Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi
- This topic has 3,239 replies, 227 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
K J Konsap.
-
AutorPostitused
-
juuli 8, 2012 at 9:04 p.l. #319591
Taavi701
MemberHea on tõdeda, et hoolimata möödunud neljakümnest päevast pole Kirp oma aluspükse ja sokke veel vahetanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2012 at 9:08 p.l. #319592Kristjan-Johannes Konsap
MemberHea on tõdeda, et hoolimata möödunud neljakümnest päevast pole Kirp oma aluspükse ja sokke veel vahetanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see-eest olen endale ostnud keti ning ajanud ära juuksed ja vuntsid. SEEGA: väljaspoolt tundun nagu korralik. Järgmise 40 päeva jooksul luban, et jõuan järjega ka sokkide ja trussikuteni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2012 at 10:54 p.l. #319594fantomin
MemberTubli Kirp!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilusad jõutõmbed ja selg on ikka piltidel ka märgatavalt paremaks läinud. (y)Ott ütles hästi – see on ju huumor noh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..haha..pead rohkem pingutama ja vähem huumorit tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2012 at 3:45 p.l. #319632Kristjan-Johannes Konsap
MemberTubli Kirp!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilusad jõutõmbed ja selg on ikka piltidel ka märgatavalt paremaks läinud. (y)Ott ütles hästi – see on ju huumor noh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..haha..pead rohkem pingutama ja vähem huumorit tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Iga asja jaoks oma aeg.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huumorist oli asi kaugel. Teine kordus tuli tõesti kergelt, aga kuna ma ei taha teha suurt põrget ja kolmandast kordusest alates hakkas üks kangi pool varem vastu maad käima, siis läks asi raskemaks ja pingutus oli suur.juuli 9, 2012 at 4:27 p.l. #319633Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna tegin antud kava viimase trenni Revalis: jalatrenni. Alaselg on täna muidugi jõutõmbest kange, aga korralik koormus jalale sai siiski antud.
Enne trenni sisse vaid 2 toidukorda, sest tahtsin veel täna maale jõuda. Kaua ma seal linnas suve maha magan.
Kükk kang turjal
10×90
8×110
6×130 (vöö+sidemed)
6×150 viimane abiga (vöö+sidemed)
Ehk siis alustasin tööseeriaid raskusest, mis tavaliselt on teine seeria. 130st panin esimest korda vaba mehena peale sidemed, mis kusjuures olid suht harjumatud: 6 kordust polnudki nii kerged kui ootasin.
150ks võtsin end kokku, üritasin keskenduda nii hingamisele, alaselja ja kõhulihaste kasutamisele kui ka sidemete kasutamisele. Deemonid hakkasid möllama, ajasid adrenaliini üles ja seeriast ma jälle väga palju ei mäleta. Igatahes oli see üks väga kõva pingutus. Viimane kordus tõmbas vasaku jala sääre välisosa põlvest sääreluu otsani valusaks, kuid õnneks taandus see mõne ajaga pärast sidemete eemaldamist. Kõva väljakutse igatahes. Võrdluseks taaskord, et võistlustel olen seni kükkinud vist max 160 kg? 170 olen ka kunagi saalis peale ladunud, aga selle tehnikas pole kindel. Antud seeria peaks olema rekordi vääriline.
Jalapress (Cybex)
12×230
10×290
8×350
8×400
Täitsin eesmärgi 400 peale laduda. Ütlen ausalt, et sooritustempo oli kiirem kui tavaliselt. Kui raskusele rõhuda, siis ehk võikski teha kiiremini kui 3 sek negatiivi, kuid usun, et esimesel kuul tuli puhas tehnika pigem kasuks lihaste harjutamisel koormusega. Amplituut oli endiselt nii suur kui alaselja tõusmiseta saab. Ei ole üks neist, kes raskust amplituudi arvelt suurendavad. Viimane seeria võttis ka pildi liikuma, aga oli oodatust kergem. Jalapressi teen loomulikult sidemeteta.
“Ooohohh. Oi see on tore vaadata kohe…”
Siinkohal oli juba üks sheikeritäis vett segatuna Amino Rushiga otsas ja viimane pole enne tundunud nii magus.
juuli 9, 2012 at 5:53 p.l. #319634Sarge
MemberEi usu, et praegu veel 210 ära tuleb, aga 200kg kindlasti. Jõutõmme taastub üldiselt päris hästi. Kükk on küll varasemaga kõvasti paranenud. Minu mäletamist mööda oli meil eelmise aasta kevade võistlustel võrdne – 160kg. Nüüd usun, et 170 pole mingi probleem.
Rind on küll hästi arenenud. Vaadates before pilti, siis seal näha, et rind oleks nagu ära vajunud. Eks toonus on kõvasti paranenud ja rind ümaram nüüd.
Sügisel kavatsed võistelda ka?
Keep up the good work!
juuli 9, 2012 at 6:22 p.l. #319637Kristjan-Johannes Konsap
MemberEi usu, et praegu veel 210 ära tuleb, aga 200kg kindlasti. Jõutõmme taastub üldiselt päris hästi. Kükk on küll varasemaga kõvasti paranenud. Minu mäletamist mööda oli meil eelmise aasta kevade võistlustel võrdne – 160kg. Nüüd usun, et 170 pole mingi probleem.
Rind on küll hästi arenenud. Vaadates before pilti, siis seal näha, et rind oleks nagu ära vajunud. Eks toonus on kõvasti paranenud ja rind ümaram nüüd.
Sügisel kavatsed võistelda ka?
Keep up the good work!
Jõutõmbe rekordil mängib kindlasti rolli, kas seda raskust üldse maast lahti õnnestub tõmmata. Kindlasti on lihtsam teha väiksema raskusega pikem seeria, eriti kui põrgatada. Negatiivse faasiga kaasneb ka elastsusjõud ning siis on juba lihtsam kordus rohkem teha kui nullpunktist raskus üles saada.
Ehk kui mu eesmärgiks oleks hetkel 1 korduse maksimumi proovida, arendaksin kindlasti tõmbe erinevaid faase, kiiruslikust jne. Siis tuleks see rekord kindlasti paremini.
160 olen võistlustel kükkinud, 165 pole proovinud. Viimasel võistlusel, mäletan, läksin seda teed, et jätsin 165 vahele ja läksin kohe 170 üritama, mis aga ebaõnnestus.
Sügisel ei kavatse võistelda hetkeplaanide järgi.
Tänud.
juuli 9, 2012 at 6:28 p.l. #319639AlanBStard
Moderatorpäikese osas vist oled alla andnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikese osa peab kirp vist väikese keemia appi võtma. Õigemini taime
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2012 at 6:30 p.l. #319640Kristjan-Johannes Konsap
MemberPäikese osa peab kirp vist väikese keemia appi võtma. Õigemini taime.
Oh tell me more, old wise one.
juuli 9, 2012 at 6:31 p.l. #319641AlanBStard
ModeratorSa oled seda proovinud aga hiireannustes. Aeg on minna mehetegudele.
juuli 10, 2012 at 5:46 e.l. #319661kr15tjan
Memberjuuli 10, 2012 at 8:02 e.l. #319666AlanBStard
Moderator15 min enne sööki
juuli 11, 2012 at 1:15 p.l. #319734Kristjan-Johannes Konsap
MemberEile ja täna teen jõusaalivabad päevad. Täna lähen küll juba aeroobset tegema.
Eile sai maal oldud ja seda rahustavat lokkavat rohelust nauditud. Loodetavasti jõuab seda suve jooksul veel küllalt teha.
Lasin rihma lõdvaks, sest täiesti trennivaba päev oli viimati vist 24. juuni. Asja juurde käis ka väike “laadimine” ehk šašlõkk ja jäätisepoiss.
Täna söön taas nagu kord ja kohus ning lähen pärast tööd süsivesikuid naha alt välja väntama.
Homme alustan uue treeningkavaga, millest hiljem lähemalt. Praegu lihtsalt mõned pildi minu tavalistest einetest.
Lõunaoode või enne trenni kergem söök. 200g 4% kodujuustu kaneeliga, juurde puuvili+ lisasüsivesikuid mõnest pudrust kui vaja.
Kookosrasvaga pruunistatud(eelnevalt keedetud)/praetud kanafilee 100-150g korraga. Kõrvale Kalmuse impeeriumist tuntud aedoad. Peal üks mu lemmikkaste: Uncle Ben’ s Sweet&Sour Extra pineapple.
Sama asi, lihtsalt ketšupiga. Kana praadimisel lisan tavalist broilerimaitseainet. Kõrvale ühel päeval valge, teisel pruun riis jne.
Tänane eine sea välisfilee. Külmutatud “köögiviljad praadimiseks” segu.
Tatar Maggi mingi suht terava, magushapu kastmega.
juuli 11, 2012 at 1:19 p.l. #319735PaulR
MemberMiks nii vähe liha ? Või sööd mitu x päevas liha?
juuli 11, 2012 at 1:46 p.l. #319737protein_pets
MemberLõunaoode või enne trenni kergem söök. 200g 4% kodujuustu kaneeliga, juurde puuvili+ lisasüsivesikuid mõnest pudrust kui vaja.

Vanasti pandi kummikomme, nüüd siis kaneeli?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.