisel inimesega, kellest ollakse kuuldud kaua enne tutvumist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tol hetkel mõtlesin muiates, kas kuskil teiselpool arvutiekraani on tõesti mõni “fänn”, kes on loonud minust mingisuguse suurem-kui-elu kujutluspildi, kus ma olen 2.10 pikk ja suudan mõttega kuule peatada nagu Matrixi Neo. Kas ma olen tõesti sellesse staatusesse jõudnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, ma ei ole Neo, vaid inimene, kellel on v-o üle keskmise kirjaoskus(või kirjutamisvajadus) ja vabad käed sisu tootmisel. Kui mind lõikuda, siis ma jooksen endiselt verd, niiet palun seda mitte järele proovida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes naljakas mõte.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 24, 2013 at 11:49 e.l. #347117jrx
MemberViimatimainitu otsingul hüppas ette ka Maslow vajaduste hierarhia püramiid, mida tahtsin ka mainida.
Ma ei tea, kas selle täitmine on vastus kõikidele mu küsimustele, aga täiesti lampi härra Maslow seda kindlasti ei loonud.
Kahjuks Maslow ikka suht puusalt tulistas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja täpsustuseks viitele enda kohta – ma pigem viitasin sinna, et isegi kui sa teed midagi mingi hüve pärast, siis kuskil on ikka see “miski”, mida sa “tahad”, seda ka selle hüve taga. On see siis materiaalsem või mittemateriaalsem.
juuli 24, 2013 at 5:01 p.l. #347128martinkink
MemberNagu kaitseväes öeldi: ” Just nii, Härra Konsap“.
Ma tänan ilusa vastuse eest. Sain sealt midagi nii mõndagi kõrvataha panna. Midagi kosutavat hingele kui ka huumorisoonte täitmiseks. Sõrmekesed sul tõesti klaviatuuril jooksevad ja sõnaread sind armastavad. Oled üks huvitav tegelane, sellest ka klubisõbrad sul tekivad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lootsingi, et saan siit mõne huvitavama vastuse kui lihtsalt – JAH/EI. juuli 24, 2013 at 7:40 p.l. #347136Kristjan-Johannes Konsap
MemberKrt kus ma alles täna toodan.
Läks aega, mis läks, aga sain valmis esimese video oma juunikuisest reisist Türki.
Esimene osa keskendub lihtsalt meremõnude nautimisele.
Järgmises osas(kui selleni kunagi jõuan) näitan trenni, mille käigus veendusin, et soojamaa inimesed on eestlastest ikka palju sõbralikumad.
Nimelt Eestis pole mulle küll keegi trenni ajal oraalseksi pakkunud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seniks aga:
juuli 25, 2013 at 7:48 p.l. #347193Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna tegin terve ülakeha trenni ja kuna energiat nagu oli, siis mõtlesin, et “YOLO: prooviks 50kgseid hantleid suruda.”
Ma ei tea, mis mu rekord selles on, aga tuli 8x, mis polnud paha seeria. Eriti pärast pea kaht kuud kerget ja kaootilist trenni.
Mäletan, et kunagi sõjaväe ajal tegin RASKE 4x55kg.
juuli 25, 2013 at 8:08 p.l. #347197martinkink
Memberjuuli 25, 2013 at 8:19 p.l. #347200Kristjan-Johannes Konsap
Memberjuuli 30, 2013 at 4:39 p.l. #347333Kristjan-Johannes Konsap
MemberJou!
Tuli mõte natukene oma Youtube channelit tuunida. Ehk annab tulevikus kuidagi paremini rakendada. Siin siis väike kokkuvõtlik video, nii vanade kui ka veel avaldamata videote läbilõige. Seda kõike minu lapsepõlve saatnud loo taktis.
Nüüd söön oma keefiriga müslit ja ricotta kohupiima maasikamoosiga ja mõtlen, et võiks trenni minna. See oleks juba teine päev järjest, rekord.
See on see, kui vaatad video tarvis vana materjali läbi ja leitud hiilgehetked motiveerivad iseennastki.
Praegu siis rohkem ei kirjuta, muidu ei jõuagi saali.
juuli 30, 2013 at 5:21 p.l. #347338martinkink
MemberTõsine meelelahutus. See on selline film, mis vist jookseb siis silme eest läbi kui oled surmasuus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõnel on see väga põnev ma vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 30, 2013 at 5:35 p.l. #347340Akrapovic
MemberEga alati ja koguaeg ei peagi lammutama saalis, liigestele ja kõõlustele tulebki mingid perioodid puhkust anda.
juuli 30, 2013 at 6:30 p.l. #347345Sarge
MemberTäna tegin terve ülakeha trenni ja kuna energiat nagu oli, siis mõtlesin, et “YOLO: prooviks 50kgseid hantleid suruda.”
Ma ei tea, mis mu rekord selles on, aga tuli 8x, mis polnud paha seeria. Eriti pärast pea kaht kuud kerget ja kaootilist trenni.
Mäletan, et kunagi sõjaväe ajal tegin RASKE 4x55kg.
Mäletan, et sai dieedi ajal pos. kaldpingil tehtud 45 või 47.5kg 4×8. Eile proovisin üle saja aasta horisontaalil hantleid, uskumatult raske ikka oli… 40kg 5×8 tegin ära, aga usun, et 45kg oleks max, mis suudaks.
Kui suur vahe sul on hor. ja pos. kaldega surumisel hantlitega?
Elar Kraav vist veel julgestas mind ja ütles, et kulturistidel vist ongi ülemist rinna osa rohkem vaja, et sellise raskusega jõudsin teha. Kusjuures horisontaalil oli kangiga surumine tol ajal mingi 120kg x2-3 max. Dieedi ajal üldse vaevalt 120 x1.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.