Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
september 3, 2012 at 10:24 e.l. #323440
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEi ole jõutõstja, kuid võistleb jõutõstmises?
Varustuse all pead silmas mida?
Kui juba jõutõste suunitlusega tegid, siis miks pausid nii lühikesed hoida ja arengut takistada? Et pärast saaks vabandada, kui tulemus polnud ootuspärane?
september 3, 2012 at 10:27 e.l. #323441PaulR
MemberMotivatsioon ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, ta ei ole jõutõstja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Me ei harjuta isegi jõutõste tehnikat, sest ta ei ole jõutõstja. Eesmärk on liha peale kasvatada. Treeningkava on ülesehitatud lihasekasvatamisele suurte raskustega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Sügisel on Mariusel viimane hooaeg jõutõstmises ja siis ainult lavalaudadele. Kui jõutõstmises välja, siis ainult RAW võistlustele, kuhu võib-olla panen ka oma tüdruku võistlema. Varustus on ju nõrkadele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Pole kunagi ka spets jõutõste trenni teinud. Pole kunagi kumme kasutanud, kette vms. Varustuse trenne teeme enne võistlusi 2-3 tükki, et mitte häirida tavapäraseid trenne. Isegi seeriatevahelised puhkused ei veni üle 2 minuti (isegi 5×5 tehes).
PS vol2.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa ise peaksid ka teadma, et jõud areneb hästi kiiresti alguses. Ja jõutõstmise võistlused on selle pärast, et kodus mitte tühja vahtida ja lisaks on võistlemine huvitav ka, eriti kui veel saab kõrgeid kohti ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lihas kasvab aeglasemalt ja selleks võtsime aasta aega, et mitte teha seda viga mida ise tegin… pool aastat käisin trennis ja juba lavale olematu lihasega.Pole jõutõstja, aga võistleb korduvalt jõutõstevõistlustel?
Siis pole ka samahästi nt ujumises Eesti Meistri tiitlit omav isiksus “ujuja” ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunasest siis saab lugeda kulturistiks või jõutõstjaks? Mitu korda võistlema peab enne ?E: ei näinud, et Kirp ette jõudis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga huvitav oleks teada ikkagi, et mida Sarge täpsemalt mõtleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 10:29 e.l. #323442Sarge
MemberEi ole jõutõstja, kuid võistleb jõutõstmises?
Varustuse all pead silmas mida?
Kui juba jõutõste suunitlusega tegid, siis miks pausid nii lühikesed hoida ja arengut takistada? Et pärast saaks vabandada, kui tulemus polnud ootuspärane?
Sa oled ise ka võistelnud jõutõstmises ja nüüd oled kohe jõutõstja!?
Varustse all särk ja trikoo.
Ei ole jõutõstesuuniltusega. Lihtsalt tsükkel on jõudnud jõutsüklisse. Ma teen treeningplaane poole aasta peale. Ja 5 kuud tagasi Marius tegi veel 20-30 korduselisi seeriaid. Oktoobris läheb Marius uuesti pikemate seeriate peale.
september 3, 2012 at 10:31 e.l. #323443Sarge
MemberPole jõutõstja, aga võistleb korduvalt jõutõstevõistlustel?
Siis pole ka samahästi nt ujumises Eesti Meistri tiitlit omav isiksus “ujuja” ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunasest siis saab lugeda kulturistiks või jõutõstjaks? Mitu korda võistlema peab enne ?E: ei näinud, et Kirp ette jõudis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga huvitav oleks teada ikkagi, et mida Sarge täpsemalt mõtleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise oled ka kulturist, kel on jõudu ja võiks seda kasutada jõutõstmise võistlustel. Mariusel sama asi, aga kuna asjaoludel ta lihtsalt jõudis enne jõutõstelavale kui kulturismi lavale. See ongi teid eksiteele viinud. Kui Marius oleks olematu vormiga laval ära käinud ja edasi jõutõstmises võistelnud, kas siis mõtleksite teistmoodi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Mis alaesindaja ma olen siis? Käin korduvalt kergejõustiku võistlustel. Käin korduvalt erinevatel pallimänguvõistlustel (korvpall, jalgpall, võrkpall). Käin kulturismis võistlemas. Käin jõutõstmises võistlemas. Isegi ujumises olen võistlemas käinud, kui see ka läbi käis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 10:36 e.l. #323444Kristjan-Johannes Konsap
MemberSa oled ise ka võistelnud jõutõstmises ja nüüd oled kohe jõutõstja!?
Varustse all särk ja trikoo.
Ei ole jõutõstesuuniltusega. Lihtsalt tsükkel on jõudnud jõutsüklisse. Ma teen treeningplaane poole aasta peale. Ja 5 kuud tagasi Marius tegi veel 20-30 korduselisi seeriaid. Oktoobris läheb Marius uuesti pikemate seeriate peale.
Ma olen jõutõstmises võistelnud ühe nö hooaja ehk 2x.
Alustasin oma sportlaskarjääri ikka kulturismiga ja ainult sellega tegelesin enne mingi 5 aastat kui RAW tõstetega proovisin.
Marius kasutab surumissärki ja kükitrikood ja ei ole jõutõstja? Minuteada on ta isegi mingeid häid tulemusi teinud?
Kui juba varustust kasutada, miks mitte siis kumme, kette ja kiiruslikku trenni teha? Isegi mina olen neid teinud RAW jaoks ja kavatsen edaspidigi kasutada.
Teil oleks seal nagu mingi kompleks end ühe alaga sidumise vastu. Palju kõvem mulje mehest jääb ju siis, kui ütled et “oh ma siin nii möödaminnes võistlesin”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 10:36 e.l. #323445PaulR
MemberIse oled ka kulturist, kel on jõudu ja võiks seda kasutada jõutõstmise võistlustel. Mariusel sama asi, aga kuna asjaoludel ta lihtsalt jõudis enne jõutõstelavale kui kulturismi lavale. See ongi teid eksiteele viinud. Kui Marius oleks olematu vormiga laval ära käinud ja edasi jõutõstmises võistelnud, kas siis mõtleksite teistmoodi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No võiks jah, aga siis ma oleks ikkagi ju jõutõstja JA kulturist. Vähemalt mina näen asja niiviisi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 10:40 e.l. #323446PaulR
MemberPS. Mis alaesindaja ma olen siis? Käin korduvalt kergejõustiku võistlustel. Käin korduvalt erinevatel pallimänguvõistlustel (korvpall, jalgpall, võrkpall). Käin kulturismis võistlemas. Käin jõutõstmises võistlemas. Isegi ujumises olen võistlemas käinud, kui see ka läbi käis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma arvan, et sedasi edasi tegutsedes oled sa igal pool keskmisel tasemel, kõiki korraga tehes ei jõua tippu küll ühelgi neist aladest. Tipuks ma ei loeks siinkohal Eesti Meistri tiitlit või mingit Valgamaa tšempioni tiitlit nt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 10:59 e.l. #323448Sarge
MemberNo ma arvan, et sedasi edasi tegutsedes oled sa igal pool keskmisel tasemel, kõiki korraga tehes ei jõua tippu küll ühelgi neist aladest. Tipuks ma ei loeks siinkohal Eesti Meistri tiitlit või mingit Valgamaa tšempioni tiitlit nt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või Balti matši III kohta?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen jõutõstmises võistelnud ühe nö hooaja ehk 2x.
Alustasin oma sportlaskarjääri ikka kulturismiga ja ainult sellega tegelesin enne mingi 5 aastat kui RAW tõstetega proovisin.
Marius kasutab surumissärki ja kükitrikood ja ei ole jõutõstja? Minuteada on ta isegi mingeid häid tulemusi teinud?
Kui juba varustust kasutada, miks mitte siis kumme, kette ja kiiruslikku trenni teha? Isegi mina olen neid teinud RAW jaoks ja kavatsen edaspidigi kasutada.
Teil oleks seal nagu mingi kompleks end ühe alaga sidumise vastu. Palju kõvem mulje mehest jääb ju siis, kui ütled et “oh ma siin nii möödaminnes võistlesin”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tulemusi pole küll häid teinud, vähemalt varustusega. RAW tulemused on tugevamad kui varustusega, sest varustusega võistles eelmine sügis? Ei mäletagi. Ja RAW võistlus oli Tartumaa MV, mis olid pärast kulturismi hooaega kohe.
Pole kasutanud selle pärast, et pole võimalusi selleks ja kunagi ei ole eesmärk ka spets. varustuse trenne teha. Puhta jõu pealt saab ka jõutõstjaid võita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ja see, mida Kirp välja tõi, on Mariusega mitu korda juba läbi arutatud teema ja meie eesmärk on kulturism ning Marius nimetab ennast kulturistiks, mitte jõutõstjaks. Aga jah… nüüd Athletic fitnessis välja, et varsti on ta siis teie silmis fitnessist?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutõstmise võistlus sai alguse sellest, et ma rääkisin Mariusest Peep Pällile ja kuna noori on vähe jõutõstmises, siis otsustasime, et paneme Mariuse võistlema kui Marius nõus on. Marius mõtles, et miks ka mitte, vahet pole. Niisama ikka võib ju võistlemas käia. Ning siiamaani käib niisama võistlemas. Nüüd teeb niisama ka uue Eesti rekordi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 3, 2012 at 12:21 p.l. #323453jrx
MemberKui inimesel on tahtmist teha paremaid tulemusi erinevatel aladel, aga mitte profisporti, siis on mitmekülgsus ju igati tervitatav:)
september 3, 2012 at 12:49 p.l. #323460Kristjan-Johannes Konsap
MemberNonii. 5x5x130kg viimane seeria.
Nagu näha, otsisin seks puhuks kapist välja need õite head trennijalanõud: 99 kroonised säästumarketi ketsid. Jooksutossudega kaob tasakaal suurematel raskustel. Esimene seeria ketsidega oli ka harjumatu, aga õnneks tegin selle esimese katse juba kergel jalapäeval.
Kohe kui üleslaadimine lõpule jõudnud, panen üles ka rinnaltküki video.
Kommentaarid oodatud.
NB! Siin saate ka kvaliteedi HD peale panna!
september 3, 2012 at 1:00 p.l. #323462MariusL
MemberKui minust juttu juba tuli, siis seletan ära, et põhiala on ikkagi kulturism, valmistun kulturismi jaoks. Pole mõtet minna ju lavale, kui liha luul pole, või mis? Jõutõstmises osalen sellepärast, et noortes on mul ju võimalused medalikohale ning ma ilmselgelt ei jäta seda kasutamata, eriti siis, kui tulemused on eesti rekordi lähedale.
A lõppkokkuvõttes pole tähtis palju keegi kükib, sest kirbu jalg on minu omast 2x jämedam..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kulturismis lava peal ju jõudu ei näita..Ja kirp, sul on väga vägev vorm, ära pane tähele kui Taavi sind kuidagi minuga võrdleb, ta ikkagi palavikus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 1:11 p.l. #323464Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui minust juttu juba tuli, siis seletan ära, et põhiala on ikkagi kulturism, valmistun kulturismi jaoks. Pole mõtet minna ju lavale, kui liha luul pole, või mis? Jõutõstmises osalen sellepärast, et noortes on mul ju võimalused medalikohale ning ma ilmselgelt ei jäta seda kasutamata, eriti siis, kui tulemused on eesti rekordi lähedale.
A lõppkokkuvõttes pole tähtis palju keegi kükib, sest kirbu jalg on minu omast 2x jämedam..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kulturismis lava peal ju jõudu ei näita..Ja kirp, sul on väga vägev vorm, ära pane tähele kui Taavi sind kuidagi minuga võrdleb, ta ikkagi palavikus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahsoo. Kuskil olid su pildid, aga ma ei viitsi neid otsima hakata, et öelda, mis alal sul kõige rohkem perspektiivi oleks. Millegipärast on jäänud mulje, et jõutõstmine oleks rohkem sinule.
Kõige tugevam kulturist või kõige kiirem kulturist vms on küll head väljendid, aga laval loeb tõesti ikka see, mis laval loeb.
Taavist saan aru.
Tal on see palavik varsti juba 23 aastat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 1:13 p.l. #323466htilga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki oleks siis mõistlik ümber spetsialiseeruda, kui kulturismi treeningmetoodikaga jõutõstmises ilma teed? Pikas perspektiivis jõuad kaugemale ju ikkagi seal, kus juba nö muuseas väga häid tulemusi on märgata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 1:17 p.l. #323470Kristjan-Johannes Konsap
MemberRinnaltküki video ka. Nagu öeldud, siis kuna kükk võttis suht läbi, tegin rinnaltküki ilma sidemete, soojendussokkide jms lihtsalt kergemalt. Aga sügavus pole vist paha?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav tähelepanek: lausa kõhu liikumise järgi on näha, et kui alustasin alla laskmist poole hingamise pealt ehk enne, kui olin kõhulihased ja selgroosirgestajad jõudnud kontraheerida, läks ka tõusmine raskeks.
september 3, 2012 at 1:22 p.l. #323471MariusL
MemberÄkki oleks siis mõistlik ümber spetsialiseeruda, kui kulturismi treeningmetoodikaga jõutõstmises ilma teed? Pikas perspektiivis jõuad kaugemale ju ikkagi seal, kus juba nö muuseas väga häid tulemusi on märgata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle varustusega jõutõstmine ei meeldi, trikood, särgid jne..õige on ikkagi RAW. Eks tuleb oodata kevadet, kuna siis kulturismis välja, siis on näha, kas seal ka nö häid tulemusi on märgata…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.