Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
november 8, 2012 at 7:10 p.l. #329390
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEt siis kuidas on võimalik kulturismiga 20 aasta jooksul rikkaks saada? Imelihtne: Treenid 20 aastat nagu loom, töötad kolme koha peal et ots-otsaga hakkama saada ja siis sureb miljonärist Canada onu ja saad päranduse ja oledki rikas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei rikkaks ei saa, aga spordis kuhugi jõuda võib küll. Kui kogu selle aja tegevus on eesmärgipõhine ja mõtestatud.
Kas rikkus peabki alati eesmärk omaette olema?
Seda enesetunnet ja rahulolu, mida sport pakub, raha eest ei osta. Kuigi rahaga võib ka palju toredaid asju endale lubada, mis meele heaks teevad.
Seda endorfiinilaksu, mida pärast rasket trenni ja mõnusat kuuma sauna-külma dušši ringi saan, pakuks vist ainult mingi narkootikum.
Kui rikkaks keegi spordiga saab, see oleneb palju ikka inimesest endast ka. Spordi kõrvalt võib samuti äri ajada. Eks sport ongi üks suur äri.
Seda võrreldamatut positiivset laengut iseloomustab hästi Arnold Schwarzeneggeri näoilme võites. See ülevoolav rõõm, mis sportlast täidab…
Videos 3:44 ajal.
november 8, 2012 at 8:15 p.l. #329402vend vähk
ModeratorEi rikkaks ei saa, aga spordis kuhugi jõuda võib küll. Kui kogu selle aja tegevus on eesmärgipõhine ja mõtestatud.
Kas rikkus peabki alati eesmärk omaette olema?
Seda enesetunnet ja rahulolu, mida sport pakub, raha eest ei osta. Kuigi rahaga võib ka palju toredaid asju endale lubada, mis meele heaks teevad.
Seda endorfiinilaksu, mida pärast rasket trenni ja mõnusat kuuma sauna-külma dušši ringi saan, pakuks vist ainult mingi narkootikum.
Kui rikkaks keegi spordiga saab, see oleneb palju ikka inimesest endast ka. Spordi kõrvalt võib samuti äri ajada. Eks sport ongi üks suur äri.
Seda võrreldamatut positiivset laengut iseloomustab hästi Arnold Schwarzeneggeri näoilme võites. See ülevoolav rõõm, mis sportlast täidab…
Videos 3:44 ajal.
Ma ilmselt noorema mehena mõtlesin ka niimoodi. Paraku puhtast võidurõõmust ma kolme last ei toida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2012 at 9:29 e.l. #329458Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa ilmselt noorema mehena mõtlesin ka niimoodi. Paraku puhtast võidurõõmust ma kolme last ei toida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõeline motivatsioonilaks ühelt Eesti läbi aegade parimalt kulturistilt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastates sulle omase värvikusega, siis see on suht sama nagu kiruda, et ma ei jõuda sportlase palgaga oma villat ja kolme autot üleval pidada. Nagu keegi oleks käskinud need soetada ja üle võimete elada.
Tuleb ikka oma võimaluste ja tagajärgedega arvestada, kui mingeid plaane teha.
november 9, 2012 at 9:39 e.l. #329470biggereveryday
MemberTõeline motivatsioonilaks ühelt Eesti läbi aegade parimalt kulturistilt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastates sulle omase värvikusega, siis see on suht sama nagu kiruda, et ma ei jõuda sportlase palgaga oma villat ja kolme autot üleval pidada. Nagu keegi oleks käskinud need soetada ja üle võimete elada.
Tuleb ikka oma võimaluste ja tagajärgedega arvestada, kui mingeid plaane teha.
Peaks naise ja lapsed maha jätma, et siis elaks ilusti ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Jääb rohkem aega trennile ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2012 at 9:43 e.l. #329471Kristjan-Johannes Konsap
MemberPeaks naise ja lapsed maha jätma, et siis elaks ilusti ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Jääb rohkem aega trennile ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas naine ei või siis ise endale raha teenida?
Maha ei pea jätma, aga enne tuleb mõelda, kas üldse lapsi teha. Mina küll enne majandusliku kindlustatuse saavutamist paljuneda ei kavatse.
Tahaks ikka lapsele kõike vajalikku pakkuda, mitte siia ilma virelema tuua.
november 9, 2012 at 9:44 e.l. #329472vend vähk
ModeratorPeaks naise ja lapsed maha jätma, et siis elaks ilusti ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirp nüüd vaevalt seda välja ütlema hakkab, aga nii see paraku on- kahte asja ei ole võimalik korraga ette võtta- pidevalt võistelda ja samal ajal lapsi kasvatada. Paratamatult pead hakkama tegema väga olulisi valikuid. Oma elu parimad vormid tegin siis kui olin poissmees ning kodus käisin ainult magamas ning külmik oli täiesti tühi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 9, 2012 at 9:46 e.l. #329474vend vähk
ModeratorKas naine ei või siis ise endale raha teenida?
Maha ei pea jätma, aga enne tuleb mõelda, kas üldse lapsi teha. Mina küll enne majandusliku kindlustatuse saavutamist paljuneda ei kavatse.
Eks me kõik tahame ja unistame sellest, aga bioloogiline kell tiksub vaikselt selles suhtes meie kahjuks ning ega siis 70-e aastaselt ka lapsekasvatamisega ei tegele
november 9, 2012 at 9:52 e.l. #329477Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp nüüd vaevalt seda välja ütlema hakkab, aga nii see paraku on- kahte asja ei ole võimalik korraga ette võtta- pidevalt võistelda ja samal ajal lapsi kasvatada. Paratamatult pead hakkama tegema väga olulisi valikuid. Oma elu parimad vormid tegin siis kui olin poissmees ning kodus käisin ainult magamas ning külmik oli täiesti tühi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 9, 2012 at 10:17 e.l. #329479Kristjan-Johannes Konsap
MemberEks me kõik tahame ja unistame sellest, aga bioloogiline kell tiksub vaikselt selles suhtes meie kahjuks ning ega siis 70-e aastaselt ka lapsekasvatamisega ei tegele
november 9, 2012 at 11:26 e.l. #329496Kristjan-Johannes Konsap
Membernovember 9, 2012 at 1:31 p.l. #329523ermicas
MemberEino eks iga Eesti ema unistus on see, kui tütreke sellise kurjami kodu-ukse lävele toob…samal ajal kui pereisa jalutab magamistuppa, madratsi alt püssi tooma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see vunts…
november 9, 2012 at 2:06 p.l. #329529Sarge
MemberMina küll enne majandusliku kindlustatuse saavutamist paljuneda ei kavatse.
Ütleme nii, et õnneks või kahjuks… keegi ei taha sinuga paljuneda…
november 9, 2012 at 2:16 p.l. #329531Akrapovic
MemberÜtleme nii, et õnneks või kahjuks… keegi ei taha sinuga paljuneda…
november 9, 2012 at 2:16 p.l. #329532Kristjan-Johannes Konsap
MemberÜtleme nii, et õnneks või kahjuks… keegi ei taha sinuga paljuneda…
november 9, 2012 at 2:22 p.l. #329533Sarge
MemberNo, mul tüdruk olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Täna nägid jõutõstjad ka teda võistlustel.AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.