Skip to main content

Kreatiini õige võtmine.

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kreatiini õige võtmine.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Marek
    Member

Mine küsimus seiseb selles, et kas võtta kreatiini koos glükoosiga, või koos valgupulbriga(protein No1, Why Lemon Super) või mõlemaga?

Ott Kiivikas
    Member

Võta lahti otsingumotooring kreatiin ja saad kõik kreatiini puudutava info. NB! Kasutage otsingut, enne kui küsimuse esitate, paljud teemad on olnud korduvalt samad, nii et keegi ei viitsi uuesti pikalt lahti seletada.

Ott Kiivikas
    Member

Võta lahti otsingumotooring kreatiin ja saad kõik kreatiini puudutava info. NB! Kasutage otsingut, enne kui küsimuse esitate, paljud teemad on olnud korduvalt samad, nii et keegi ei viitsi uuesti pikalt lahti seletada.

Marek
    Member

Seda asja ma üldiselt tean, mingi uhmo ma siin ei ole. Tegelikult olen seda pär

Marek
    Member

Seda asja ma üldiselt tean, mingi uhmo ma siin ei ole. Tegelikult olen seda päris paju uurinud. Isiklikult meeldib kõige rohkem see varjant:

1 Your first carbohydrate/creatine drink should be consumed during the last 10 minutes of your work out.

2 Another creatine/carb serving should be taken within the next 30 minutes after the workout.

3 Combine another creatine/carb serving with a large serving of whey protein within that hour after the workout.

4 Always drink water in excess, especially when using these supplements.

5 Eat a high carb/protein meal within 2 hours after the workout

6 Don’t take creatine at any other time

7 At other regular intervals throughout the day and night consuming whey protein with milk would appear to provide both optimal muscle building and anti-breakdown properties.9 Increasing the quality of your protein intake with whey protein will do more for your efforts in the gym, than any other single factor.(kui tekib küsimusi külastage: http://www.ast-ss.com/research/cribb/obtai…_creatine_2.asp Kuid nüüd teema juurde tagasi. Kõigest sellest toredast jutust holimata tahan teada kas võtta kreattini nii glükoosi kui ka valgukontsertraadiga korraga???

Proffa
    Member

võta või korraga,aga mina teen nii, võtan kreatiini glükoosiga ja pool tundi hiljem võtan proteiini sheigi ning siis lähen rauda tõstma. Mooduseid on palju kuidas ja millal…igale ühele mõjub väheke erinevalt,aga mis peamine usu sellesse mida teed, siis tuleb ka tulemus!

Olari
    Member

v-b ehk rumal küsimus aga palju te lisate 5g kreatiini kohta glükoosi ?

M.M.
    Member

Pole mõtet asja keeruliseks ajada, ise ma laksan kõik asjad sinna sheikerisse korraga, isegi vitamiinide ja mineraalainete tabletid. Glükoosi kohta on nii erinevaid koguseid teaduslike arvutuste põhjal välja toodud, et mine sa tea mis on õige aga enamjaolt on keskmine 0,8 gr keha kilogrammi kohta.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.