No vaata, see suht pikk stoori
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Asi selles, et kõik oleneb su füüsilisest seisundist (kaua trenni teinud oled, palju jõudu on jne). Minu isiklik suhtumine on selline, et kreatiini ei ole mõtet enne kasutama hakata, kui ei ole jõusaalis tekkinud seisakuid. Nende seisakute all mõtlen seda, et kas jõunäitajad on jäänud püsima, et ei liigu enam edasi või siis välimist arengut enam ei toimu. See välimine areng võib olla petlik, kõige tähtsam see, et aeg-ajalt suureneksid su jõunäitajad. Mina ei hakka ka kreatiini enne kasutama, kui ei teki selleks vajadust. Fakt see, et mida hiljem hakkad kasutama, seda parem tulemus hiljem on! Ja seda kohe päris kindlasti!
Siiski, eks iga inimene teeb nii, nagu ta soovib. Tegemist ju siiski igaühe enda soovi ja tahtmisega. Olen kindel, et paljud noormehed vanuses 14-18 arvavad et hakkavad kohe jõutreeningute alguses kreatiini lahmima, teadmata selle mõju jne. Kindlasti enne kreatiini tarbima hakkamist peab olema tugev põhi jõutrenniga all, toitumine peab paigas olema ja toidulisandeid juba mingi aeg kasutatud.
Ma loodan, et said mingi ülevaate, mida mina asjast arvan ja eks sa teed omad järeldused sellest. Kui teistel on veel oma arvamusi, siis palun pange oma mõtted siia kirja, kuid ma ei soovi mingeid ultimaatumeid selle kohta, et minu mõtteviis/mõttekäik vale on, kuna iga inimene võib igat asja oma pilgu läbi näha ja teha nii, nagu tema heaks arvab!
EDU! Bert