Kreatiin+Glutamiin
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Kreatiin+Glutamiin
- This topic has 10 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
Terranova.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 5, 2008 at 6:23 p.l. #12978
ristokru
MemberOstsin nüüd omale ka lõpiks kreatiini ja glütamiini ja tekkis paar küsimust:
1. kui kaua enne trenni võtta kreatiini?
2. Peale trenni peab võtma glutamiini ja kas ma võin segada kreatiini ja glütamiini kokku?
Risto
jaanuar 5, 2008 at 7:11 p.l. #136479big poppa pump
MemberOstsin nüüd omale ka lõpiks kreatiini ja glütamiini ja tekkis paar küsimust:1. kui kaua enne trenni võtta kreatiini?
2. Peale trenni peab võtma glutamiini ja kas ma võin segada kreatiini ja glütamiini kokku?
Risto
Miks sa kirjutad glutamiin nii u kui ü-ga? Ma ise võtan hommikul ärgates paar grammi kreatiini ja teine paar grammi läheb 50min enne trenni. Kreatiin ja glutamiin koos… Hea küsimus, ma olen lugenud väga palju arvamusi ja väiteid, mõned olid ikka täitsa vastukajas teisega. Mõni ütleb, et see on hea idee võtta need 2 koss, mõni räägib, et nad kasutavad veres samu edasikandjaid (milliseid, nendest juttu polnud) ja siis on selline põhimõte, et “kõvem mees jääb peale”. Võta nüüd näpust, kumb on õige? Olen näinud ka tooteid kus on mõlemad sees, hiljuti oli see mingi FAST toode.
jaanuar 5, 2008 at 7:44 p.l. #136481Terranova
MemberKõige parema vastuse leiad siis, kui teed ise läbi. Kõik me oleme erinevad ja mõju on erinev.
Mina võtan neid koos, lisaks panen veel valku ja glükoosi. Olen võtnud ainult kreatiini ja glutamiini koos, mõjus küll. Mõne nädala pärast oli tunda rasksuete tõusmist.
jaanuar 6, 2008 at 11:37 e.l. #136562ristokru
MemberOleks siis hea kui keegi oskaks veel oma arvamuse õelda!!
Ja kreatiini siis tuleb võtta enne trenni 50 min.?´
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2008 at 11:41 e.l. #136563ristokru
MemberMina võtan neid koos, lisaks panen veel valku ja glükoosi. Olen võtnud ainult kreatiini ja glutamiini koosAlgul võtad koos valguga kõike ja siis ütled et ainult kreatiini ja glutamiini koos?? Ei saa täselt aru!
Kas ma võin siis segada peale trenni kokku valgu+kreatiini+glutamiini?
jaanuar 6, 2008 at 11:47 e.l. #136564Terranova
MemberAlgul võtad koos valguga kõike ja siis ütled et ainult kreatiini ja glutamiini koos?? Ei saa täselt aru!Kas ma võin siis segada peale trenni kokku valgu+kreatiini+glutamiini?
Ma siis täpsustan: olen võtnud nii kõike koos, kui ka ainult glutamiini ja kreatiini koos.
Võid segada küll, kuid lisa ka glükoosi, kuna siis imeduvad valk ja kreatiin paremini. Või siis viinamarja mahla glükoosi asemel või jogurt.
jaanuar 6, 2008 at 1:10 p.l. #136573ristokru
MemberMa siis täpsustan: olen võtnud nii kõike koos, kui ka ainult glutamiini ja kreatiini koos.Võid segada küll, kuid lisa ka glükoosi, kuna siis imeduvad valk ja kreatiin paremini. Või siis viinamarja mahla glükoosi asemel või jogurt.
Aga kas tõesti peab kreatiini võtma enne trenni 50min.?
Tundub liiga pikk aega või pole?
jaanuar 6, 2008 at 1:49 p.l. #136577big poppa pump
MemberAga kas tõesti peab kreatiini võtma enne trenni 50min.?Tundub liiga pikk aega või pole?
Eino sa võid kohe ka võtta, MINA võtan tavaliselt umbes seda aegu enne trenni, a see on tingitud ka sellest, et siis läheb tavaliselt valgukoks. Vahel ma ei võta üldse.
jaanuar 6, 2008 at 3:08 p.l. #136594Sammy7
MemberAga kas tõesti peab kreatiini võtma enne trenni 50min.?Tundub liiga pikk aega või pole?
Võtan kreatiini ennem hommikusööki koos süsivesikutega & peale trenni koos valgu sheigiga ning toimib minu puhul igati hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2008 at 3:47 p.l. #136620jrx
MemberKõige parema vastuse leiad siis, kui teed ise läbi. Kõik me oleme erinevad ja mõju on erinev.Mina võtan neid koos, lisaks panen veel valku ja glükoosi. Olen võtnud ainult kreatiini ja glutamiini koos, mõjus küll. Mõne nädala pärast oli tunda rasksuete tõusmist.
Heh-heh. Ja trenni sa see aeg loomulikult ei teinud?
jaanuar 6, 2008 at 3:50 p.l. #136623Terranova
MemberVõetakse siis kas enne trenni ja/või peale trenni, seda siis viie/kümne minuti jooksul.
Mina võtan näiteks ainult peale trenni kohe riietusruumis.
Siiski kordan veel, et kõik varjandid tuleb ise läbi teha ning end ja enda keha tunnetada ning järledusteni jõuda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.