kreatiini negatiivsed omadused?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kreatiini negatiivsed omadused?
- This topic has 28 replies, 20 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
Kurupt.
-
AutorPostitused
-
detsember 9, 2006 at 2:30 p.l. #97737
Bulk
Memberolenevalt organismist võib laadimise ajal põhja alt ära lüüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muud hullu pole midagi;)detsember 9, 2006 at 4:12 p.l. #97746kossar2
Membermul küll tulemused ja füüsiline vorm ei langend kui lõpetasin kreatiini söömise läx isegi veel paremaks!
detsember 9, 2006 at 8:04 p.l. #97772Bonsuna
MemberSööge iga päev 200-300g suitsu heeringat, sellest saate piisva koguse kreatiini koos väga hästi omastava valguga. Samuti saate kasulikku, head rasva. Kõrvalmõjud on sellised, et tahaks veel ja veel (heeringat nimelt), sest mõjub tõesti hästi.
detsember 9, 2006 at 8:13 p.l. #97773inside14
MemberSööge iga päev 200-300g suitsu heeringat, sellest saate piisva koguse kreatiini koos väga hästi omastava valguga. Samuti saate kasulikku, head rasva. Kõrvalmõjud on sellised, et tahaks veel ja veel (heeringat nimelt), sest mõjub tõesti hästi.Ma arvan, et see läheb väga kalliks lõbuks aga kui raha on mix mitte ega see kehaehitamine just kõige odavam olegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2006 at 8:17 p.l. #97775ranger
Membermillega koos seda tarbite?mõtlen kas veega või millegi muuga.
detsember 9, 2006 at 8:19 p.l. #97779inside14
Membermillega koos seda tarbite?mõtlen kas veega või millegi muuga.Vesi ja mahl.
detsember 10, 2006 at 9:00 e.l. #97798TANK
MemberKreatiin pidavat mõjuma kõige paremini suure hulga lihtsüsivesikutega. Suhtes 1:3 isegi kuni 1:5 sellepärast ongi Cell-Tech nii neetud magus.
Igatahes kui tahad kreatiini heeringast saada siis ära unusta heeringa kõrvale võtta kõvasti magusat
Aga kaldun arvama et n. heeringas koos magusaga ei istu paljudele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes mina kreatiini ei ülista. Minu puhul pole erilist tolku sellest olnud.
detsember 10, 2006 at 11:02 e.l. #97806Savage
Membermul küll tulemused ja füüsiline vorm ei langend kui lõpetasin kreatiini söömise läx isegi veel paremaks!selle peale ma ütlen, et sulle peaaegu ei mõjunudki see
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2006 at 12:36 p.l. #97821zwen
MemberOmast kogemusest ütlen, et jõud ei kao kuhugi ja vorm läheb pigem paremaks.
detsember 10, 2006 at 1:08 p.l. #97825jorsik
MemberTANK millist kreatiini sa oled kasutanud? Jõu ja lihase suuruse tagasiminek on loomulik, nagu eespool ühes kirjas oli kirjeldatud, samas ainult 3 kuud jõusaalis käia on liiga lühike aeg et hakata juba kreatiini tarvitama.
detsember 10, 2006 at 1:29 p.l. #97826TANK
MemberTANK millist kreatiini sa oled kasutanud? Jõu ja lihase suuruse tagasiminek on loomulik, nagu eespool ühes kirjas oli kirjeldatud, samas ainult 3 kuud jõusaalis käia on liiga lühike aeg et hakata juba kreatiini tarvitama.* tavalist monohüdraati
* Muscletech Cell-Techi
* Satur8 – see küll mõjus – andis hea pumba – aga mingit tohutut jõu või massi kasvu polnud.
detsember 10, 2006 at 1:50 p.l. #97829Bonsuna
Member* tavalist monohüdraati* Muscletech Cell-Techi
* Satur8 – see küll mõjus – andis hea pumba – aga mingit tohutut jõu või massi kasvu polnud.
Nähes kord sinu trenni TANK võin õelda, et nii treenides ei aita ka tuumakütus sul massi ja jõudu juurde saada. Pingutada tuleb ikka nii , et paha hakkab. Sõnaga pead ennast sundima ikka kaugemale ja kaugemale minema kannatades seda valu mis sunnib seeriat lõpetama. Siin kunagi oli juttu, et seda valu ei tohi kannatada ja , et üldse pidi valu lihases trenni ajal olema väha halb. Veel öeldi mulle , et kui oleksin ilma selle valuta treeninud siis oleks Coleman minu kõrval poisike.)) Heh, kõik kes on märkimisväärselt suutnud oma lihasmassi suurendada teavad, et valu seeriat tehas on vajalik , nö. kasulik kui pidada silmas lihasmassi kasvu soovi. Nii, et TANK, ENNASTSALGAVAM PEAB OLEMA TREENING SIIS AITAB KA KREATIIN SUL ARENGUS EDASI MINNA. Loomulikult ei tohi eirata õiget tehnikat niipalju kui see vähegi võimalik max raskusi kasutades. Tõesti, olen tähele pannud , et just oskus mitte pingutada on paljude algajate (aga algaja sa ju oled TANK, vaadates sinu väljanägemist) probleem , miks ei areneta nii nagu sooviks.
TANK, MITTE ÜLDSE PAHA PÄRAST, aga olen veendunud, et just selles on sinu arengu aegluse üks põhjusi.
Olen mitmete treenijatega seda katsetanud, seistes kuid nende kõrval ja julgustanud pingutama, kasutama suuremaid raskusi ja tegema veel ja veel üks kordus. ARENG ON OLNUD SILMAGA NÄHTAV KÕIGILE. Isegi nii, et mõnda noort on hakatud pidama keemikuks vendade poolt kes ise ennast pingutada ei viitsi nii nagu seda vaja oleks.
detsember 10, 2006 at 2:11 p.l. #97832M.M.
MemberKreatiinil mingi negatiivne mõju ikkagi on. Enamustel kogub selle tarvitamine vähemal või rohkemal määral kehasse vett, mis omakorda tõstab vererõhku, mille tulemusena nt. sagenevad verejooksud ninast ja just eriti kõval pingutamisel ja palavusega. Teiseks koormab ka see neerude tööd rohkemal määral.
detsember 10, 2006 at 4:12 p.l. #97862Kurupt
Memberloe parem paar tarka artiklit l2bi. saad sotti asjast mis v2rk on. ja noooh, ma arvan et tegelikult tuleks ikkagi ainult seda t2hele panna et see k6ik k2ib l2bi munade ja seal see t6esti head ei tee!! pole hetkel aega pikemalt kirjutada, kuid olen yht tuttavat kuulnud ytlemas : kreatiinikuuri ajal ytles mu naine et sperma maitseb kui keemia…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.