Skip to main content

Kreatiini ja proteiini tarbimine.

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kreatiini ja proteiini tarbimine.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    kristokii
    Member

Tere! … Küsimus siis selline, et kas kreatiini ja proteiini võib tarbida ühes shakes ja kui palju ja millega võtta oleks soovitatav?

Totenkopf
    Member

Tere! … Küsimus siis selline, et kas kreatiini ja proteiini võib tarbida ühes shakes ja kui palju ja millega võtta oleks soovitatav?

No ma ei tea… enne nende kasutamist võiksid sellisele tasemele jõuda, et isegi tead seda.

Muidugi võib. Palju ja millega? -Paki peal on kirjas üldiselt.

Void
    Member

kui kavatsed kreatiini tarvitada kasuta seda koos süsikatega ( näiteks Dextroos ) annab parema tulemuse , vähemalt minu kogemuse põhjal ja teiste isikute jutu põhjal kellega olen rääkinud .

leinekas
    Member

Kui suur sul treeningintensiivsus ja mille poole püüdled? Ei taha küll sulle liiga teha ,kuid paljud võtavad liialt igasuguseid

lisandeid.Kui siiski soov on suur soovitan neid hoopis kapslitena võtta:

kristokii
    Member

Kui suur sul treeningintensiivsus ja mille poole püüdled? Ei taha küll sulle liiga teha ,kuid paljud võtavad liialt igasuguseid

lisandeid.Kui siiski soov on suur soovitan neid hoopis kapslitena võtta:

noo ütleme nii et umbes 4 korda nädalas jõusaal … ja korvpall pm üle ühe nädalavahetuse laagrid ja nädalasees 3,4 trenni. Eesmärk suurendada lihasmassi.

0ttt
    Member

noo ütleme nii et umbes 4 korda nädalas jõusaal … ja korvpall pm üle ühe nädalavahetuse laagrid ja nädalasees 3,4 trenni. Eesmärk suurendada lihasmassi.

Kirjuta, kuidas sa toitud siis näeb kas kreatiini vaja üldse.

kristokii
    Member

Kirjuta, kuidas sa toitud siis näeb kas kreatiini vaja üldse.

toiutumine pole eriti paigas…kool on segavaks faktoriks

tychoon
    Member

kui kavatsed kreatiini tarvitada kasuta seda koos süsikatega ( näiteks Dextroos ) annab parema tulemuse , vähemalt minu kogemuse põhjal ja teiste isikute jutu põhjal kellega olen rääkinud .

võid dextroosi ja kasutada, aga viinamarja suhkur on ikka kõvasti odavam.

ilma korraliku toitumiseta ei anna kreatiin max effekti.

kui pikalt trenni teinud oled?

0ttt
    Member

toiutumine pole eriti paigas…kool on segavaks faktoriks
    tychoon
    Member

Ma küll saan korralikult koolis käia ja toituda. Pigem telli omale selle raha eest toitumiskava siit saidilt.

kooli annab karpides igasgu asju kaasa vedada. mõnes koolis on klassides isegi mikrolaine ahjud ja vee keetjad. tahtmist peab olema lihtsalt.

Void
    Member

võid dextroosi ja kasutada, aga viinamarja suhkur on ikka kõvasti odavam.

ilma korraliku toitumiseta ei anna kreatiin max effekti.

kui pikalt trenni teinud oled?

Dextroos = Viinamarjasuhkur .

tychoon
    Member

Dextroos = Viinamarjasuhkur .

Autor
    Postitused
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.