Kreatiini tarbimise katkestamine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kreatiini tarbimise katkestamine
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
LB.
-
AutorPostitused
-
august 7, 2009 at 1:09 p.l. #17914
Anonüümne
GuestTere!
3 nädalat tagasi alustasin kreatiinivõtmist. Esimesed 5 päeva oli see laadimisperiood kui võtsin 4*5g päevas, siis võtsin nädal aega 5 g päevas. (Trennid 5 korda nädalas). Nüüd on lõppemas 3 nädal, aga nüüd tuleks mul asjaolude tõttu selle tarbimine katkestada…
Mis juhtuks sel juhul?
Olen varem alati kreatiini tarbinud nii nagu vaja ja praegu ei oska selle olukorraga midagi teha. Seekord suurenes ka kaal üllatavalt palju- 3 nädalaga 4 kg. Eelnevalt pole kaal niipalju tõusnud(ka täiskuuri ajal)…
Kui kiiresti kaal langeb, kui kreatiini tarbimine katkestada?
Tänud vastajatele.
august 7, 2009 at 1:11 p.l. #211906Wire
MemberTere!3 nädalat tagasi alustasin kreatiinivõtmist. Esimesed 5 päeva oli see laadimisperiood kui võtsin 4*5g päevas, siis võtsin nädal aega 5 g päevas. (Trennid 5 korda nädalas). Nüüd on lõppemas 3 nädal, aga nüüd tuleks mul asjaolude tõttu selle tarbimine katkestada…
Mis juhtuks sel juhul?
Olen varem alati kreatiini tarbinud nii nagu vaja ja praegu ei oska selle olukorraga midagi teha. Seekord suurenes ka kaal üllatavalt palju- 3 nädalaga 4 kg. Eelnevalt pole kaal niipalju tõusnud(ka täiskuuri ajal)…
Kui kiiresti kaal langeb, kui kreatiini tarbimine katkestada?
Tänud vastajatele.
Võid lihtsalt lõpetada tarbimise, midagi ei juhtu, organismi kreatiini sisaldus langeb lihtsalt.
Seda kui palju kaal langeb ja kui ruttu, näed sa siis kui järgi jätad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 7, 2009 at 1:12 p.l. #211908PumaZ
MemberMinul kreatiini tarbimise ajal tõusis kaal 79kg-ilt 83le, lõptades jäi kaal 81.
august 7, 2009 at 1:16 p.l. #211910timo116
MemberEndal jäi kaal samaks, kuid jõunäitajad langesid samale tasemele kust algas kreatiini tarbimisel..
august 7, 2009 at 2:00 p.l. #211918-AJ-Styles
MemberEks ta ole erinev kohati, mul jõunäitajad jäid ikka samaks.
august 7, 2009 at 2:03 p.l. #211920Aimuu
Memberkaal jäi samaks, jõunäitajad tõusid ja on hetkel(peale 2 nädalat) veel enamvähem samad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 7, 2009 at 2:25 p.l. #211927Wire
MemberMa olen kreatiini päris pikalt järjest võtnud. Raske on öelda, mis jõud tänu kreatiinile tulnud on. Varem olen ka pikasid kuure teind, lõpetades ei märkand erilisi jõunäitajate langusi.
august 7, 2009 at 2:50 p.l. #211930Terviseks
MemberÄra võta asja liiga tõsiselt. Jääb vahele siis jääb, õpid kogemusest, tulemustest ja oma kaalu peal seismisest.
P.S. kui asjaolud ei sisalda rahapuudust või õngeritva olemasolematust, siis söö heeringat kui süümekad tekivad, väike kreatiinikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eerm, 0.44 kg peale 3g kreatiini vist hehe.
Eks enamik loomsetes toitudes ole kreatiini ka.
august 7, 2009 at 3:29 p.l. #211940LB
MemberÄra võta asja liiga tõsiselt. Jääb vahele siis jääb, õpid kogemusest, tulemustest ja oma kaalu peal seismisest.P.S. kui asjaolud ei sisalda rahapuudust või õngeritva olemasolematust, siis söö heeringat kui süümekad tekivad, väike kreatiinikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eerm, 0.44 kg peale 3g kreatiini vist hehe.
Eks enamik loomsetes toitudes ole kreatiini ka.
Ka taimsetes on kreatiini …
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.