Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
veebruar 18, 2013 at 3:53 p.l. #336994
martinkink
MemberPisut huumorit teeb alati trenni tunduvalt lihtsamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trapetsi vigastuse puhul tuleb ikka optimistlikult lähenema, mis ei tapa teeb tugevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2013 at 4:10 p.l. #336997Siim Kelner
MemberOlen sulle korduvalt soovitanud teha vastu keha sise- ja välisrotatsioone. Samas vaadates su pea asendit kükkides imestan, et üldse nii kaugele jõudsid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2013 at 4:15 p.l. #336998Kristjan-Johannes Konsap
MemberOlen sulle korduvalt soovitanud teha vastu keha sise- ja välisrotatsioone. Samas vaadates su pea asendit kükkides imestan, et üldse nii kaugele jõudsid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olengi teinud iga nurga pealt. Altosaare sõnul on aga see tavaline rotatsiooniharjutus, mida enamik teeb, täiesti mõttetu ja pigem kahjulik.
Mis mu peal viga on, wiseass?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2013 at 4:15 p.l. #336999Sarge
MemberTaavi Merisalu tehnika on vähemalt ass to the grass
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2013 at 3:48 p.l. #337058Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna on tunne juba parem.
Hommikul tegin rind-õlg-triitseps trenni.
Päris suutlikkuseni minna ei saanud, kuid paraja koormuse sai keha kätte.
Rinnale jätsin ära viimase, 120kgga plaanitud seeria ja tegin hoopis ühe 15se lõppu.
Suuremate raskustega lähevad paratamatult ka töös otseselt mitte osalevad lihased pingesse…
Kaldpingil surumise asemel tegin hantlite surumist, samuti pigem pikemad seeriad+15ne seeria pec-decki.
Õlale täna pikad seeriad(laupäeval rohkem jõu peale) kõrvale lendamine trenažööril ja õla tagaosa kinesiomasinal lennates.
Triitsepsile 15sed seeriad kukla tagant plokiga surudes.
Kui natukene magamata olek välja arvata, on tunne tugev ja lootused õhtuseks kükitrenniks kõrgel. Eks väike üles äratav Workout Shock läheb enne trenni sisse, aga jalg iseenesest kange ega väsinud ega muud sellist ei ole. Kui trapets ainult segama ei hakkaks.
Kuna trenne on hetkel nädalas vaid neli, siis üldist kaloraaži ma ei tõstnud. Proovin, kuidas mõjub kui vabal päeval hoida kaloraaž sama ja kaloraaži tõsta vaid trennipäevadel.
veebruar 19, 2013 at 6:41 p.l. #337065Tim.
MemberTaavi Merisalu tehnika on vähemalt ass to the grass
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Postita palun veel pilt ka sest kindlasti on foorumlasi kes seda pole näinud.
Kirp: Sellistel päevadel kus sul 2 trenni nagu siis praeguse näite puhul hommikul rind-triits-õlg ning õhtul jalg, palju päevane kaloraaz kokku tuleb?
veebruar 19, 2013 at 8:50 p.l. #337083Kristjan-Johannes Konsap
MemberPostita palun veel pilt ka sest kindlasti on foorumlasi kes seda pole näinud.
Kirp: Sellistel päevadel kus sul 2 trenni nagu siis praeguse näite puhul hommikul rind-triits-õlg ning õhtul jalg, palju päevane kaloraaz kokku tuleb?
Hea küsimus. Kaloraaž on viimasel ajal kõikunud 2500 kcal dieedil ja 3000kcal kaalu tõstmise viimasel kuul.
Vabal päeval olen hetkel endiselt ca 2500kcal söönud(kui just laadimiseks ei lähe
veebruar 19, 2013 at 9:05 p.l. #337084Kristjan-Johannes Konsap
MemberRaporteerin: Smolovi kükikava teise nädala esimene trenn [✓]
Raskuseks siis +10 kg eelmise nädala tööraskusele ehk tulemus 4x9x122,5 kg.
Positiivse poole pealt võin öelda, et raskustunnetus on tunduvalt paremaks läinud. 120 kg tundub turjal nagu 100 või isegi 80.
Negatiivse poole pealt trapetsi vigastus ikkagi segas veidi ideaalset tehnikat, kuid olen õnnelik, et üldse kükkida sain.
Esimene seeria tuli üpris kiiresti ja kohe oli ka selge, et tänase eesmärgi ma täidan. Mida seeria edasi, seda enam pingutama pidi, aga tehtud sai.
Loodan, et nädala teistes trennides õnnestub ka eesmärk täita. Eks pikemaid seeriaid on lihtsam ära teha, kuna iga korduse vahel saab vajadusel puhata. Kolme korduse puhul kas lihtsalt on jõudu või ei ole. Loodan, et selleks ajaks on ka trapets paremas olukorras, et end maksimaalselt realiseerida.
Homme on puhkus, loodan unevõlga tagasi maksta ja planeeritud on ka massaaž, kus lasen ka kaela üle vaadata.
veebruar 19, 2013 at 9:08 p.l. #337085Siim Kelner
MemberVaatan, et suudad ikka järge pidada etteantud numbritega, see positiivne. Iseasi kui tulemuslik see lõpptulemus saab olema.
veebruar 19, 2013 at 9:14 p.l. #3370860ttt
MemberÜpris vähe sööd. Nälga ei tunne?
veebruar 19, 2013 at 9:15 p.l. #337087gmaster
MemberKummas siis sul vigastus on, kas kaelas v trapetsis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2013 at 9:28 p.l. #337088Kristjan-Johannes Konsap
MemberÜpris vähe sööd. Nälga ei tunne?
Ainevahetus pole ahi nagu mõnel. Ilmselt on töö ka väheliikuv.
Nälga ikka tunnen vahepeal. Ja vahepeal läheb ka seetõttu lappama.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kummas siis sul vigastus on, kas kaelas v trapetsis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuli ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ime kui keegi vihane kommentaator juba EOKle kirja ei saada, et mult treeneripabereid ära võtta, kuna ma pole väga kodus kõikide lihaste nimetustega.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga peapööraja spasm on kõige täpsem diagnoos mis ma oskan anda. Seega ametlikult ei ole trapets, kuigi tunde järgi võiks öelda, et sealkandis valu on ja trapetsi pingutamisel ka tunda annab.
veebruar 19, 2013 at 9:37 p.l. #337090Kristjan-Johannes Konsap
MemberVaatan, et suudad ikka järge pidada etteantud numbritega, see positiivne. Iseasi kui tulemuslik see lõpptulemus saab olema.
Sa oled koguaeg nii skeptiline. Jumalat ei usu, Kai Greene ei usu, Smolovit ei usu…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi see pole Antoine Vaillanti välja mõeldud kava, on see ikkagi testitud ja töötav.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu olen korduvalt öelnud, olen seda ka varem teinud ja heade tulemustega, kuigi väikse variatsioonina.
Loodan, et kuigi iga trenn on väike võitlus, siis lõpptulemus on ikkagi saavutatav(raskused õigesti valitud). Eks see areng ongi üks pushimine.
veebruar 20, 2013 at 5:50 e.l. #337092Janar Rückenberg
MemberSeda, et Smolov´i erinevad versioonid toimivad, selles ei pea küll keegi kahtlema. Mis iganes on taotlus, kas küki numbrite edasiviimine või lihasmass, see on ajas korduvalt testitud, nii minu enda kui minu saalist sirguvate õpilaste peal.
veebruar 21, 2013 at 7:53 p.l. #337212pinepearl
MemberKevad on vist lähenemas. Elu läheb igatahes aina huvitavamaks.
MJAU
Reedel sai siis poistega Rakvere ööklubis Mjau naisteõhtu showd tehtud.
Tükk aega pole nii lõbus olnud. Üks elu parimaid pidusid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei näegi enam mõtet niisama külastajana klubides käia, kui antud juhul makstakse veel peale, tehakse välja ja lastakse teha, mis tahad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kogu reis oli muidugi paras seiklus, alates sellest, et Tallinna Bussijaamast väljuma pidanud buss läks rikki ja lõpetades sellega, et tagasi sõitnud bussi juht ei tahtnud mulle piletit müüa, kuna tal polnud vahetusraha.
BALTFIGHT PRO
Laupäeva õhtul käisin vaatamas võitlusspordi üritust Baltfight Pro 2013.
See kaklemine pole mulle kunagi sümpatiseerinud, aga õhtu sisustamise mõttes andsin üritusele võimaluse.
Kuigi alatut kubemesse peksmist ja verd kosmonaudi kiivris oli huvitav näha, ei saanud minust endiselt fänni.
Õppisin, et nö “statistiliselt” eelistavad kontaktspordialasid madalama sotsiaalse tasemega inimesed. Huvitav, kuidas MMA proff Jorgen seda, tema enda aines välja käidud väidet kommenteerib?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BOOOST OXYGEN
Laupäeval sain kokku ka ühe “sponsoriga” ehk FitShopi tuleb müügile uus toode Booost Oxygen hapnikuballoonid.
Kuna mina katsetan hea meelega kõike(lubatut), mis andetule sportlasele vähegi juurde võib anda, võtan selle kasutusse.
Kahjuks küll plaanin see nädal kerge nädala teha. Kuid juba järgmisest nädalast algaval Smolovi kükikavas on see Boost seeriate vahel taastumiseks nii omal kohal kui olla saab. Loodame, et töötab.
VÕISTLEJATE JUHENDAMINE
Et elu veel huvitavam oleks, siis võttis minuga ühendust üks spordihuviline, kes sooviks hakata tegelema võistlusspordiga.
Olen ikka nõus juhendama kui näen, et see pole maha visatud aeg ja inimene on nõus vaeva nägema.
Tavapärast tänamatut konveiertööd kuskil jõusaalis ma teha ei tahaks.
LOENG
Lisaks võttis minuga ühendust üks noortegrupeering, kes soovib mind neile loengut pidama treeningust ja toitumisest ehk kuidas suveks saledaks saada. Seda on ka heameel teha kui on näha, et inimesi huvitab ja saad neid aidata. Kavas on põhiasjad puust ja punaselt lahti seletada, et inimene saaks reaalselt hakata eesmärkide poole liikuma.
Nagu juba mainitud, siis sel nädalal proovin teha kerge trenninädala, et järgmisel nädalal alustatav Smolovi kükikava kohe kinni ei jookseks.
Kirp, kuule. Who is the cute redhead?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.