Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
september 2, 2012 at 3:59 p.l. #323381
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEnda kogemustest võin öelda, et see ainevahetus võib muutuda igal ühel väga lühikese ajaga. 1998-2003 aastatel oli minu kehakaal stabiilselt kuni 82 kg, ükskõik mis ma ei söönud või kuidas trenni ei teinud. 2003 lõpus hakkas kehakaal ootamatult tõusma ja juba 2004 lõpus hakkasin vaeva nägema, et kehakaalu mitte üle 90 lasta. Usun, et hr Merisalulgi võib juhtuda, et see mees on paari aasta pärast üle 110 kg tahab ta seda või mitte, aga eks aeg näitab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vanadus on selle nimi. Ma räägin sulle kogu aeg, et sinu aeg on ümber.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga su ajupesu töötas: võtsin just sisse 6 kps Pump+ ja üritan 5×5 kükkida. Parem oleks, et mõjub!
september 2, 2012 at 5:13 p.l. #323384vend vähk
ModeratorVanadus on selle nimi. Ma räägin sulle kogu aeg, et sinu aeg on ümber.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga su ajupesu töötas: võtsin just sisse 6 kps Pump+ ja üritan 5×5 kükkida. Parem oleks, et mõjub!
Vana mees näitaks sulle, kuidas on võimalik 3-e kuuga maailmatasemel vormi saada, aga kas on mõtet?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 2, 2012 at 9:06 p.l. #323404Kristjan-Johannes Konsap
MemberKooliaeg on alanud ja täna sain minagi väga kasuliku õppetunni KKK-s ehk Kuusnõmmede Küki Koolis. Õpetajaks emeriitprofessor-dotsent Raigo Kuusnõmm.
Kuigi tundus, et väike unevõlg on veel sees(ka täna ärkasin kella peale, mitte ei saanud loomulikku vajadust täis magada), oli täna super jalatrenn Spartas.
Otsutasin trenni teha pärast tööd, 19.00st, et ikka paar toidukorda enne rasket trenni sisse saada.
Tunne ei olnud midagi erakordselt head, kuid vaim oli valmis. Plaanis oli teha kükki 5x5x130 kui vähegi õnnestub. 5×130 annab tegelikult sama rekordi, mis 2 nädala tagune hädine 2×142,5. Küll aga on sama tulemus viies seerias tunduvalt parem näitaja, kui ainult ühes!
Trennis olid ka vennad inimkraanad. Viimasena lihvis vormi Raigo, keda tahtsin kükki filmima ja julgestama paluda. Olles rääkinud talle oma mõttest kasutada kükis rohkem “good morning” tehnikat, et suuremaid raskusi liigutada, oli ta resoluutne: “See on rumalus”. Raigo tõi muuseas näiteks ka Aimari kükitehnika. Mulle kangestus kohe silme ette Indrek Otsuse 2010 EMV järgne kommentaar, kus ta kiitis Aimari jalgu, mis saavutatud tänu jõutõstmisele. Jalgu, mis olid eeliseks minu omade ees.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soojendusseeria 110 kgga oli kerge, kuid esimene seeria 130ga pani mind kahtlema. Raigo toonitas, et hoiaksin abaluud koos ja pea võimalikult kuklas, kiiret ülestulekut jne. Lisaks andis ta ka häid nippe sidemete sidumisel. Ülejäänud seeriatel ma “good morning” tehnikat ei kasutanud ja need õnnestusid päris hästi. Eks iga uus tehnika on alguses raske. Ka esimest korda sumot tõmmates ei tõmmata tavaliselt rohkem kui kitsa jalgade asetusega. Kuigi sumoga annab palju suuremaid rakuseid liigutada. Samas juba kangi õla tagaosale asetamisest oli kükis kõvasti abi nagu näha.
Teise harjutusena kükk kang rinnal. Kuna tundsin, et tavakükk koormas korralikult nii keha kui närvisüsteemi, otsustasin teha sidemeteta ja tunduvalt väiksema raskusega. 5x5x90 kg oli paras, millele annab järgmine kord lisada.
Reie tagaosale 5x6x55 kõhuli kõverdusi. Veidi mustema tehnikaga, aga jõukavas rõhungi raskusele.
Säärele 5x6x100kg smithil seistes pöia sirutusi. Paras raskus, kus tehnika oli hea ja millele annab järgmine kord arvatavasti 5kg ilusti juurde panna.
Pärast trenni taastumise kiirendamiseks kerge aeroobne 20 min. Trenn kokku täpselt 2,5 h.
Pärast trenni oli räme nälg ja väsimus, sest viimane tava toidukord oli 17.30. 21.45 panin sisse sheigi ja 22.40 kohe kodujuust, salat ja pruun riis otsa. Pärast seda tõmbas energia taas sisse.
Homme on ilmselt valus olla. Aga lisan esimesel võimalusel ka videod.
september 3, 2012 at 5:36 e.l. #323409Ott Kiivikas
MemberNo ma usun, et Ott vaidleks vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oti võistlusväline vorm on ka sama hea, kui mitte parem kui sinu praegune vorm.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Lavavormi jah ei saa hoida, kuid selline 8-9% rasvamassi peaks vähe kogenenumatele olema köömes.Eks see mis minu jaoks on vorm ja enamuse teiste jaoks on eri mõisted (enamuse tavainimeste jaoks olen ma ka hooajaväliselt heas vormis…), see sõltub sellest kui kõrgele keegi enesejaoks on lati pannud ja selge, et kui tahad tippkonkurentsis kaasa lüüa, siis peadki ka enese jaoks nõudmisi rangemaks muutma ja proovida viia seda latti iga võistlusega ülespoole. Seega võitlus käib eelkõige iseendaga, kui suudad ennast ületada, siis tõused ka teistega võdluses….
september 3, 2012 at 8:42 e.l. #323420Sarge
MemberKooliaeg on alanud ja täna sain minagi väga kasuliku õppetunni KKK-s ehk Kuusnõmmede Küki Koolis. Õpetajaks emeriitprofessor-dotsent Raigo Kuusnõmm.
Plaanis oli teha kükki 5x5x130 kui vähegi õnnestub. 5×130 annab tegelikult sama rekordi, mis 2 nädala tagune hädine 2×142,5. Küll aga on sama tulemus viies seerias tunduvalt parem näitaja, kui ainult ühes!
Tubli, tubli. Niisama mainin, et Marius 2 nädalat juba kang turjal teinud 5x5x120 ja ilma sidemeteta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh…. nüüd hakkas kool. Kahju, et kool tähtsam on kui trenn ja saab ainult vaheaegadel trenni teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 8:55 e.l. #323422Rainerr
MemberTubli, tubli. Niisama mainin, et Marius 2 nädalat juba kang turjal teinud 5x5x120 ja ilma sidemeteta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh…. nüüd hakkas kool. Kahju, et kool tähtsam on kui trenn ja saab ainult vaheaegadel trenni teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis vaheaegadel? Ega sa arstiks õpi, et üldse aega ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 8:57 e.l. #323423Sarge
MemberMis vaheaegadel? Ega sa arstiks õpi, et üldse aega ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mariusega niisama naljatasime, et kool hakkas, et nüüd saab ainult vaheaegadel trenni teha. Et dvi… 2 kuu pärast näeb siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Iroonia on selles, et tavaliselt noored just vaheaegadel midagi tarka ei tee (joovad, pidutsevad vms).
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 9:03 e.l. #323424vend vähk
ModeratorVaatan erinevaid pilte Kirgu vormist ja krt, on ikka eriline päntajalg! Jalg on suhteliselt viisakas juurikas, aga reljeefi ei ime nendest kuidagi välja võrreldes ülakehaga.
september 3, 2012 at 9:31 e.l. #323429AlanBStard
Moderatorsaaks kuskilt lugeda kuidas tõsta massis, samas seda kuivsust säilitada?Ikka saab.
http://www.amazon.com/Chemical-Muscle-Enhancement-Bodybuilders-Reference/dp/0972512403
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 9:33 e.l. #323430AlanBStard
ModeratorEndal sama plaan ainult tunduvalt aggressiivsem. 6 nädalat hullu trenni ja paras ülekaloraaž, siis nädal kaks lõdvemalt koos kiir-dieediga ning siis uuesti lammutamaIntermittent bulking
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 9:36 e.l. #323431AlanBStard
ModeratorSättige piltide jaoks siis korraks foorum ctrl ja – väiksemaks, nii saab kõik kolm kõrvuti.
Ma arvan et pigem Kirp las võtab veel natuke alla nii et 3 pilti mahuks kõrvuti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 10:02 e.l. #323436Kristjan-Johannes Konsap
MemberEks see mis minu jaoks on vorm ja enamuse teiste jaoks on eri mõisted (enamuse tavainimeste jaoks olen ma ka hooajaväliselt heas vormis…), see sõltub sellest kui kõrgele keegi enesejaoks on lati pannud ja selge, et kui tahad tippkonkurentsis kaasa lüüa, siis peadki ka enese jaoks nõudmisi rangemaks muutma ja proovida viia seda latti iga võistlusega ülespoole. Seega võitlus käib eelkõige iseendaga, kui suudad ennast ületada, siis tõused ka teistega võdluses….
Njaa. Kui vaadata, kes iga aastaga aina paremaid tulemusi näitab, sisi tundub, et su lähenemine on õige.
Samas on meil ka Vähk, kes pärast igat võistlust jämedaks paisub ja ka tulemust näitab.
Parem hooajaväline vorm seab kindlasti eeldused ka paremaks võistlusvormiks.
september 3, 2012 at 10:04 e.l. #323437Kristjan-Johannes Konsap
MemberTubli, tubli. Niisama mainin, et Marius 2 nädalat juba kang turjal teinud 5x5x120 ja ilma sidemeteta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui see nüüd läheb rubriiki “Motivatsiooniks”, siis tänan.
Muidu tood sa aga jälle täiesti kohatu võrdluse. Sinu Marius on ju ikka jõutõstja. Ja kuniks ta pole kulturismilavadel korralikku tulemust näidanud minust jämedama jalaga, siis ei puutu see üldse asjasse, palju tema kükib.
september 3, 2012 at 10:07 e.l. #323438Kristjan-Johannes Konsap
MemberVaatan erinevaid pilte Kirgu vormist ja krt, on ikka eriline päntajalg! Jalg on suhteliselt viisakas juurikas, aga reljeefi ei ime nendest kuidagi välja võrreldes ülakehaga.
september 3, 2012 at 10:16 e.l. #323439Sarge
MemberKui see nüüd läheb rubriiki “Motivatsiooniks”, siis tänan.
Muidu tood sa aga jälle täiesti kohatu võrdluse. Sinu Marius on ju ikka jõutõstja. Ja kuniks ta pole kulturismilavadel korralikku tulemust näidanud minust jämedama jalaga, siis ei puutu see üldse asjasse, palju tema kükib.
Motivatsioon ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, ta ei ole jõutõstja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Me ei harjuta isegi jõutõste tehnikat, sest ta ei ole jõutõstja. Eesmärk on liha peale kasvatada. Treeningkava on ülesehitatud lihasekasvatamisele suurte raskustega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Sügisel on Mariusel viimane hooaeg jõutõstmises ja siis ainult lavalaudadele. Kui jõutõstmises välja, siis ainult RAW võistlustele, kuhu võib-olla panen ka oma tüdruku võistlema. Varustus on ju nõrkadele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Pole kunagi ka spets jõutõste trenni teinud. Pole kunagi kumme kasutanud, kette vms. Varustuse trenne teeme enne võistlusi 2-3 tükki, et mitte häirida tavapäraseid trenne. Isegi seeriatevahelised puhkused ei veni üle 2 minuti (isegi 5×5 tehes).
PS vol2.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa ise peaksid ka teadma, et jõud areneb hästi kiiresti alguses. Ja jõutõstmise võistlused on selle pärast, et kodus mitte tühja vahtida ja lisaks on võistlemine huvitav ka, eriti kui veel saab kõrgeid kohti ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lihas kasvab aeglasemalt ja selleks võtsime aasta aega, et mitte teha seda viga mida ise tegin… pool aastat käisin trennis ja juba lavale olematu lihasega.AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.