Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2010 at 7:28 e.l. #278267
Nony
MemberSulle meeldib Kirbu kannatustest mõnu tunda?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eee… Mitte päris nii
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi tegelikult on need mustad emotsioonid blogile kõvasti värvi lisanud (seega natuke ikka tunnen ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Mulle lihtsalt tundub, et ainult “roosades värvides” lugu oleks igav lugeda…
Ja hea teada, et ka võistlevad sportlased on kõigest inimesed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2010 at 7:29 e.l. #278268vend vähk
ModeratorKui te vaid näeks, kuidas Kirp kergejõustikus ja pallimängudes kannatab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Laiba nägu on pidevalt ees…Oleme ausad, kusjuures väga siiras laiba nägu! Nüüd on vähemalt inimese moodi. Muidu on nii, et põsk on kogu aeg saia täis ja nägu on nagu täiskuu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2010 at 7:31 e.l. #278269Nony
MemberKui te vaid näeks, kuidas Kirp kergejõustikus ja pallimängudes kannatab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Laiba nägu on pidevalt ees…Sellest postitusest õhkub küll puhast mõnutunnet Kirbu kannatustest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2010 at 7:51 e.l. #278277Ott Kiivikas
MemberMa proovin lihtsalt ennast panna kõrvaltvaataja rolli ja mõelda, et kas ma tahaksin kõike seda ette võtta…..kui see selline kannatuste rada on? Selge on see, et Kirp kirjutabki nii nagu stsenaarium on, ta ei ilusta ega peagi seda tegema, miks ma lisasin seda roosat värvi sinna teksti on sellepärast, et anda mõista, et on olemas ka rõõmsamates toonides ettevalmistusi….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte et see elu lust ja lillepidu on, vaid normaalne enesetunne valdava osa ajast dieedil on tagasiside organismi poolt, et kõik füsioloogilised protsessid saavad organismis normaalselt kulgeda…oktoober 6, 2010 at 10:12 e.l. #278283Nony
MemberMa proovin lihtsalt ennast panna kõrvaltvaataja rolli ja mõelda, et kas ma tahaksin kõike seda ette võtta…..kui see selline kannatuste rada on? Selge on see, et Kirp kirjutabki nii nagu stsenaarium on, ta ei ilusta ega peagi seda tegema, miks ma lisasin seda roosat värvi sinna teksti on sellepärast, et anda mõista, et on olemas ka rõõmsamates toonides ettevalmistusi….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte et see elu lust ja lillepidu on, vaid normaalne enesetunne valdava osa ajast dieedil on tagasiside organismi poolt, et kõik füsioloogilised protsessid saavad organismis normaalselt kulgeda…Saan aru… Ma tegelikult mõtlesingi pigem seda, et tänu nendele mustadele emotsioonidele on blogi palju vürtsikam ja lugejale huvitavam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2010 at 10:35 e.l. #278284savi_
MemberSimulant!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2010 at 11:11 e.l. #278287IvoP
MemberSimulant!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen sinuga ühel meelel!
oktoober 6, 2010 at 3:12 p.l. #278310Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa lihtsalt loen ja imestan ,te valmistute nagu mingile viimsele teekonnale ennast sättima….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 10 trennipäevast 9 peab olema hea tunne kui aga on väsimus, tülpimus, kehv enesetunne, siis tehakse midagi viltu – see on minu aastatepikkuse treeningfilosoofia tulemus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis muud – pea vastu sõber, bankett on juba tellitud (lõhepasta, jäätis jne….) ei hakka su tuju täna rohkem rikkuma…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…aga nüüd kõige tähtsam küsimus: täidetud munad seekord ikka on!?!? Kulturist jääb ikka kulturistiks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No eks andetud sportlased peavadki natukene vaeva ka nägema, eriti kui tahetakse areneda, mingit uut taset saavutada.
Vaevalt isegi sellisel andekal mehel nagu Imre Vähi korra päevas süües väga hea enesetunne on. Nagu me teame, siis mingit imedieeti olemas ei ole. Laksa sisse valku või rasva või süsivesikuid, ikka pead kannatama nälga ja muud defitsiidiga kaasnevat.
Aga tänaseks over and out.
oktoober 6, 2010 at 7:13 p.l. #278250rinaldo
MemberAhoi! Kas teeme võistluse särkide asja ära siis? Mõtlen seda, et kiireks läheb ja me peaks koos tüdrukuga kohad ülejäänud rahva juurde võtma, et ikka paigutus õige oleks. On sul inimesed koos? Anna teada!
Praeguseks on minu poolt tulemas 3 inimest.
oktoober 7, 2010 at 7:42 e.l. #278344Ott Kiivikas
MemberMa saan aru, et Kirbu fännvlub kogub hoogu….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2010 at 8:23 e.l. #278348vend vähk
ModeratorMa saan aru, et Kirbu fännvlub kogub hoogu….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselt tuleb sama värk, mis kevadel EM-il kui ühele horvaadile finaalis fännid kaasa elasid ja igal fännil oli särgi peal üks täht ja kui nad rivis seisid, siis moodustasid sportlase nime. Paraku selline kaasaelamine ikkagi ei aidanud sellel mehel absoluudseks euroopa meistriks tulla- teine mees(Oti kategooria võitja) oli parem!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2010 at 9:35 e.l. #278359smithereens
MemberIlmselt tuleb sama värk, mis kevadel EM-il kui ühele horvaadile finaalis fännid kaasa elasid ja igal fännil oli särgi peal üks täht ja kui nad rivis seisid, siis moodustasid sportlase nime. Paraku selline kaasaelamine ikkagi ei aidanud sellel mehel absoluudseks euroopa meistriks tulla- teine mees(Oti kategooria võitja) oli parem!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miski pole võimatu, äkki nüüd aitab!
oktoober 7, 2010 at 9:56 e.l. #278360Jarmo Oberst
MemberMiski pole võimatu, äkki nüüd aitab!Kirp absoluudi võitjaks !
oktoober 7, 2010 at 10:42 e.l. #278363rinaldo
MemberKirp absoluudi võitjaks !Kirp maailmameistriks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2010 at 11:19 e.l. #278365vend vähk
ModeratorKirp presidendiks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.