Kreatiini manustamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiini manustamine
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
mechanic.
-
AutorPostitused
-
august 15, 2007 at 7:30 p.l. #11455
maximus89
MemberTekkis küsimus kuidas oleks kõige õigem kreatiini võtta?Ma tean, et sellele pole võimalik anda üht ja ainsat õiget vastust, aga vähemalt ma siis tean kuidas teised võtavad.Ma võtan praegu nii, et päevas ~5g – üks pool tund aega enne trenni ja teine pool pärast, segan mahlaga või jogurtiga ja peale joon veel vett.Ma põhjendaks seda nii, et kuna kreatiin imendub pulbri kujul kuskil 1 tund ja siis kui teda ära ei kasutada, väljutab keha ta 1,5 tunniga, siis on mõtekas võtta tund enne trenni.Peale trenni ma võtan selleks, et keha saaks ära kulutatud kreatiini lihastes kohe uuega asendada ja taastumine oleks kiirem.Segan ma mahla või jogurtiga selleks, et insuliin aitaks kreatiinil imenduda ja parema imendumise eesmärgil joon ka vett peale.Ma lugesin ka, et happeliste mahladega nagu viinamarjamahl ei tohi segada, muidu võtab kõhu lahti.
august 15, 2007 at 8:58 p.l. #122382kaldas
MemberMina võtsin kohe peale trenni 5g koos valguga. Ei ole kuulnud sellest 1,5 tunni jooksul kehast välja minemise värgist.
august 15, 2007 at 11:39 p.l. #122395kraaner
MemberSee, võtab kõhu lahti, on täiesti individuaalne asi. Mina isiklikult tegin endale põhiliselt apelisini- või viinamarjamahlast sheike, valgust ja kreatiinist. ja mul ei võtnud kõhtu lahti. Osadel on juba nii et kui klaasi hapukamat mahla saavad on kõhus torm lahti.
august 16, 2007 at 5:07 e.l. #122397Alexander Andrusenko
ModeratorMina olen siiamaani võtnud 5g enne trenni viinamarjamahlaga ja 5g pärast trenni koos valgu ja süsivesikutega. Puhkepäevadel võtan tavaliselt 5g suvalisel ajal viinamarjamahlaga. Kõhtu ei ole see lahti teinud.
august 16, 2007 at 5:08 e.l. #122398dirty scorpion
Memberma võtan samamoodi ~tund enne trenni 5g ja peale trenni 5g
september 2, 2007 at 10:06 e.l. #124133mechanic
MemberMina tegin nii, et algul läbisin 5 päevase laadimiskuuri. Pärast aga toimisin nii, et võtsin trennipäevadel 5g kreatiini enne ja pärast trenni koos proteiini ja süsivesikutega (kui täpsema olla siis koos glükoosiga). Nendel päevadel millal trenni ei teinud, ei võtnud ka kreatiini. Ostsin 300 grammise topsi ja võtsin järjest nii kaua kuni tühjaks sai. Toime oli väga hea ja hästi tuntav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.