Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
september 21, 2012 at 7:04 p.l. #324932
vend vähk
ModeratorEsimene koolipäev läbi: 10-20. Päris pikalt.
Monotoonsemates loengutes kippus väsimus peale, sest uneaega tuli eile mingi 5 tundi. Aga üritasin infost võtta, mis võtta annab.
Sain juba esinesel päeval uut tarkust, kinnitust oma arvamustele ja värskendust vanadele teadmistele.
Päeva lõpetas Team Fasti liikme, Jorgen Matsi loeng.
Kokkuvõttes rääkis sama deepi juttu, nagu mina pärast pudelit punast veini. Aga hea oli. Mulle meeldis.
Üldse on see koolivärk hea, kuna vaimu tuleb stimuleerida. Ei saa manduda ja ainult muskleid pumbata. Tarkade inimeste juttu on ikka hea kuulata.
Kas viimase lektori tõttu, aga pärast loengut homseks päevaks süüa varudes ostsin Konsumi spinatist tühjaks.
Kasulikke omadusi kõrvale jättes on spinat lihtsalt väga kalorivaene(ca 15 kcal/100g) “silo”, millega põhitoidu kõrval kõhtu täita ja mida mu kodupoes pole ammu olnud.
Võõrustajale Rainerile tõin külakostiks Giant batoonide duo. Häbiga pidi tunnistama, et polegi neid veel proovinud.
Kuluvad kindlasti homme ära, kui Rainer klubisse tööle läheb.
Homme on lühem päev ja planeeritud on ka kerge trenn.
Und.
Spinatit ei ole isegi proovinud. Kunagi oli mingi saade, kus kummutati igasugused müüdid spinati kasulikust toimest ja las ta siis olla seal purgis Kirbule rõõmuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2012 at 12:40 p.l. #325022Kristjan-Johannes Konsap
MemberSpinatit ei ole isegi proovinud. Kunagi oli mingi saade, kus kummutati igasugused müüdid spinati kasulikust toimest ja las ta siis olla seal purgis Kirbule rõõmuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ega ta halvem ikka pole kui ülejäänud “silo”. Eelkõige on ikkagi kõhutäide, seejärel ka vitamiinide, mineraalide, kiudainete, fütotoitainete jms allikas.
september 22, 2012 at 7:18 p.l. #325050Kristjan-Johannes Konsap
MemberUnustasin eile ennast kiita.
Ehk kuigi aastake on alma materist eemal olnud, pole kogu õpitu mind hüljanud. Või peaks pigem ütlema, füüsiline vorm?
Kaalulangetuse üks eesmärk oli saavutada mingisugune normaalkaal, millega on normaalne elada ja eelkõige kehakultuuris igasuguste viguritega hakkama saada.
Tundub, et 80 kopikatega on tõesti paras kaal.
Nt kui ma enne võistlust 75 kgsena tegin ühena esimeste seast ära ripprõngastel jõutõusu, siis pärast võistlusi ca 90 kgsena ei olnud sellest enam haisugi.
Eile tuli see külmalt korduvalt ära. Kuigi puhtalt toore jõuga.
Samamoodi suutsin paar korda teha ainult käte abil, jalad harkis ees(mitte küll 90 kraadi nagu ideaalis) köiest üles ja alla ronimist.
Tehnikaalana õnnestus ka käärhöör.
Illustreeriv video. 3:23 hakkab õige asi.
Muidugi selgus nüüd, et kehalisi aineid on sel aastal kordades vähem. Oleks seda teadnud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna tegin jalatrenni TÜASKis.
Enne trenni 20 min jooksmist, staadioni ringe. Jalg oli päris kerge ja see oli hea vaheldus jooksulindile.
Juhuse tahtel alustasin täna reie kakspeast. Aga miks mitte?
TÜASKis on üks vana, kuid päris hea seistes ühe jalaga kõverdamise trenažöör.
Edasi kõhuli kõverdamine. Istudes säär trenažööril. Säär hackil. Siis sirutused ette, jalapress, veidi hack-kükki ja kokku+lahku. Tegin kokku umbes miljon seeriat. Mingit vihaga lammutamist ei olnud, varu jäi sisse kuigi päris 50% ka ei teinud.
Lõppu 15 min ratast+20 min sõudmist.
Pildikesi Raineri uuest lähenemisest.
Nimelt on Rainer üle läinud valgudieedile ja kütab ahju antiikkütusega.
Enne öötööd läks sisse 200g rasvatut kohupiima+veidi piima+vett+1 kulp šokolaadi Hera80. See teeb mingi 50g valku?
Kohe siuke… nostalgiline vaadata kuidas nooremad kolleegid massi koguvad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KÜSIMUSI?
september 22, 2012 at 7:51 p.l. #325054rennosport
MemberKirp saad sa mu unistuse täita ja sooritada kägarhüppe üle kangi, see ära filmida ja üles laadida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2012 at 8:07 p.l. #325055Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp saad sa mu unistuse täita ja sooritada kägarhüppe üle kangi, see ära filmida ja üles laadida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirp hüppab ja kass kargab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kägarhüpe on see, mida ma arvan, siis jah, olen sellega hakkama saanud. Ei tea, kas praegu tuleb välja.
Ei tahaks verise nospliga Tallinnasse tagasi tulla: tahan ikkagi näitlejaks saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2012 at 7:36 e.l. #325165vend vähk
ModeratorKirp võiks teha väikese kokkuvõtte oma pühapäevasest ühistrennist Tartu Eedeni suurte ja tugevate meestega.
september 24, 2012 at 8:10 e.l. #325167Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp võiks teha väikese kokkuvõtte oma pühapäevasest ühistrennist Tartu Eedeni suurte ja tugevate meestega.
september 24, 2012 at 8:19 e.l. #325168vend vähk
ModeratorHea meelega. Kui sa vastavad pildid ka lõpuks üles saad.
Mul ei ole vaba aega eriti olnud- kõik on kulunud õppimisele. Täna õhtul peaks saama piltidega tegeleda. Ega seal midagi ilusat ei olnud, aga midagi ikka.
september 24, 2012 at 11:06 e.l. #325177Kristjan-Johannes Konsap
MemberImre soovil alustan ühistrennist Fitlife spordiklubis. No ega seal midagi glamuurset juhtunud. Mul on hetkel taastav kerge tsükkel käsil, Tartu meestel kas dieet/oma kava. Pluss mina alustasin veidi hiljem ja veel 20 min jooksust. Ehk back-to-back ei treeninud.
Imre pildid võivad ju eredamaid hetki jäädvustada, aga üldiselt käib saalis ikka tõsine töö. Mõned sõnad sai Keha Ehitus OÜ kolleegidega objektil siiski vahetatud.
Poisid kasvavad nagu pärmi pealt. Mina pean hakkama oma konte koomale tõmbama, et mitte noortele, tulevastele profikulturistidele, ette jääda. Kui kiiktoolis lösutamise asemel lubatakse saalinurgas roosasid hantleid loopida, siis olen juba sama rõõmurull kui oma signatuuris.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt öeldes tekitas Tartu tripp minus väga erinevaid emotsioone.
Trenniplaanis oli rind-õlg-triitseps. Lõppu tegin ka veidi käsivart ja kõhtu.
Üleeilne hommikune kaal oli 81,5 kanti lausa. Eile oli 80,4 kg. Kuna see ka vormis veidi väljendus ja Paulil fotokas kaasas, lasin mõned klõpsud teha.
Üsna tihti näen trennis peeglist midagi, mida võiks jäädvustada, aga ma ei viitsi hakata selle jaoks saalist fotograafi ja veel kaamerat otsima, trenni venitama jne. Tundub, et mõni saalis ainult pildistamisega tegelebki. Eks see ole iseenda promomisel oluline(eriti, kui sellest oleneb sissetulek) ja progressi on nii hea jälgida, aga ma pole siiski selleks saali läinud.
Mingid detailid oleks nagu peki alt näha?
Valgustab veidi üle…
september 24, 2012 at 11:12 e.l. #325182vend vähk
ModeratorNo mis sa sa kurdad? Mingi tühine 1 kg liikumine ei ole mingi tegija! tee nagu mina- laupäeva õhtul 89,7, täna keskpäeval 84,9 kg…
september 24, 2012 at 4:16 p.l. #325204vend vähk
Moderatorseptember 24, 2012 at 10:05 p.l. #325232Sarge
MemberKui palju koormust triitsale oled andnud ja mis harjutused? Minu arust see paremaks läinud päris lühikese ajaga.
september 25, 2012 at 5:04 e.l. #325233Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui palju koormust triitsale oled andnud ja mis harjutused? Minu arust see paremaks läinud päris lühikese ajaga.
Selle harjutuse nimi on parem valgus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Just eile üks dieeditaja muretses, et Revalis tehakse vormipilte nii kehvades valgustingimustes, et mõjuvad demotiveerivalt.Ma ei usu, et see kasvanud on, vähemalt midagi erilist pole teinud ja ei plaani ka. Prioriteet on arendada suuremaid, tähtsamaid lihasgruppe. Siluetilihaseid, mis laval eelkõige silma jäävad.
Nagu ma ikka ütlen, et käsi pole vaja palju treenida: need kasvavad ise.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2012 at 7:02 p.l. #325764Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna meenus jälle, et pidin varsti tegema sissejuhatava EMV eelse postituse, kus annan soovitusi, et millist vabakava lugu ikka valida, kui peakohtunik Indrek Otsusele meeldida tahate jne.
Aga enne seda tasuks õppida, mis mehed need 21. oktoobril teie kui võistlejate saatuste üle otsustama hakkavad. Ehk on midagi kõrva taha panna:
NB! Sisaldab vulgaarseid sõnavõtte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2012 at 8:13 p.l. #325772bohemianrhapsody
MemberAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.