Kriminurk: 15-a vend jäi vahele mass2 ja kreatiiniga
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kriminurk: 15-a vend jäi vahele mass2 ja kreatiiniga
- This topic has 61 replies, 22 voices, and was last updated 5 years, 8 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 10, 2011 at 10:32 e.l. #316957
gmaster
MemberMa just mõtlesin et ei viitsi siia teemasse enam midagi lisada, aga tihti on just see esimene kuur kõige efektiivseim.
oktoober 10, 2011 at 10:33 e.l. #316958htilga
MemberNo aga tegelikult on ju point selles, et ei ole mõtet poisile vanemate ja vanema venna poolt kõrri hüpata, kui teine kreatiini tarbis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …asi on antud teema puhul suhtumises, nagu oleks midagi illegaalset tarbinud.—
Aduge natuke ka seda pointi, et sellest teemast siin võib sõltuda, kas tol poisil tehakse kodus kere kuumaks või mitte… pärast jääb veel taskurahast ilma, pannakse koduaresti ja ei lasta enam üldse jõusaali.
oktoober 10, 2011 at 10:36 e.l. #316960Archangel
MemberMa just mõtlesin et ei viitsi siia teemasse enam midagi lisada, aga tihti on just see esimene kuur kõige efektiivseim.Vot selle kohta ei oska kindlalt midagi öelda. Aga Arvan, et see võib olla nii sellepärast, et areng muutub alati aina aeglasemaks mida pikem su staaž saalis on.
Niiet, kui keegi suudaks naturaalselt oma Teisel jõusaali aastal areneda ca. +5kg lihasmassi ning suudaks kreatiiniga +10% = 5,5kg lihast (kreatiin annaks 0,5kg), siis kui ta järgmine kord näiteks mitu, mitu kuud või isegi aasta aega hiljem järgmise suure kuuri teeb siis selleks ajaks oleks tema naturaalne areng näiteks juba kõigest 3kg aastas ning sellele +10% juurde = 3,3kg liha. (Ehk kreatiin pakuks 0,3kg)
Seega kreatiini toime on sama, aga naturaalne areng on vahepeal aeglustunud ning muutus vähem märgatav.
oktoober 10, 2011 at 11:15 e.l. #316964Undionu
MemberKui 15 aastane korralikult toitub, siis sellises vanuses peaks hormoonid möllama ja areng niisamagi ülikiire trennis. Samas mingit kahju kreatiin ka ei tee ja mina pigem astuks venna kaitseks välja, kui vanemad talle peale lendavad. Massilisajat süüa on lihtsalt raha raiskamine!
oktoober 10, 2011 at 11:35 e.l. #316969vrsm
MemberNo aga tegelikult on ju point selles, et ei ole mõtet poisile vanemate ja vanema venna poolt kõrri hüpata, kui teine kreatiini tarbis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …asi on antud teema puhul suhtumises, nagu oleks midagi illegaalset tarbinud.
—
Aduge natuke ka seda pointi, et sellest teemast siin võib sõltuda, kas tol poisil tehakse kodus kere kuumaks või mitte… pärast jääb veel taskurahast ilma, pannakse koduaresti ja ei lasta enam üldse jõusaali.
jah: “KURRRRAT, POISS, KASSASAADRAISK! EI KÄI ENAM SAALIS ÄHKIMAS, MINE PAREM LAABERDA TÄNAVAT MÖÖDA! MINE JOO NURGA TAGA ÕLUT NAGU TEISED POISID! KULUTA OMA RAHA PAREM SUITSUDE PEALE! AH SINA TAHAD MEIL SPORTLANE OLLA, JAH! MA SULLE TEEN SPORTI!”
oktoober 10, 2011 at 11:47 e.l. #316970ROtter
MemberThere is also some indication that creatine may be less effective in children and the elderly.
oktoober 10, 2011 at 12:28 p.l. #316975htilga
Memberjah: “KURRRRAT, POISS, KASSASAADRAISK! EI KÄI ENAM SAALIS ÄHKIMAS, MINE PAREM LAABERDA TÄNAVAT MÖÖDA! MINE JOO NURGA TAGA ÕLUT NAGU TEISED POISID! KULUTA OMA RAHA PAREM SUITSUDE PEALE! AH SINA TAHAD MEIL SPORTLANE OLLA, JAH! MA SULLE TEEN SPORTI!”See võib naljakas tunduda aga ma olen kohanud juhtumeid, kus vanemad ei luba järeltulijatel jõusaali minna põhjendusel, et muidu lähed liiga “musklisse”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes teab kuidas selle teema algataja peres väärtushinnangud on, kui kreatiin juba põhimõtteliselt keelatud aineks klassifitseeritakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2011 at 12:55 p.l. #316976gmaster
MemberSee võib naljakas tunduda aga ma olen kohanud juhtumeid, kus vanemad ei luba järeltulijatel jõusaali minna põhjendusel, et muidu lähed liiga “musklisse”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kes teab kuidas selle teema algataja peres väärtushinnangud on, kui kreatiin juba põhimõtteliselt keelatud aineks klassifitseeritakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa harseliuse pilti ikka oled vaadanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Ma sain aru et see oli tema vend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Aga miks tarbida mingit ainet, mille funktsioone ja õiget kasutust peaaegu ei tea või režiimist kinni ei pea?
Seda enam, et toitumine ja treening polnud korras. Siis on ju lihtsalt raha raiskamine?
oktoober 10, 2011 at 1:00 p.l. #316978htilga
MemberSa harseliuse pilti ikka oled vaadanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Ma sain aru et see oli tema vend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?
Aga miks tarbida mingit ainet, mille funktsioone ja õiget kasutust peaaegu ei tea või režiimist kinni ei pea?
Seda enam, et toitumine ja treening polnud korras. Siis on ju lihtsalt raha raiskamine?
Jah, kas ma väljendasin end kuskil halvasti/kahemõtteliselt?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Väike tähelepanek:
Muidugi tekib nooremal vennal asja vastu huvi, kui vanemal juba aasta eest sellised kogused hinge taga:
Rohkem hetkel meenutada ei suutnud…kogused võivad olla veits teised…
Biotech Mass- 1kg
Selfomninutrions taastaja: Essential aminofusion 1 kg
No-xs 1 purk
Krealkalyn- 1suur purk
Biotech monohüdraat-1
Fitwhey-1kg
Fitmass- 1kg
Fitcrea- 200g
Gaspari Myofusion valk- 2kg
Gaspari amino- 500g
Apilak 3 pakki
Serious mass – 5,5kg
Bestbody Casein- 1kg
Malto- 1kg
Dextrose trauben zucker- 2kg
BestBody xxl booster- 1kg
Biotech mass- 1kg
Gainbolic- 1 kg
Selfomninutrition valk-2x1kg
Essential amino liquid- 1L
Zma- 1 purk
Biotech monohüdraat- 500gr
BestBody monohüdraat- 500gr
Beta-alanine- 200gr
Biotech amino st5300- 1purk
Olimp vita-min 1 pakk
Tribulus-1 purk
Nobrand arginiin- pool purki
Arginiini kapslid- 1 purk
Maralijuur- 1 purk
b-vitamiini kompleks- 1 pakk
eleuterokokk- 1 pudel
guaraana tabletid- 1 purk
kofeiini tabl- 1 purk
omega3 kapslid- 1 purk
prode90- 1 kott
fasti kaseiin- 1 kott
linaseemneõli- 1 pdl
…raudselt panid oma purkideümbruse rotilõkse ka täis (et ta jumala eest ei puutu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) ja ilmselgelt tahab ju vend ka- eriti kui ta näeb, et sul vormi ainult tuleb ja tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asjade loomulik käik ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2011 at 1:10 p.l. #316979IVARK
MemberIsegi loomuliku toitumisega on algajal lihase areng niivõrd kiire, et luud liigesed ei jõua järele, milleks siis veel kreatiin. Las keha kohaneb veidi, kuhu kiiret?
Oma vigastused hankisin kõik 17 aastaselt ja annavad siiani tunda. Mõlemal pool õlal rebendid ja rotaator hantilitega lendamisest. Sel ajal oli areng nii kiire, et liigesed lihtsalt ei pidanud vastu. Sõbrad ka kõrval ergutamas.
Õnneks polnud mul ei raha ega ka kohta, kust tol ajal hirmkalleid lisandeid osta. Seda ei maksa loota, et üks hoogu täis algaja võiks vigastuste vältimiseks väiksemate raskustega ja korrektsema tehnikaga teha, mäletan ise seda aega. Kui ta nüüd oma niigi koormuse all sõlmedele veelgi valu annab tänu paremale lihaste taastumisele, siis ongi korralik vigastus käes.
oktoober 10, 2011 at 1:11 p.l. #316980gmaster
MemberHea point, htilga.
Eks siin ongi siis suure venna koht seletamiseks kuidas treenida, süüa ja mida muud teha, et korralikult areneda. Et kui palju sellest arengust tuli pütist ja kui palju mujalt.
IVARK, sinult ka hea näide – eks siis peaks suurem vend ka oma kalli sugulase tehnika ja raskused üle vaatama.
oktoober 10, 2011 at 1:14 p.l. #316981htilga
MemberIsegi loomuliku toitumisega on algajal lihase areng niivõrd kiire, et luud liigesed ei jõua järele, milleks siis veel kreatiin. Las keha kohaneb veidi, kuhu kiiret?Oma vigastused hankisin kõik 17 aastaselt ja annavad siiani tunda. Mõlemal pool õlal rebendid ja rotaator hantilitega lendamisest. Sel ajal oli areng nii kiire, et liigesed lihtsalt ei pidanud vastu. Sõbrad ka kõrval ergutamas.
Õnneks polnud mul ei raha ega ka kohta, kust tol ajal hirmkalleid lisandeid osta. Seda ei maksa loota, et üks hoogu täis algaja võiks vigastuste vältimiseks väiksemate raskustega ja korrektsema tehnikaga teha, mäletan ise seda aega. Kui ta nüüd oma niigi koormuse all sõlmedele veelgi valu annab tänu paremale lihaste taastumisele, siis ongi korralik vigastus käes.
Oleksid sa glükosamiini ostnud…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2011 at 1:14 p.l. #316982harselius
Memberoi blin… ma arvan, et see kuidas lood minu perekonnas on, ei tohiks kedagi soonida. lihtsalt infoks, et krea on veel venna käes, keegi pole seda ära võtnud.
“Aduge natuke ka seda pointi, et sellest teemast siin võib sõltuda, kas tol poisil tehakse kodus kere kuumaks või mitte… pärast jääb veel taskurahast ilma, pannakse koduaresti ja ei lasta enam üldse jõusaali.” htilga, kui sa aru ei saanud, siis ma esimeses postis ütlesin, et tehke talle selgeks. taskurahast veel nii palju, et peale massi ja krea ostmist jäi talle 50 senti päevas(kuu lõpuni) täisväärtusliku toidu peale raiskamiseks. teisisõnu asendati täisväärtuslik toit krea ja mass2ga. tehku saali palju tahab, keegi ei keela, aga kõik tuleb omal ajal. üleüldse sul on kuidagi väärastunud arusaam perekonnast :S
pigem on probleem selles, et noored ei viitsi(?) uurida mida nad endale sisse ajavad. mentaliteet on selline: “sõber sõi ja võttis juurde, aga teine sõber sõi rohkem ja võttis rohkem juurde ja mina võtan veel rohkem ja vaatame mis saab”
davai, holger ja htilga, tuld nüüd!
oktoober 10, 2011 at 1:17 p.l. #316983harselius
MemberEks siin ongi siis suure venna koht seletamiseks kuidas treenida, süüa ja mida muud teha, et korralikult areneda. Et kui palju sellest arengust tuli pütist ja kui palju mujalt.see on tegelikult natuke piinlik, et ei tulda venna jutule, kuidas effektiivselt treenida, mis kava järgi või mida süüa, vaid ostetakse salaja pulbrit…
oktoober 10, 2011 at 1:22 p.l. #316984Ak_47
Membersee on tegelikult natuke piinlik, et ei tulda venna jutule, kuidas effektiivselt treenida, mis kava järgi või mida süüa, vaid ostetakse salaja pulbrit…Väike offtopic ,aga mis seal siis imelikku ond.Täitsa eestlaslik käitumine – üritatakse oma nõu ja (selle puudumisel) jõuga hakkama saada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.