Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
september 3, 2012 at 1:40 p.l. #323476
Sarge
MemberAga sügavus pole vist paha?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge approves!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 1:49 p.l. #323478Sarge
MemberÄkki oleks siis mõistlik ümber spetsialiseeruda, kui kulturismi treeningmetoodikaga jõutõstmises ilma teed? Pikas perspektiivis jõuad kaugemale ju ikkagi seal, kus juba nö muuseas väga häid tulemusi on märgata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega lihas ei kasva kui seda pidevalt suuremate raskustega ei mõjuta. Baasharjutused võiksid ikkagi suuremate raskustega olla (kükk, lamades surumine, jõutõmme) ja neile rohkem tähelepanu pöörama kui näiteks reite sirutamisele, hantlitega lendamisele või siis seljapukil sirutamisele. Pole vahet kui suure raskusega sa sirutad sääri, lendad või sirutad selga kui sul kükk, surumine ja tõmme nõrgad on.
Ma näen iga päev, kuidas tüübid jõusaalis lammutavad säärte sirutamist plokk põhjas, lendavad seal 20-25kg’ste hantlitega ja mingit lihast või jõudu neil küll pole. Eks see juba pikem jutt ja usun, et oled selles ka pädev.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui lugeda herr Jokeri blogi sõprusportaalis, siis tema lausa teeb väiksemate kordustega baasharjutusi, et oleksid suured raskused nendes harjutustes.
Mul endal ka uues kavas pandud baasharjutused väiksemate korduste peale kui teised harjutused. Küki asemel teen jalapressi (teatud asjaoludel), surumisel ja tõmbel teen 15’seid ja teised harjutused 20.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks veel ma ei näe mõttet Mariusel jõutõstmisega tegeleda, sest maailmas on tüdrukud ka Mariusest tugevamad. Äsja MMil üks 64-kg tüdruk kükkis 225kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 3, 2012 at 2:02 p.l. #323479AlanBStard
ModeratorEnda kogemustest võin öelda, et see ainevahetus võib muutuda igal ühel väga lühikese ajaga. 1998-2003 aastatel oli minu kehakaal stabiilselt kuni 82 kg, ükskõik mis ma ei söönud või kuidas trenni ei teinud. 2003 lõpus hakkas kehakaal ootamatult tõusma ja juba 2004 lõpus hakkasin vaeva nägema, et kehakaalu mitte üle 90 lasta. Usun, et hr Merisalulgi võib juhtuda, et see mees on paari aasta pärast üle 110 kg tahab ta seda või mitte, aga eks aeg näitab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ainevahetuse muutus mõne imiku ilmnemisega ei olnud seotud?
september 3, 2012 at 2:43 p.l. #323480Kristjan-Johannes Konsap
MemberEga ainevahetuse muutus mõne imiku ilmnemisega ei olnud seotud?
Ah. Ära ürita siin jälle mingit loogikat leida. Imre vaid sõnastab temaga toimuvad muutused nii. See ei tähenda, et asi tõepoolest ainevahetuses või selle muutumises kinni on. 2004 polnud tal ju veel mingit imikut.
Ainevahetuse muutumisele näen võimalikku seletust ainult vananemises. Juhuslik näide: samamoodi ei muutu ju lihtsalt poole elu pealt looduse poolt kaasa antud inimese lihaste lihaskiuline ehitus(jah, mingid muutused võivad esineda, aga maratoonorist ikka üleöö müstiliselt sprinterit ei saa ja vastupidi). Kui sprinter ütleb, et ta on aasta aastalt aeglasemaks jäänud, siis ma ei usu, et see on müstilisest lihaskiudude muteerumisest tingitud, vaid lihtsalt vananemisest!
september 3, 2012 at 2:48 p.l. #323481AlanBStard
ModeratorMehed lähevad peaaegu kõik lapse saamise aegu pontsamaks nagu ka emad et oleks parem last nunnutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on üsna üldtuntud ja läbiuuritud nähtus aga mis seda signaliseerib see pole teada.
Aga kui wähjal 2004 imikut ei olnud siis ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 3:05 p.l. #323482Sarge
MemberAga kui wähjal 2004 imikut ei olnud siis ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No, ega selles ka nii kindel ei saa olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 3, 2012 at 3:21 p.l. #323483AlanBStard
ModeratorHakkab kooruma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 3:22 p.l. #323484htilga
MemberKui lugeda herr Jokeri blogi sõprusportaalis, siis tema lausa teeb väiksemate kordustega baasharjutusi, et oleksid suured raskused nendes harjutustes.
Mul endal ka uues kavas pandud baasharjutused väiksemate korduste peale kui teised harjutused. Küki asemel teen jalapressi (teatud asjaoludel), surumisel ja tõmbel teen 15’seid ja teised harjutused 20.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks harjutuse rekordraskuse kasvades muutubki korduste arv subjektiivselt väiksemaks, kus vastaval intensiivsusel (eesmärgist sõltuvalt) tuleb sooritada kordusi etteantud raskusega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 4:52 p.l. #323490renku
MemberJuhuslik näide: samamoodi ei muutu ju lihtsalt poole elu pealt looduse poolt kaasa antud inimese lihaste lihaskiuline ehitus(jah, mingid muutused võivad esineda, aga maratoonorist ikka üleöö müstiliselt sprinterit ei saa ja vastupidi). Kui sprinter ütleb, et ta on aasta aastalt aeglasemaks jäänud, siis ma ei usu, et see on müstilisest lihaskiudude muteerumisest tingitud, vaid lihtsalt vananemisest!
Kas just üleöö, aga minu teada oli Peep Päll kunagi pikamaajooksja, samas on jooksnud sprinti sinna 11 kanti ning jõutõstmises …………
september 3, 2012 at 5:06 p.l. #323491htilga
MemberKas just üleöö, aga minu teada oli Peep Päll kunagi pikamaajooksja, samas on jooksnud sprinti sinna 11 kanti ning jõutõstmises …………
Pikamaajooksja? Kui pika maa jooksja?
september 3, 2012 at 5:38 p.l. #323492vend vähk
ModeratorMehed lähevad peaaegu kõik lapse saamise aegu pontsamaks nagu ka emad et oleks parem last nunnutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on üsna üldtuntud ja läbiuuritud nähtus aga mis seda signaliseerib see pole teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõtteliselt oled suhteliselt õigel teel. Imikut ei olnud, aga sellel ajal kolisin ära sellisest kohast, kus naabrid suitsetasid mingisugust täielikku saasta nii et minu korter ka teinekord mingi ime läbi sinine oli! Võib öelda, et jätsin siis päevapealt maha passiivse suitsetamise ja see võis olla ülikiire kaalu tõusu põhjuseks.
september 3, 2012 at 5:40 p.l. #323493vend vähk
ModeratorPikamaajooksja? Kui pika maa jooksja?
Ei imesta kui Peep maratoni jooksis. Selle mehe imetegudest olen palju kuulnud ja tõsi on, et mees oli ühel aastal vist Eesti tippmargi teinud 100-meetris. Lisaks on see lühikene mees korvpalli pealt pannud, mis tundub eritu ulmeline. Põhimõtteliselt selline imelaps. Ise olen näinud kui Peep on võrku mänginud ja seal hüppas kahemeetristega ühe kõrgusele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 5:51 p.l. #323498gmaster
MemberMehed lähevad peaaegu kõik lapse saamise aegu pontsamaks nagu ka emad et oleks parem last nunnutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Testo langeb väidetavalt..
september 3, 2012 at 6:36 p.l. #323503htilga
MemberEi imesta kui Peep maratoni jooksis. Selle mehe imetegudest olen palju kuulnud ja tõsi on, et mees oli ühel aastal vist Eesti tippmargi teinud 100-meetris. Lisaks on see lühikene mees korvpalli pealt pannud, mis tundub eritu ulmeline. Põhimõtteliselt selline imelaps. Ise olen näinud kui Peep on võrku mänginud ja seal hüppas kahemeetristega ühe kõrgusele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See kõik sobib siia pilti, v.a maratonijooks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Testo langeb väidetavalt..
Mul tekib ka küsimus, et mis seda signaliseerib?
—
Näiteks Otil ei näi sellega nagu üldse probleemi olevat.
september 3, 2012 at 6:46 p.l. #323506AlanBStard
ModeratorÜks oletus oli et imiku lõhn signaliseerib.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.