Skip to main content

Kreatiini hind

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kreatiini hind

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    mario
    Member

Mix on universali ja tai kane kereatiinil 200 EEK-ine hinna vahe. mis universalil paremat on? Ette tänades, Mario

Sacatini
    Member

to on lihtslt puhtam ja kvaliteetsem, kuid see midagi ei muud kreatiin on ikka kreatiin.

Ott Kiivikas
    Member

Mille põhjal sa väidad, et üks on puhtam ja kvaliteetsem, kui maailma kreatiini tooraine põhineb peamiselt Saksamaalt ja Austriast. Eri maad lihtsalt pakendavad. Kreatiini kvaliteedist räägib see, kui me laeme ja kehakaal ja jõunäitajad tõusevad on tegemist kvaliteetse tootega. Mina olen kasutanud Tai Kane kreatiini viimased kolm aastat ja tulemuste üle ei kurda.

Sacatini
    Member

Kui sind juba siin näha on Ott, siis küsiksin meeleldi selle Creatine Load kohta (müügil Muscle Base Pirital). Sisaldab see ju kõvasti süsivesikuid, kuid kui võtama kreatiini suure hulga glükoosi/dekstroosiga, peaks lõpptulemus sama olema,,,

Ott Kiivikas
    Member

Olen korra proovinud toodet, kus oli juba kreatiin kokku segatud süsivesikutega ja ega tulemus ei erinenud tava kreatiini võtmisest. Vahet ei ole kas nad on juba kokku segatud või me võtame ise süsivesikuid lisaks.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.