Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
august 20, 2012 at 7:15 p.l. #322183
vend vähk
ModeratorTäna tegin täieliku puhkepäeva. Enne tööd käisin Kalev Spas taastumas. Kas asi on veekeskuste suurtes peeglites, heas valguses või ikkagi vee vällja higistamises, igatahes näeb nii Tartu Aura kui Tallinna Kalev Spa peeglist alati head vormi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi on ka niisama vaadates vorm paranenud.Viimase dieedi ajal Tartus kuulus minu nädalaplaani raudkindlalt laupäevane puhke- ja laadimispäev. Ei söönud lõpus enam rämpsu, vaid lihtsalt 3-4 kotti pruuni riisi päeva peale jaotatuna ja taastumisprotseduuris veekeskuses. Süskarid+veekaotus moodustasid alati hea pildi. Kui see töötab, võiks ju enne võistlusi ka nii teha? Võiks, aga kus sa grimm peal enam saunatad. Pluss võistlussituatsioonis kaasneva ärevuse ja kõige muu kõrval kätub keha tihti jälle teisiti, kui keegi tark kuskilt luges või arvas.

Pärast tööd kerged venitused Powerplatel. Nüüd vaja homseks, uueks mikrotsükliks uus kava vaja kokku panna. Ikka 3+1, aga superseeriad 8+8+8. Kasutan kergemaid, “töötlevaid” harjutusi ja jätan närvisüsteemile suurt koormust avaldavad baasharjutused järgmise nädala 5×5 kavaks.
Rohkem positiivsust, rahvas(välja arvatud dopinguproovides)!
Ma arvan, et asi on ikka peeglites ja valguses. Mina ka olen oma elu parimaid vorme näinud just Aura Tervisekeskuses. Soonetas mis hirmus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 4:18 e.l. #321328Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa arvan, et asi on ikka peeglites ja valguses. Mina ka olen oma elu parimaid vorme näinud just Aura Tervisekeskuses. Soonetas mis hirmus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No siis peab ilmselgelt Aura rahvaga läbi rääkima, et kas saab Salmesse ka samad tingimused või rendime järgmine kord Aurat. Mis neid poolpiduseid vorme ikka rahvale näidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 5:11 e.l. #322196vend vähk
ModeratorNo siis peab ilmselgelt Aura rahvaga läbi rääkima, et kas saab Salmesse ka samad tingimused või rendime järgmine kord Aurat. Mis neid poolpiduseid vorme ikka rahvale näidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib-olla on asi ikka sauna keskkonnas, kus kuumus teeb oma töö. Äkki saaks hoopis Salme kultuurikeskus suureks saunaks ümber ehitada? Need hakkavad laval kotti saama, kes sauna ei armasta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 5:52 e.l. #322199Kristjan-Johannes Konsap
MemberVõib-olla on asi ikka sauna keskkonnas, kus kuumus teeb oma töö. Äkki saaks hoopis Salme kultuurikeskus suureks saunaks ümber ehitada? Need hakkavad laval kotti saama, kes sauna ei armasta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oleks ka sulle eeliseks. Sauna sa armastad, erinevalt imemeestest aserbaidžaanidest ja türklastest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soomlastega läheks aga raskeks…
august 21, 2012 at 9:48 e.l. #322214Rainerr
MemberMa arvan, et asi on ikka peeglites ja valguses. Mina ka olen oma elu parimaid vorme näinud just Aura Tervisekeskuses. Soonetas mis hirmus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka mina olen Aura riietusruumi peeglitest vastu vaatava pildiga alati kõige rohkem rahul. Teeb silmale ja enesetundele pai. Kõige kehvemad on igasugused kitsad ja kõrged peeglid pimedates ruumides
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 10:04 e.l. #322216Kristjan-Johannes Konsap
MemberKõige kehvemad on igasugused kitsad ja kõrged peeglid pimedates ruumides
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No muidugi. Sealt ju ei näe, kui keegi selja taha hiilib…
august 21, 2012 at 11:50 e.l. #322219vend vähk
ModeratorNo muidugi. Sealt ju ei näe, kui keegi selja taha hiilib…
See oleks ka sulle eeliseks. Sauna sa armastad, erinevalt imemeestest aserbaidžaanidest ja türklastest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soomlastega läheks aga raskeks… Venelastega ilmselt ka, aga nemad põruksid dopingukontrollis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 8:48 p.l. #322260Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna oli siis “kerge” jalatrenn superseeriatena 8+8+8. Jutumärkides seetõttu, et seda varem mitte teinuna ei osanud loomulikult raskuseid prognoosida. Veel vähem kerge päeva jaoks. Aga kuna energiatase oli täna vähesest unest hoolimata erkaordselt kõrge, siis oleks põhimõtteliselt isegi võinud teha raske trenni. Aga no kus sa seda enne tead kui raud vastu jalga on.
Kas kergest aeroobse mahu vähendamisest või eilsest veekeskuse külastusest, igatahes oli tänane vorm samuti hetkekaalu ehk 80,3 kg vääriline. 300g eesmärgini veel minna.
Not sure if hea tujuga paistab vorm parem või parem vorm tekitab hea tuju? Või hea tuju näitab, et keha on taastunud. Nii lihased kui energiavarud.
Vormi ajastamisest võib siinkohal rääkida. Ka enne võistlusi piiratakse tavaliselt aeroobse mahtu, et jalg saaks võistluspäevaks taastuda. Muidugi kui rasv pole põletatud, siis ei kooru sealt midagi välja.
Panen üles ka ühe poseerimisvideo. Tehtud pärast reie neli-ja kakspea trenni, niiet jalg on seega verd täis, kuid midagi vist ikka joonistab? Või mis?
Muidugi läksin ka seekord “grimmiga” alt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Valgus, mis saalis silmaga vaadates toob lihase välja, “SÖÖB” videovahendites pool lihast ära. Ma ei osanud seda hetkel tumedamaks ka töödelda. Eks järgmine kord üritan paremini.Siit ka vastus igivanale küsimusele. Kui tahame, et võistleja paistaks suure saali lõppu välja, peame kasutama tugevamat valgust. Kui kasutame tugevamat valgust, peamegi peale panema grimmi, et pealtvaatajale ei paistaks vaid “valge ruut valgel tasutal”.
Võtke mõnuga ja pange ikka HD, et ma teravam paistaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 8:55 p.l. #322262vend vähk
ModeratorSelles suhtes, et teete Alekseiga hoopis teistsuguse võistluse- kumb on valgem mees? Kui teid vaadata, siis on selline tunne, et suvi on emakeselt Eestimaalt ringiga mööda läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2012 at 7:00 e.l. #322265Ott Kiivikas
MemberKirbuke, ma loodan et sa ei pahanda, kuid see seis on hetkel hea ja selle pealt oleks hea hakata võistlusteks valmistuma, st. super stardipositsioon, just selline ja mitte kõrgem rasvaprotsent on paras offseasoniks ja sealt annab sellisel juhul teha ikka terava vormi. Kuid selge, et selle ajaga mis sa peale sõjaväge oled teinud, on toimunud suur muutus. Teeme mingi hetk uued pildid ja siis saab algpiltidega ikka korraliku enne ja pärast pildid…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Postituse mõte, mitte su võitlusvaimu kärpida, vaid innustama täisulikkuse poole liikuma…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2012 at 9:41 e.l. #322276vend vähk
ModeratorKirbu valge jalg isegi triibutab mõnusalt. Mees on peale ajateenistust nagu uuesti sündinud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2012 at 9:43 e.l. #322277MariusL
MemberJalg päris jäme
august 22, 2012 at 9:54 e.l. #322279htilga
MemberTäitsa korralik vorm juba!
august 22, 2012 at 10:23 e.l. #322283Kristjan-Johannes Konsap
Memberaugust 22, 2012 at 10:44 e.l. #322114Kristjan-Johannes Konsap
MemberEt keda huvitab, siis minuni jõudis ka biitsepsivideo viimasest jõutõmberekordiga seljapäevast.
Täna peaksin kätte saama ka jalapressi video.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.