Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
september 20, 2012 at 6:01 e.l. #324781
Kristjan-Johannes Konsap
MemberXL kui veab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea!
Popkultuuri huumor+klassikaline toote promo.
Palju parem kui Swedbanki “Me Gusta” selle inimriides rotiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2012 at 12:20 p.l. #324810Kristjan-Johannes Konsap
MemberNonii. Julgemalt-julgemalt, seltsimehed unetud!
Homme varahommikul hiljemalt tahaks asja lukku panna, et teada, kas pean mõne särgi Tartusse kaasa võtma.
NB! Hääletage oma lemmiku poolt, klikates vastaval postitusel rohelist nuppu:
Veelkord koomiksi põhi, mis suuremate piltidena saadaval ka SIIN postituses.
september 20, 2012 at 1:54 p.l. #324816vend vähk
ModeratorMa ei hakka mingile nupule klikkama, aga Aleksei toetuseks võin öelda, et haige ja sureva mehe kohta päris hea koomiksi tekst
september 20, 2012 at 3:43 p.l. #324822Kristjan-Johannes Konsap
MemberVaatan, et hetkel on juhtimas Indz ja Aleksei, mõlemad 3 punktiga!
Et teil igav ei hakkaks, räägin, mis vahepeal teinud olen.
Olen nüüd 2 päeva trennis kergemalt võtnud ja tunne on päris hea. Jaotus on sama, aga teen täiesti suvalisi harjutusi, mille järele parajasti isu on. Kordusvahemik kipub üldiselt pikem olema, selline kerge pumpamine.
Jalatrennis tegin nt kiiruslikku kükki kastile(mis polnud väga kiiruslik) ja pukkidelt tõusmist, säärte sirutusi ette, narrikükki jm.
Eile rinnatrennis kiiruslikku surumist kummidega, pec decki, trenazööre, lendamisi…
Täna hommikul tuli 10 km ehk 60 min jooksu ära. Siuke paras hommikuvõimlemine kulturistile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Masina järgi põles kaloreid kuskil üle 700 kcal, seega peaks täna süüa saama. Kaal oli hommikul veidi alla 81 kg ja üritan seda ka hoida. Vahepeal on ikka 2x nädalas laadimisi ette tulnud, aga loodan, et puhkus kaotab selle vajaduse… Tahaks kuskil 80,5 peal tiksuda veel veidi, muidu kisub vorm uduseks.Lisanditest puhkan hetkel mõnes mõttes. Kreatiini jms ei söö, sest puhkuse ajal jõunäitajaid ei kasvata jne. Aga Amino Rush on sees nii aeroobse kui jõutrenni ajal.
Kusjuures oma menüüd, mis oli viimati 2200kcal peal ma kohe dieedi lõpus, kohe ei suurendanudki. Tol hetkel sai aeroobsest kopp ette ja võtsin seda kergemalt.
Samas pull värk ju: söön 2200 kcal aga kaal lõpetas langemise. Tegelt vaat et isegi tõsta tahtis. Eks kui ma oleks tahtnud võistelda, olekski pidanud veel ekstreemsemaks minema.
Nüüd ükspäev lõin numbrid kokku ja plaanin proovida 2500kcal kaalu hoidmiseks/aegaseks tõstmiseks. Kui liiga vähe mingi foobia tõttu süüa, tekitab ka see söömasööstusid ja ebaõnnestumist vormi hoidmisel. Muutsin ka veidi einete ülesehitust. Muidu võin küll vahetada riisi ja pastat ja tatart omavahel, aga see on põhimõtteliselt ikka täpselt samasugune eine.
september 20, 2012 at 4:25 p.l. #324826Kristjan-Johannes Konsap
MemberVaatan, et Aleksei rebib ette juba 5 poolthäälega! Pean vist särgi kotti pakkima.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi kardan, et pean sulle tooma XXL: kes ka teisele kohale ei tõuseks, sinust laiem vaevalt on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2012 at 4:29 p.l. #324827Martin Mägi
Member
september 20, 2012 at 4:32 p.l. #324828Kristjan-Johannes Konsap
MemberHead & Shoulders on saanud uue konkurendi Workout & Shock!
Samas Bulli pikad lokkis kiharad vajavadki kangemat kraami hoolduseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2012 at 5:57 p.l. #324836vAleksei
MemberVaatan, et Aleksei rebib ette juba 5 poolthäälega! Pean vist särgi kotti pakkima.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi kardan, et pean sulle tooma XXL: kes ka teisele kohale ei tõuseks, sinust laiem vaevalt on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No kui ma võidan, siis võid XXL tuua jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Vb sul veel midagi head auhinnana ära anda, paha ei teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…. Aga ma muidu homme liigun saali ka mingi 14.30-15.00 kuskil, kergem kätetrenn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Satud äkki samal ajal? Anna teada igatahes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 20, 2012 at 8:25 p.l. #324852Kristjan-Johannes Konsap
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No kui ma võidan, siis võid XXL tuua jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Vb sul veel midagi head auhinnana ära anda, paha ei teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…. Aga ma muidu homme liigun saali ka mingi 14.30-15.00 kuskil, kergem kätetrenn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Satud äkki samal ajal? Anna teada igatahes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Homme on trennivaba päev ja ega ei jõuaks ka kuidagi: ahnitsesin endale nii palju aineid, et õppetöö kestab 10 hommikul 20ni õhtul.
Eks ma vaatan, kas leian mingeid sämpleid kodust lisaks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laupäeval võiks juba väikse trenni teha küll.
NB! Vaatan, et Aleksei tahab ikka väga endale uut hilpu: kõik Tartu tuttavad on läbi helistatud ja kästud neil enda poolt hääletada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samamoodi on Reimo R koondanud enda selja taha kogu oma Tallinna(?) tutvuskonna.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega jah, mäng käib mõisa peale ja ma ei imestaks, kui varsti lähevad “kindad käest” ja hakatakse ka vastuhääli andma.
Terve öö on veel aega sõpru läbi helistada, hommikul panen asja lukku.Usun, et parimaid palasid peal ka Soome meestele endale tutvustama.
september 20, 2012 at 9:16 p.l. #324857vAleksei
MemberHahah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ma pole otseselt mitte kellelegi öelnud, et hääletaks vms
september 20, 2012 at 9:31 p.l. #324858vend vähk
ModeratorHahah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ma pole otseselt mitte kellelegi öelnud, et hääletaks vms 
Mulle kull helistasid ja pakkusid hääle eest 20 eurot, aga ma ei räägi sellest kellelegi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2012 at 9:36 p.l. #324860vAleksei
MemberMulle kull helistasid ja pakkusid hääle eest 20 eurot, aga ma ei räägi sellest kellelegi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa said valesti aru, 20 senti
september 21, 2012 at 3:43 e.l. #324864Kristjan-Johannes Konsap
MemberVõitja Aleksei 10 häälega, teisel kohal Reimo R 6 häälega.
Õnnitlused!
september 21, 2012 at 8:18 e.l. #324879vAleksei
MemberVõitja Aleksei 10 häälega, teisel kohal Reimo R 6 häälega.
Õnnitlused!
Nice
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2012 at 6:59 p.l. #324930Kristjan-Johannes Konsap
MemberEsimene koolipäev läbi: 10-20. Päris pikalt.
Monotoonsemates loengutes kippus väsimus peale, sest uneaega tuli eile mingi 5 tundi. Aga üritasin infost võtta, mis võtta annab.
Sain juba esinesel päeval uut tarkust, kinnitust oma arvamustele ja värskendust vanadele teadmistele.
Päeva lõpetas Team Fasti liikme, Jorgen Matsi loeng.
Kokkuvõttes rääkis sama deepi juttu, nagu mina pärast pudelit punast veini. Aga hea oli. Mulle meeldis.
Üldse on see koolivärk hea, kuna vaimu tuleb stimuleerida. Ei saa manduda ja ainult muskleid pumbata. Tarkade inimeste juttu on ikka hea kuulata.
Kas viimase lektori tõttu, aga pärast loengut homseks päevaks süüa varudes ostsin Konsumi spinatist tühjaks.
Kasulikke omadusi kõrvale jättes on spinat lihtsalt väga kalorivaene(ca 15 kcal/100g) “silo”, millega põhitoidu kõrval kõhtu täita ja mida mu kodupoes pole ammu olnud.
Võõrustajale Rainerile tõin külakostiks Giant batoonide duo. Häbiga pidi tunnistama, et polegi neid veel proovinud.
Kuluvad kindlasti homme ära, kui Rainer klubisse tööle läheb.
Homme on lühem päev ja planeeritud on ka kerge trenn.
Und.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.