Kriminurk: 15-a vend jäi vahele mass2 ja kreatiiniga
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kriminurk: 15-a vend jäi vahele mass2 ja kreatiiniga
- This topic has 61 replies, 22 voices, and was last updated 5 years, 8 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2011 at 10:20 e.l. #317061
Undionu
MemberNo hea kui aitas, samas, mida see Joint+ lisaks glükosamiinile veel sisaldas ja mis lisandeid sa veel võtsid, oma osa võib ka nendel olla.Ma siiski olen seisukohal, et minu kunagine Arthryli kuur ja tema toime olid marginaalse tähendusega võrreldes harjutustega, mida ma tegin.
Muud ei võtnud midagi ja seda saab lugeda, mis seal veel sees on. Kusujuures erilist usku ka polnud, mõttes olin juba leppinud, et arstiaeg kinni panna ja vajadusel noa alla minna… seekord vedas.
oktoober 11, 2011 at 10:45 e.l. #317065harselius
Memberolen kokku puutunud olukorraga, kus tuttav noorena manustas liiga palju kreatiini, millest kreatiniini tase veres läks liiga kõrgeks ja kutt oli neerudega haiglas. muidugi võisid neerud juba ennem haiged olla või mingisugused teised ained talle halba teha, aga sellegi poolest jääb kahtlus kreatiini peale. tänaseni on arst keelanud tal kreatiini söömise.
mõtle kui sul nüüd keegi lähedane hakkab sama lollilt kread manustama.
kuigi ma arvan jätkuvalt, et kreatiin on üks parimaid aineid, mis annab suurepäraseid tulemusi ja hinna/kasu tegur on paigas. sellest hoolimata tuleb see ka omal ajal ja korralikult tarbides.
glükosamiinist rääkides, selle vastu mul poleks midagi. see on pmst sama nagu vitamiinide või mineraalide tarbimine: aitab säilitada tervist. ja see ongi põhiline.
oktoober 11, 2011 at 10:59 e.l. #317069jorsik
Memberolen kokku puutunud olukorraga, kus tuttav noorena manustas liiga palju kreatiini, millest kreatiniini tase veres läks liiga kõrgeks ja kutt oli neerudega haiglas. muidugi võisid neerud juba ennem haiged olla või mingisugused teised ained talle halba teha, aga sellegi poolest jääb kahtlus kreatiini peale. tänaseni on arst keelanud tal kreatiini söömise.mõtle kui sul nüüd keegi lähedane hakkab sama lollilt kread manustama.
kuigi ma arvan jätkuvalt, et kreatiin on üks parimaid aineid, mis annab suurepäraseid tulemusi ja hinna/kasu tegur on paigas. sellest hoolimata tuleb see ka omal ajal ja korralikult tarbides.
glükosamiinist rääkides, selle vastu mul poleks midagi. see on pmst sama nagu vitamiinide või mineraalide tarbimine: aitab säilitada tervist. ja see ongi põhiline.
Idioodi käes on sool ja suhkur ka ohtlikud, neid liialt manustades võid ka haiglas lõpetada, kas arst keelaks nende kasutamise ka elu lõpuni? Harida tuleb inimesi, mitte kõike keelata, mille vale tarbimisega endale liiga tehti.
oktoober 11, 2011 at 1:06 p.l. #317088haubits
Memberolen kokku puutunud olukorraga, kus tuttav noorena manustas liiga palju kreatiini, millest kreatiniini tase veres läks liiga kõrgeks ja kutt oli neerudega haiglas. muidugi võisid neerud juba ennem haiged olla või mingisugused teised ained talle halba teha, aga sellegi poolest jääb kahtlus kreatiini peale. tänaseni on arst keelanud tal kreatiini söömise.mõtle kui sul nüüd keegi lähedane hakkab sama lollilt kread manustama.
Haigete neerude puhul on valgurohke dieet täiesti vastunäidustatud spordimeditsiinis, aga seda ei süüdista keegi kunagi.
IVARK, mingi rotaatormanseti probleem või? Soovitaks jätta päevad-nädal täiesti trenn ära ja siis leebelt nädala näiteks. Kokkuvõttes võidad rohkem, kui ääri-veeri poolkõvalt kuu, kaks treenides.
Mul oli kevadel osaline subskapularise kõõluse rebend ja siis sai see väga selgeks.
Põletikuvastast, valuleevendajaid võta kindlasti, kui probleemi tunned.
oktoober 11, 2011 at 2:03 p.l. #317092gmaster
MemberHaigete neerude puhul on valgurohke dieet täiesti vastunäidustatud spordimeditsiinis, aga seda ei süüdista keegi kunagi.Minumeelest süüdistatakse küll
oktoober 11, 2011 at 6:11 p.l. #317107haubits
MemberMinumeelest süüdistatakse küllEks kindlasti, aga tendets on selline, et sealt ei kiputa süüdlast otsima.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2011 at 6:58 p.l. #317117Angelo
MemberMõttetu teema, pange lukku.
oktoober 12, 2011 at 6:37 e.l. #317146AlanBStard
ModeratorTeema siis selline, et 15 a vend “jäi vahele” mass2’ga ja kreatiiniga.vanemad on eriti toidulisandite suhtes konservatiivsed ja minagi ei kiida sellist asja heaks, kui 15a poisid hakkavad kreatiini tarvitama. poiss teeb küll aktiivselt trenni aga toitumisest, toidulisanditest ega treeningkavast ei tea midagi. massist ma saan veel aru, aga mis mõte on kreatiini ebaregulaarselt tarvitada?! küsisin, et kas ta on uurinud, mida kreatiin üldse organismiga teeb ja ta kostis, et annab vastupidavust ja 4,5kg massi paari nädalaga juurde :S, nagu kus tulevad sellised arvamused?
tehke nüüd poisile selgeks, et see ei ole seda väärt ja on organismile liiga koormav.
Mass2-e suhrukogus võib olla koormav.
Kreatiinipuudus on koormav, kreatiin ise vastupidi, vähendab koormust eri organitele. Miskipärast ka vigastusi.
oktoober 12, 2011 at 7:14 e.l. #317149vend vähk
ModeratorViimasel ajal on liiga palju sellist teemat, kus noored, 15-16 aastased ei ole veel jõusaaligi jõudnud kui juba räägivad kreatiinist, üleväsimusest jne. Mina ise kasutasin esimest korda elus kreatiini 24-aastaselt kui olin enne jõusaalides rassinud 9 imelist aastat. Noortele meestel soovitan ennekõike korralikult vaheldusrikast toidulauda ja alles siis vaikselt võib algust teha lihtsamate toidulisanditega. Loomulikult korralik trenn peab ka taustaks olema!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2012 at 7:23 p.l. #251716udso1
Memberjah: “KURRRRAT, POISS, KASSASAADRAISK! EI KÄI ENAM SAALIS ÄHKIMAS, MINE PAREM LAABERDA TÄNAVAT MÖÖDA! MINE JOO NURGA TAGA ÕLUT NAGU TEISED POISID! KULUTA OMA RAHA PAREM SUITSUDE PEALE! AH SINA TAHAD MEIL SPORTLANE OLLA, JAH! MA SULLE TEEN SPORTI!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täpselt…jaanuar 14, 2012 at 7:46 p.l. #251697gmaster
MemberMa lugesin kogemata et KULUTA OMA RAHA PAREM SUITSIIDI PEALE
jaanuar 15, 2012 at 10:41 e.l. #251470SoxBeIn
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 15, 2012 at 4:10 p.l. #250994P-A-U-L
MemberJaa, on ikka “probleemid”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vanem vend peaks ikka nooremat aitama, mitte foorumis nutma….
Jutu järgi ise ju hirmus spetsialist, milles siis küsimus, ma ei saa aru?
jaanuar 15, 2012 at 4:19 p.l. #250975htilga
MemberKüllap otsiti foorumi teema näol “autoriteetset tagakiitmist”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 15, 2012 at 4:38 p.l. #250910gmaster
MemberKüllap otsiti foorumi teema näol “autoriteetset tagakiitmist”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõnad “kiitmine” ja “foorum” ei käi kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.