Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2012 at 4:35 p.l. #322673
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMuide, see lihas, millest juttu oli, on see..

Ai krt. Mul veel nii hästi ei joonista, kui siin pildil. Vaja veel alla võtta.
august 27, 2012 at 4:40 p.l. #322674gmaster
MemberAi krt. Mul veel nii hästi ei joonista, kui siin pildil. Vaja veel alla võtta.

Munzeril ka ei joonistand. Aga edu sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 4:50 p.l. #322676Kristjan-Johannes Konsap
MemberEile oli kerge rind-õlg-triits trenn Spartas. Kohe-kohe algab raske selg-trapets-biitseps trenn. Eile jätsin meelega Workout Shocki võtmata, et täna seda suurem efekt oleks. Seal sisalduv arginiin jms kuluvad küll ka kergel päeval ära, aga keha harjub muidu liialt kofeiini ja teiste toimeainetega.
Üleeilne tugev jalatrenn põhjustas eile nagu kord ja kohus kerget väsimust. Tänaseks trenniks valmistudes sundisin end sihilikult varem magama ja täna on taas tunne tugev ja paljulubav. Killuke praekartulit on ilmselt veel laadimisest lihastesse jäänud ja vähemalt päevaks/mõneks on ka isu väiksem.
Kui asjale nimi anda, nimetatakse ühe põhjusena hormooni leptiini kõrgenenud taset. Kusjuures sain ühest artiklist kinnitust aimdusele, mida praktikas kogenud olin. Nimelt vähese une korral on mul alati söögiisu suurem. Ka artiklis kirjutati, et vähene uni mõjutab aju osa, mis kontrollib söögiisu, arvatavasti taaskord seotud leptiinitasemega. Vat sulle.
august 27, 2012 at 5:00 p.l. #322679vend vähk
ModeratorEile oli kerge rind-õlg-triits trenn Spartas. Kohe-kohe algab raske selg-trapets-biitseps trenn. Eile jätsin meelega Workout Shocki võtmata, et täna seda suurem efekt oleks. Seal sisalduv arginiin jms kuluvad küll ka kergel päeval ära, aga keha harjub muidu liialt kofeiini ja teiste toimeainetega.
Üleeilne tugev jalatrenn põhjustas eile nagu kord ja kohus kerget väsimust. Tänaseks trenniks valmistudes sundisin end sihilikult varem magama ja täna on taas tunne tugev ja paljulubav. Killuke praekartulit on ilmselt veel laadimisest lihastesse jäänud ja vähemalt päevaks/mõneks on ka isu väiksem.
Kui asjale nimi anda, nimetatakse ühe põhjusena hormooni leptiini kõrgenenud taset. Kusjuures sain ühest artiklist kinnitust aimdusele, mida praktikas kogenud olin. Nimelt vähese une korral on mul alati söögiisu suurem. Ka artiklis kirjutati, et vähene uni mõjutab aju osa, mis kontrollib söögiisu, arvatavasti taaskord seotud leptiinitasemega. Vat sulle.
Mul vastupidi- kui magan öösel 2-3 tundi ja lähen varavalges kalale, siis ei ole 12 tundi üldse mõtetki süüa kaasa võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 7:44 p.l. #322711Kristjan-Johannes Konsap
MemberSu keha on vist sellises šokis, et ainevahetus ei lähegi tööle. No sa oled üldse üks ebanormaalne isend niiet sellest ma järeldusi ei teeks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 7:51 p.l. #322712Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna oli päris hea trenn. Võiks ka super hea öelda, aga superseeriaid esmakordselt tehes on raske öelda, kas ka rekordeid tuli. Energiat oli veel trenni lõpuski. Loodan, et see varsti lahtub, et ikka sõba silmale saaksin.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme puhkepäev. Saunaringid ja taastavad venitused. Ilmselt ka väike aeroobne, sest saabun töö juurde alati üle tunni varem ja mis seal ikka niisama passida.
Ülehomsest nädala jagu 5×5 kava, milles on juba kergem tulemust mõõta.
august 27, 2012 at 8:04 p.l. #322714vend vähk
ModeratorSu keha on vist sellises šokis, et ainevahetus ei lähegi tööle. No sa oled üldse üks ebanormaalne isend niiet sellest ma järeldusi ei teeks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andekatel inimestel pidigi nii olema, aga mis tead sina, andetu nii peenest asjast!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 8:08 p.l. #322715Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa tean ainult, et andekad arenevad ka mitte tänu, vaid hoolimata oma metoodikast.
august 27, 2012 at 8:15 p.l. #322717vend vähk
ModeratorMa tean ainult, et andekad arenevad ka mitte tänu, vaid hoolimata oma metoodikast.
Eriti andekad ei pea nii tühiste asjade peale mõtlema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 8:22 p.l. #322721bohemianrhapsody
MemberEt võistlema ei lähegi ja piinad niisama ajaviiteks ennast?
august 28, 2012 at 4:53 e.l. #322726htilga
Krt kas ma pole seda juba selgitanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igaühele räägi uuesti…Ok. Kuna ma olin vahepal isegi üle 90 kg ja selle 3kuulise eksperimendi alguses 86, siis oli vaja natukene alla võtta, et saaks üldse kuhugi juurde kasvatada.
Muidu hakates sinna 86le veel peale ehitama söön end 90seks ja siis võtan jälle 75 lähistele tagasi. Selle käigus kaob nii vahepeal ehitatud lihas kui ka dieet ise venib pikaks, närvesöövaks.
Järgmisel pühapäeval lõpebki mu 3kuuline eksperiment “kui kiiresti on võimalik pärast kaitseväge vormi saada”. Siis teeme Otiga vormipildid ja vaatan, mida maestro edasiseks tegevusplaaniks soovitab.
august 28, 2012 at 6:21 e.l. #322731Kristjan-Johannes Konsap
Ma pole kindel, kas vormi jõuaksin. Edasiminekut tahaks ka näidata. Kui jõuaksin, ehk praeguse tempoga jätkates 76 kgni jõudes vormis oleksin, oleks see ca +2 kg arengut. Eks 2 aastat ole möödas ka, aga kahtlen, kas ma kaitseväes liha peale kasvatasin.
Egle tegi ka eile suurima “komplimendi”, mille kulturistile teha saab: “Sa oled väikseks jäänud.”
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 7:44 e.l. #322735vend vähk
ModeratorMa pole kindel, kas vormi jõuaksin. Edasiminekut tahaks ka näidata. Kui jõuaksin, ehk praeguse tempoga jätkates 76 kgni jõudes vormis oleksin, oleks see ca +2 kg arengut. Eks 2 aastat ole möödas ka, aga kahtlen, kas ma kaitseväes liha peale kasvatasin.
Egle tegi ka eile suurima “komplimendi”, mille kulturistile teha saab: “Sa oled väikseks jäänud.”
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viisakas kompliment! Eks mees ise teab, millal on õige aeg lavale astuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 6:18 p.l. #322854lkv
Member.. kui mitte kulturism seekord, siis miks mitte Athletic Fitness?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 9:11 e.l. #322919Kristjan-Johannes Konsap
Member.. kui mitte kulturism seekord, siis miks mitte Athletic Fitness?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eem. No selline poolkõva vorm, nagu seal vaja, et tohiks kaugel olla, aga seekord jääb vist vastupidavusest puudu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laagris ju proovisin jõuvooru. Need katsed olid küll pärast enda trenne ja seega vähelubavad, aga eks vähemalt mingi aja peaks enne pikkadele seeriatele rõhuma, kui AF-s võistelda.
Pigem tahaks taas jõutõstmises võistelda. Nt taas kevadel üliõpilaste MV-l. Kui suudan seekord -93 kg asemel seal 80 kandis võistelda ja selleks ajaks ka kogusummat paarikümne kilo võrra suurendada, oleks kena.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.